ez hasalos kormány 60után nehézkes már, nekünk.
Megint kiszorult a race a tető alol, jött 1 uj versió
sajna traktor, bár nem sok kéne hozzá hogy lehessen pályán körözni vele.yamaha cafe racer stilosban
Egen, ugye vízre meg benyára rengeteg meoldás van. Viszont a 120 fok feletti olajat villannyal, az kissé leszűkíti a lehetőségeket, de azért nem reménytelen, mint a mellékelt ábra mutaccsa. A membrán anyaga a nem mindegy, hivatalosan egyik sem tud sokkal többet mint 85. Vagy meg lehet venni a Capellini szettet, "csak" párszáz ojró és máris csupa öröm és bódótttááá.
HA csak vizet, arra nekünk tökre bevált az állófűtés szivatyú.
Ráadásul mi szigirúan bontóból organizáltuk a vizes simokba emlyeik nem termós.
Simán egy hőjeladó vezérli, alig megy akkorát tol a vizen.
Speckó, de ettől még nem kellene bírnia, viszont mégis bírja, szóval nem értem annyira. Ha igazán biztosra akarsz menni fogaskerekeset keresel, de csak ha van valami drótod, mert utcáról brutál drágák, jellemzően repcsikben használatosak.
akartam kérdezni tomi hogy az elektromos szivattyu az valami auto vizszivattyu volt vagy valami specko cucc.nem tudom ezek az utánkeringetők egyáltalán kibirják-e a meleget meg az olajat persze ha nem titok
Petro jól monda. RD 200 könnyű de cb 250-be tuti elég. Van nekem cb 500-é. Ha akarod. Ez sokkal vastagabb mint a 200-é.
Én ezt vettem. Nagyon jó. Vigyázat picivel rövidebb mint a Honda kb.0,5- 1 cm. de lehet rajta tekerni. http://www.wemoto.com/bikes/ya...
Megint kiszorult a race a tető alol, jött 1 uj versió
sajna traktor, bár nem sok kéne hozzá hogy lehessen pályán körözni vele.yamaha cafe racer stilosban