Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez hasalos kormány 60után nehézkes már, nekünk.
Megint kiszorult a race a tető alol, jött 1 uj versió
sajna traktor, bár nem sok kéne hozzá hogy lehessen pályán körözni vele.yamaha cafe racer stilosban
Egen, ugye vízre meg benyára rengeteg meoldás van. Viszont a 120 fok feletti olajat villannyal, az kissé leszűkíti a lehetőségeket, de azért nem reménytelen, mint a mellékelt ábra mutaccsa. A membrán anyaga a nem mindegy, hivatalosan egyik sem tud sokkal többet mint 85. Vagy meg lehet venni a Capellini szettet, "csak" párszáz ojró és máris csupa öröm és bódótttááá.
Jaa, nemtudtam, hogy olajat akarsz.
melesleg 2-3bart tudni is kéne,ha valami traktorra szereled.
motorolajat azt nem tudom birná-e
Tudnák belőlük választani! Na majd Kakucson megbeszéljük.Üdv.Lacibá
Mit akarsz keringetni?

HA csak vizet, arra nekünk tökre bevált az állófűtés szivatyú.
Ráadásul mi szigirúan bontóból organizáltuk a vizes simokba emlyeik nem termós.
Simán egy hőjeladó vezérli, alig megy akkorát tol a vizen.
köszi hát akkor ez képlékeny lesz még egy darabig
Speckó, de ettől még nem kellene bírnia, viszont mégis bírja, szóval nem értem annyira. Ha igazán biztosra akarsz menni fogaskerekeset keresel, de csak ha van valami drótod, mert utcáról brutál drágák, jellemzően repcsikben használatosak.
akartam kérdezni tomi hogy az elektromos szivattyu az valami auto vizszivattyu volt vagy valami specko cucc.nem tudom ezek az utánkeringetők egyáltalán kibirják-e a meleget meg az olajat persze ha nem titok
Nyilvánvaló. Csak a nagy h mániája, hogy mindent másképp kell csinálni. Valójában ferdeszemű franciák, csak picit szorgalmasabbak.
köszi az az igazság már egy ideje forog a fejembe a flexelés a normál alsó szemes gátlóból nagyobb a választék
csak lessz xt600?
Boomer ott figyel!
Hááá, asztat tsak a jaóég tudhassa e !
Petro jól monda. RD 200 könnyű de cb 250-be tuti elég. Van nekem cb 500-é. Ha akarod. Ez sokkal vastagabb mint a 200-é.
Én ezt vettem. Nagyon jó. Vigyázat picivel rövidebb mint a Honda kb.0,5- 1 cm. de lehet rajta tekerni.
http://www.wemoto.com/bikes/ya...
van ni van de még ki kell probálni öket ugy hogy kakucs lessz talán,
a jövö héten. még egy kicsikét kell velük foglalkozni.
a hondáé van belöle 1-2 pár közte koni is , de mivel van vagy 30 éves olajat kéne benne cserélni, de nem folyik,csak befele és kifele is kemény.
Mentek-e idén-e E?
Én Bol d'Or -ét használom a 24 órásban meg a ratracerben is. De kurva sok Hondáé jó akkoriból, mélyedj el a Koni (Ikon) honlapján.

Vagy flexeld le a picsába azt a szilentes alsó szemet és tegyél fel valami darab rozsdás vasat egy likkal
Leginkább a CB 250 é! Hasonló az RD 200 é de az könnyebb motor.
természetesen a hátsó érdekelne
petro dimma!tavaly beszéltétek hogy valami motornak a telója jó a cb250 hondához.meg tudnátok mondano mié?köszi dio
Szevasz Gyuri! Kölcsön motorod nincs?Szívesen kipróbálnák egyet!Üdv.Lacibá