Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XS 750 eleje van benne és Daytona Special ülés.
Ha befogod versenyezni,nagyon sok mindent le kell kaszálni róla...
És elkezdődik a SOHA el nem készülő race replika építése...
Ne higgyé nekik! Csak rám fogják!A KisDió a verseny előtt a Norbit aerobik videót nézte és írigy lett a mozgására. Ezért találta ki az aszfaltos Dió aerobikot! 3 kör alatt bemutatta a balra esést utánna a jobbra esést és végül a motoralt fekvős stílust! Tény ami tény, ez újítás a javából Vegyétek meg Update Dióklán kazettát
Hűűű! Ez egy 1978 E model az USA -ból!
Csak ráhekkeltek egy másik tárcsát...
Fincsi!Grat!
http://www.aircooledrdclub.org...
a parkolást tanusitom
Üdv a klubban.

Itt főleg racézó szakik szoktak előfordulni a rece/vitrines arány 1:8 hoz kábé.
(de a vitrines szakik is járnak versenyre, ha másért nem nézni:)
Elég, ha mellé parkolsz:)

(mosmá annyit baxtattalak, még ha humorból is, hogy jóvagy nálam egy sörre:)
Üdv a Bandában. Gyere Kakucsra motorozni vagy sasolni. Ha tudni akarod, hogy egy motoron mit lehet elrontani én szívesen segítek. Átfogó tapasztalataimat megosztom egy jó ser mellett.
na ez az legyünk minél többen.rákeresel a mami- kupa-ra és már meg is tudsz egy csomó dolgot.az rd 400 az a classik2-be férne bele csak kitétel a küllős kerék ami a te motrod esetében nem az de a classik3/youngtimer/kategóriába szó nélkül belefér.egyszer indulhatsz napi licenccel utána kell a sportorvosi vagy vannak a szombati x versenyek ha ki akarod próbálni a dolgot az a legegyszerübb.a maminál mindent megtalálsz vagy gyere hétvégén kakucsra szombat vasárnap versenyek lesznek meg ott lesznek az illetékesek is biztos kapsz felvilágositást
Sziasztok,ha versenyezni szeretnék (rd 400)azt hogyan tehetem meg(kategória stb)?Különösen azokat kérném a segítségre akik versenyeznek ilyen motorral,köszi.Mondjuk azt már csak csöndben merem megkérdezni hogy tuninggal kapcsolatosan tud e valaki segíteni,mondjuk ez magyarországon nem divat.Azért amit tudtam elkövettem a motoromon,de szeretnék beszélni valakivel akinek versenytapasztalatai is vannak.(a profilképeimen megtekinthetitek a lomom)
Akkor a megszorító csomag keretében a te "csomag" odat forgja megszorítani, ha nem vislekedsz megfelelően, oszt mehetsz szopránt énekelni a kórusba:)
Ez igaz! Mondhatná azt is, húzzad neki hátha feldobod a pacskert.
Irodába nyomja egész nap, de persze a fórumot nem ismeri...remélem.
Mester.Orbán után szabadon bevezeti a Piroska megszorító csomagot. Egy hét testmegvonás? Tudja hány napig tart a ramadan?
Még azt sem mondhatom, hogy bekeményítek mert nagyobb nálam és kigyomlálja a végén a fogaimat Végülis abban igaza van, hogy csak elmentünk egy veterán versenyt megnézni...és mi lett belőle.
addig jó mig féltenek sanyi!egyébként olvas netet a feleséged?
ez egy hét testmegvonásnak hangzik:)
Ígérd meg mint a pilóták:-) hogy csak lassan és alacsonyan
Azéé hisztizik hogy otthon ne hagyd!
Monnyad neki jöjjön,jó társaságba lesz!
Komoly akadályba ütköztem este a 24 órás prolyektel. Szóbajött a race és még így nem is láttam az asszonyt bekeményíteni. Soha nem szólt bele, hogy mit csinálok, maxi a verseny után morgott egy kicst ha látta, hogy vadulok. 6 órásért is már pipa volt, de ez a 24 -es kiverte a biztosítékot nála. Próbáltam mutogatni a pálya rajzot...látod nincs is kanyar stb. Csak közben picit kezd érteni hozzá....ja, tiszta egyenes és bevadulsz a kis motorral meg húzod mint az állat nehogy otthagyanak... Szóval elég problémás a dolog.
sikerült rájönni.cdi vezérlö a baj.4 szálas van benne.van valakinek?hol lehet szerezni,mi a különbség a 4 szálas,meg az5 szálas között?
csak nyomvonal nem?erre épül majd a pálya
ez a lényeg a reszelés, a többi csak adalék. A lojzi mér beszél hülyeségeket, nem aprillia robogó , yamahárol beszélünk függetlenül attol hogy nem lehet a 250 es belereszelni a 200 vázba csak átalakitással. az a1 classiknál homolog a yamakka blokk független a ccm -töl. ha akarnám 1db 1 hengeres traktor is bele lehetne reszelni.
jó hosszú áttétel kell majd
tedd a csogtartóba hosszu kábellel onné is müszik
mér ott a komresszió nuku, pláne a traktornál a szelepek állapota döntő, ha valamelyik szar akkor lehet benzin gyujtás csak nem merad anyag benne.
Hombres!

Kell valakinek (a diesel ) kocsijába egy használható akku ingyé?

Az énémyben tönkrement az akku, kaptam egyet valakitől, de az enyémbe nem fér bele:)
24h. pálya!