Igen. Lementem a sarki fűszereshez cigiért és átgondoltam. Bocsi Dimma hagyja Petrobát. Marad az eredi csapatnál a cucc.Az a jó ha egy kézben van minden. Ha kész lesz kész, ha nem akkor nem. Nagyon rövid az idő. Sajnos késő jött a motyó. Ez egy ilyen szezon ....lehet, hogy inkább elmegyek az asszonnyal és a hajtókarjaimmal welnes-ezni a picsába
na akkor a 24h-ra szorozd meg hárommal amit eddig költöttél és ott a verseny végére nullás a motorod lehet ujraépiteni tavaly elkezdtem irni miből áll fel a yamaha de gyorsan abba is hagytam pedig a miénk elég fapados ami a beleépitettalkatrészeket illeti,jobban mondva ár,minőség megfizethetőség kompromisszumos agép meg sok kézimunka amit nem számol az ember
Nagyon köszi főni, de nincs nálam semmi. Se a föci sem a motor. Daróczi úr nélkül nem megy a dolog. Postás sem hozott semmit.
Nos már nem is számolom az anyagiakat. A jövő évi 4T 400 már tuti felejtős. Az lenne csak az igazi horror. Ennyit nekem nem ér meg a dolog. Csak buli az egész gondoltam. Igaz Kakucson amikor megállt a 200, depóban elsírtam magam. Ciki nem ciki ez van. Most aztán a gépek mindent megkapnak ami pénzért megvehető, jó szakemberek csinálják én ennél többet nem tehetek. Ha megint megállnak (akkor tényleg én vagyok a fakezű.) idén nem megyek többet azt már ki kellene pihenni tényleg. De jövőre vissza térek.
Hááát. Ha ma hozná még a posta.... De peckemre, ha ma el is tudnám vinni a Daroczi-hoz, nincs otthon mert két napos teszten van. Ha esetleg pénteken megcsinálja a föcit.... szombaton Attis összerakná....necces lesz az tuti. 125- höz megjött a TKRJ dugó, kap másik henger és gyia. Azért bepróbálkozok Vasárnap a classic 1 -be. Mondtam az asszonynak valami jó kivágott cuccot vegyen fel, hátha a Lojzi nem veszi észre a mázsás alukerekeket, meg a vízhűtést. Ti is másfelé néztek és ki sem tűnök a mezőnyből. Ha meg valaki megóv az ...... A 17 lovas vadálattól nincs mit félni
Ha megvan a sportorvosid akkor be tudlak jelenteni a MAMS-ba licenckérelemre és már indulhatsz is a versenyen.
szabokuksi@vipmail.hu/ T:06302871436 Szabó Kuksi motorosklub!
Te nagyon... elmondanád, hogy ha szombaton megyek milyen katagóriák vannak a 125-öm nek. x-ek vannak. Amúgy classic 3 .Új dugót meg hengert kellene koptatnom, hogy Vasárnap jól feltarthassam a csávókat
Lehet hogy be tudok nézni Kukucsra ...