Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dani ha rd-vel indulsz kapsz kölcsön bár meggondolandó
a szolnoli 24 h csapatnak 1 éve adtam kölcsön 1 350 kuplungoz
a mai napig nem kaptam vissza pedig 1000x megigérték. Már nekem ég a pofám mikor felhivom öket,
Légyszi légyszi!
Nagyon kellene!
Kösziii!
ez jó.....dio aerobic
Igen 4. Sajnos én nem tudok menni, pedig a szomszédban van. Ez a rohadt rák betegség legyőzte az Anyósomat is. Ma lesz a temetése és a feleségem mellett a helyem.
Lassan minden rendező belátja, hogy ha akarnak indulókat lassan lazítani kell. Perssze a power, meg minden azért más! Azt megértem. Enyémről is mindenki azt hitte, hogy poweres. Még itt is benéztek a ruhája alá. Csak pislognak amikor látják, hogy mezei henger stb. és megy mint a vihar. Jó rider-nek mind 1 min ül
x faktor nekem jó! A 350 4T-t, meg jól elvejük Aki győzelmi vágyakal indulna az ne minálunk jelentkezzen. Igaz a csapat utasításom nagyon szigorú volt most is, amit tartok ha megyünk is: nagyon komoly arcal össze hívtam a versenyzőimet (akikkel verseny előtt két órával álltunk össze, a Sárvári Zsoltit nem is ismertem ott mutatkozott be, a Levivel meg kezetfogtam egyszer Kisnémedin!) és mondtam nekik, hogy ha menet közben valakinek cigizni vagy sörözni van kedve az jöjjön ki a boxba a versenyről és tegye meg. Nem vicc! Soha nem feledem azt a képet amit vágtak Szóval csak a buli kedvéért.
a 125 biztos nem jó mert csak 1975 előtti mehet,a 200-as az belewférhet csak akkor rakhatod vissza a lámpát stb.a 24h azért komoly készülődést meg tartalékot igényel és még ugy is van meglepetés bőven
Membrános, szóval máris nem mehet csak xben mondjuk 350es 4t ellen:)
Hello! Mikor van ma a temetes 4?
Igen, igen.Szerencsére manapság sok versenyen elfogadják a 30 év elmúltát. Beszélek a rendezőkkel azért nehogy... Azért eröltetném a 125-öst mert mindenem van hozzá. Sima gyürű törés nem állít meg legközelebb. 6 óráson nem volt nálam szinte semmi mert csak pénteken tudtam meg, hogy a Benneli nem megy. Csak leporoltam és ment 198 kört. 200-as az full jó a 24 órásra mert 73-76 ig gyártották így ahogy van. Enyém 76-os. Megszakítós gyula stb. gyári.Nem változtattunk semmi ilyet. Vannak fő alkatrészeim hozzá de még szegényes ezért nem lennék nyugodt ha azzal mennénk. Igazából nem kerülne extra pénzbe semmi mert most felújítva lesz mind a kettő. Benya kell, ( 125 höz az se )esetleg tartalék Heidenau. Mitas van de azzal nem megyek, látva a Dio aerobikot a 6 óráson. 4-5 létszámú pilótában gondolkozom. Tartaléknak vagy csak 1-2 körre én lennék az ötödik. Ez a terv, hogy aztán mi lesz belőle? Albert csapatban is benne vagyok majd meglátom. Nagyon köszönöm Neked is, hogy Kakucsra felajálottál motort ha az enyém nem készülne el. Bátor ember Nem felejtem el!
sanyi a 24h-s versenyen szigorubb müszaki feltételek vannak a motorra egyeztessél a yamaha elképzeléssel mielőtt tolod bele a lóvét!
rosszul fogalmaztam eladó nincs
minek az neked nem jó a p20 ra, van de nem adok most lehet köpködni, mindegyikhez van henger is. miért nem alakitod át a p20
hengerfejét. Van az ebayon, néha nem is drágán.
ez vagy nagyon hosszútávú verseny volt, vagy elveszett az egész csapat összes borotvája:)
Jaj ne csinyádmááá:)

Láttam, hogy bizalmatlan vagy e bayozással.

A küölföldiek ezért zömmel ne oylan gyökerek mint a magyarok, rendszerint azt küldik amit leütöttél, nem féltéglát bőrkötésben.
Ó! Nagyon köszi! De ki az ott, középen, az a megfáradt kinézetű ombre? Olyat hallottam valami rajtbandita féle!
Akkor jó, ha még van. Én is ráérek a motorokkal foglalkozni Várom a motyókat, hogy hozza a futár bácsi. Az ezüst nyílat meglátogattam minap Atisracénál. Elárvulva ott ált a sarokban a szívecskéje meg darabokban egy kosárban A fekete Tündi Bündi meg dugót vár a tartalék hengerbe. Remélem Kakucsra lesz valamelyik bringa. Ez a megbízhatósági meg annyira bejött, hogy ha minden össze jönne egy jó kis yamahás 24-órás alakulatot szeretnék össze hozni.Talán én is mennék egy két kört.
ha komolyan gondolod én tudnék rajtad segiteni
adsz egy p20-ast adok egy rd 250-est müszakisat
Levegőőős! :)
Vizes, vagy levegős?
Sziasztok!

Még mindig ugyanaz lenne a kérdésem...Tud-éééé nekem valaki RD 250es hengerfejet eladót!
Legalább annyit írjatok hogy VAN de neked nem adok! Köszi!
még vagyunk, több idöm van a motorokra.