Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hétvégére beköpték a gyertyát a főnökeim...bammeg!
Lehet hogy be tudok nézni Kukucsra ...
hah addigra lessz kész az én lc-m vagy addig nem megyek nyugdíjba..
Na ja. Most is szívok. De mingyá pöfög a 125-ös is Egyszer úgy is leszokok!
..a cigivel kapcsolatban tudod mit igértél...
estefelé/8-9/csörgess meg sanyi!
na-na,és mi lesz velünk?
Igen. Lementem a sarki fűszereshez cigiért és átgondoltam. Bocsi Dimma hagyja Petrobát. Marad az eredi csapatnál a cucc.Az a jó ha egy kézben van minden. Ha kész lesz kész, ha nem akkor nem. Nagyon rövid az idő. Sajnos késő jött a motyó. Ez egy ilyen szezon ....lehet, hogy inkább elmegyek az asszonnyal és a hajtókarjaimmal welnes-ezni a picsába
Szerintem ezt ne csináld..

Indulj el x napon azzal a motoroddal amelyik működik, a kéthengerest meg rakasd össze rendesen, állítsad be kapkodás nélkül.

Persze a te dolgod.
Kellene a Petróbát megkérdezni! Hogy ha esetleg még is... holnap jó-e neki.Köszi.
szia laci rég jártál erre. már melyik morinire gondoltál?
Na, ezért kell morinivel menni, a kismotr 7 éve megy mindenki alatt, és még mindig 24 le-s.
na akkor a 24h-ra szorozd meg hárommal amit eddig költöttél és ott a verseny végére nullás a motorod lehet ujraépiteni tavaly elkezdtem irni miből áll fel a yamaha de gyorsan abba is hagytam pedig a miénk elég fapados ami a beleépitettalkatrészeket illeti,jobban mondva ár,minőség megfizethetőség kompromisszumos agép meg sok kézimunka amit nem számol az ember
Hoppácska! Megjött a cucc
Nagyon köszi főni, de nincs nálam semmi. Se a föci sem a motor. Daróczi úr nélkül nem megy a dolog. Postás sem hozott semmit.
Nos már nem is számolom az anyagiakat. A jövő évi 4T 400 már tuti felejtős. Az lenne csak az igazi horror. Ennyit nekem nem ér meg a dolog. Csak buli az egész gondoltam. Igaz Kakucson amikor megállt a 200, depóban elsírtam magam. Ciki nem ciki ez van. Most aztán a gépek mindent megkapnak ami pénzért megvehető, jó szakemberek csinálják én ennél többet nem tehetek. Ha megint megállnak (akkor tényleg én vagyok a fakezű.) idén nem megyek többet azt már ki kellene pihenni tényleg. De jövőre vissza térek.
ha megkérdem az öreg petrot hogy megcsinálja azonnal, akkor ki kell hoznod csepelre és lehet meg is várhatod.
és ig már mennyibe lessz a felujitás? alaptol ha összeszámolod?
Hááát. Ha ma hozná még a posta.... De peckemre, ha ma el is tudnám vinni a Daroczi-hoz, nincs otthon mert két napos teszten van. Ha esetleg pénteken megcsinálja a föcit.... szombaton Attis összerakná....necces lesz az tuti. 125- höz megjött a TKRJ dugó, kap másik henger és gyia. Azért bepróbálkozok Vasárnap a classic 1 -be. Mondtam az asszonynak valami jó kivágott cuccot vegyen fel, hátha a Lojzi nem veszi észre a mázsás alukerekeket, meg a vízhűtést. Ti is másfelé néztek és ki sem tűnök a mezőnyből. Ha meg valaki megóv az ...... A 17 lovas vadálattól nincs mit félni
akkor ez már nem lesz kész vasárnapra!?mi csak vasárnap tudunk menni a gátlókat ne felejtsd már otthon légyszi,kösz
Ezt a szép ajándékot kapja a kicsikém.....ha persze végre megjön
Ha megvan a sportorvosid akkor be tudlak jelenteni a MAMS-ba licenckérelemre és már indulhatsz is a versenyen.
szabokuksi@vipmail.hu/ T:06302871436 Szabó Kuksi motorosklub!
Most megmutatjuk!
Mekkora:)
azt a kis időt mig megy a motor jobb lessz vasárnapra tartalékolni akkor legalább ismerősök között mehetsz egy kicsit
Te nagyon... elmondanád, hogy ha szombaton megyek milyen katagóriák vannak a 125-öm nek. x-ek vannak. Amúgy classic 3 .Új dugót meg hengert kellene koptatnom, hogy Vasárnap jól feltarthassam a csávókat