Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó a video sanyi!a fünyirás se volt kutya egy pillanaton mult a dolog!de azért csak átlökdöstünk a célvonalon innestől megtört az átok!
Rajtbanditás, ívekről leesős, fűnyírós, moto cross-os, Mogyi Peti üldözős, előzős, lekörözős, célbaérős.
http://youtu.be/FLq3Be0xPlo
A gyerek félre állítva! Majd mi Öregek csavargassuk neked! Köszi a finom hangolást Öreg Diónak, Dimmának és aki a motyót adta hozzá Attisracénak.
Őő, az a tervem.

sőt az, hogy, ha lehet veled mennék:)
motorozni hogy tudsz? az most többet számit mint a le-rő.
ezeken a volt kecskelegelökön max 3. vége.
holnap jössz kakucsra
Ha jól látom a képekről classic- 3 -ba jöszöl. Így minimum 3 vagyunk Kakucsra.
amiylen pályákon mennek a racék, a végsebesség kb lényegtelen.
a cafe racer forumon van tittadili nicknevü szaktárs yamahához mindent csinál és nem is drága bár ez neked kicsit messze van, békéscsaba.ott pest környékén is van azt hiszem tóta attilának hivják de ezt majd dimmáék megmondják
Verseny idomokkal kapcsolatban szeretném még a segítségeteket kérni(bár nem sürgős mert most vékony vagyok anyagilag),aztán minden utcai sallang mehet a fészerbe.
Köszi a segítséget,az ülés az daytona,az eleje meg rz 250(dupla úszó nyerges),a gyári kerékre meg fölmegy a dupla tárcsa,a főfékhenger meg FZR400.A kipufogó az home made,egy 29l-ből készült(RD350lc) egy ypvs-re való factorypipe-ról koppintva,a belseje tartalmazza a rezonátort.A porlasztóban(28-as gyári mikuni)ki kellett fúrni a féklevegő csatornát(120-as fúvókával)valamint a 250-es kehelycsöve van benne(asszem 5L1,de pontosan nem emlékstem),így egyenletesebb a teljesítményleadás,könnyebb beállítani.A préssávból lett elvéve 0.5mm,ez kombinálva 0.8-as hengertalptömítéssel,sima üvegszálas membrán,FZR 600-zal mértük(az USA óra hamar kiakad)190,rá sem kell hasalni.
Köszike. Végūlis nem megyek,eljötem melózni. Kell a sok ejuró, hogy kifizessem a motort
Huráááá! Benne vagyok a TV- be! Jó vidi!
Emlékeim szerint időkre van felszotva, Virbó is ment a simsonnaé valamelyikben.
Sziasztok! Itt az onboard videó a 6 órásról, első negyedóra kb.

http://youtu.be/CVuFIkP9dIM
Zolikám szombaton milyen kategóriák vannak ? X1 stb. cm3? 125 -el mibe raknak Szombaton ha véletlenül lemegyek?
Szombaton megy innen valaki?

:)

Oké, várunk..
Zoli hívtak hogy megjött a metsző elmentem érte de a fa-szok menetfúrót hoztak, majd közölték hogy még egy hét.
Simsonkupás edzést tartottunk, én meg elkunyiztam Dimma kis motorját berepülni.
Volt valami race? Egész jó a hibalistád. Fejlődesz. Nekem A4 lap szokott megtelni. Látom Dimma csak egy kezdő tesztelőnek merte oda adni a gépet. Majd ha bátrabb lesz én is kipróbálom eggyik motorját
legalább bejárettad, a kuplungal foglalkozunk hogy ne csusszon el ha jön az erő.
Dimma, kösz a motort jól szerepelt.
Az utsó etepra lefitytedt a tompító, meg becsavarodott magától a kulpunkfeszeség állító csavar, egyéb műszaki hiba nem volt jót motoroztam.

Kivagyeok mint a dög:)
Jaj Petibá! Ne ijesztgess! Ez kicsit sem vicces! Biztos a nagy meleg...
Vigyázz magadra és hamar gyere rendbe!
Az én gyertyám is beköpte valami, szombaton beájultam az úszómedencébe, mentőbe volt ébredés. Sajnos nem tudok indulni,
pedig már levettem a mezőgazdasági gumikat is.