üdv mindenkinek!van egy eladó rd 50 mx tipusú motorom.nagyon lelakott állapotban van.akinek van ideje annak ajánlom.motorikusan kiváló,tanksapka nincs rajta.képeket mailba tudok küldeni.szallw@freemail.hu
Ha nincs,viszek neked kerék csak sajna kölcsönbe, csak időbe szóljál. Ne úgy mint multkor Úgy fest classic 3 - ba megyek megvívni cagivával akkor viszem a 200 kerekét. Azon rsw-van. Szerelni sem kellene csak bebszuk a gépedbe. Ha még is 200-al megyek viszem a 71-es kerekét az is pont jó csak az utcai heidenau. Azt is csak bebasszuk. Igaz alu kerék de az kutyát sem érdekli. Csak ha túl jó mész jól megóvunk. Nagyon jó gumi nem igaz a 2 másodperc per kör legenda. Ha én így bebénázok a kanyarokba vele vele akkor te a könyöködön fordulsz majd.
Ahogy nézem alapból copy módban van, tehát nem fog semmit konvertálni, csak ha kivágtál belőle, akkor simán elmenti ugyanolyan formában, mint volt.
Majd otthon megnézem jobban, mert egyébként lehet, hogy konvertálásra is jobb (sportmotorhoz), mint amit a múltkor mutattam.
Hát drágám, nem biztos hogy én vagyok a te embered ez ügyben (sem). A contour-bol eleve avi jön ki, mp4-hez még nem volt szerencsém, a mac-ben meg van valami beépített video editor abban 3 kattintásig jutok 'szt ennyi a tudományom. De szerintem az enyém is vissza van butítva 720-ra, mert tube nem nagyon enged 1080-at, szóval mindenképp 720-ban fog megjelenni, max. engedi hogy feltöltsd teljes felbontásban és ők butítják le. Egyébként lehet hogy 720/60-at kellene inkább használni, sokkal többet ér hogy nem szaggat mint az a pár pixel + felbontás. Na mindegy nem offolok tovább, nézz körül pl. itt http://szoftverbazis.hu/search...
Csáó Tomi! Meg tudnád mondani nekem, hogy te milyen programmal vágod az onboard videókat? Nem akarnám konvertálni, mert az nagyon lerontja a minőséget, csak megvágni x időtől egy másik időpontig és eredetiben feltenni a Youtube-ra. GoPro-m van és már levettem a minőséget 1080p-ről 720-ra, hogy ne foglaljon annyi helyet, de nem tudok semmi jó programot, ami beolvassa az mp4-et. Köszi előre is
Mester írta,hogy tesztelni kéne a gépeket. Jelentkezem. Ha az én fa kezemet és seggemet kibírjàk az felér egy fizetett reklàmmal! Persze magànak igyé vàllalom, míg màsnak csak kemény eurojé
Megyek Jásszentandrásra kiásztatni a szerszámot tudod kell a kalória
Kakucsra vagy egy daru hogy levegyenek a lórol 2x18 kör után.
De szólok a Gabinak ha több kört kapok kevesebbet kell menni nekem
ő meg szeret sietni, legalább igy segít az apjának.
Van még sok jó cucc ápriliához mivel 2évet mentünk vele és jó kapcsolat volt az olaszokkal, pl: nagy hűtő,kipuffogó,komplett pówer,
lábtartók, felújításra váró tuning hengerek,dugattyu,karbik,28-34stb Racing gumik használt.
( Hányikálok a gokartpályáktóóóó!)
http://youtu.be/UkkDnmQl_RI
Ahogy nézem alapból copy módban van, tehát nem fog semmit konvertálni, csak ha kivágtál belőle, akkor simán elmenti ugyanolyan formában, mint volt.
Majd otthon megnézem jobban, mert egyébként lehet, hogy konvertálásra is jobb (sportmotorhoz), mint amit a múltkor mutattam.
Kakucsra vagy egy daru hogy levegyenek a lórol 2x18 kör után.
De szólok a Gabinak ha több kört kapok kevesebbet kell menni nekem
ő meg szeret sietni, legalább igy segít az apjának.
lábtartók, felújításra váró tuning hengerek,dugattyu,karbik,28-34stb Racing gumik használt.