Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Különben ha valakit érdekel... gondolván a jövőre a kedvenc 4T fünyírómmal tréningeztem a gyepen amikor leszart egy madár....
tyííí gondoltam ez szerencsét hoz...mivel manapság e téren nem fut a szekér próbáltam vissza hívogatni, hogy szarjon le megint biztos ami biztos...de szart rám vissza jönni.. Ez van.
Dimma mester, minden ok? Nagyon csendbe van. Miután a telefonom is bedöglött a száma sincs már meg. Így még magába sem tudok kötni.
üdv mindenkinek!
eladó egybe egy rakat yamaha rd125 dx alkatrész.egyben adom ezen a héten még vihető,utána porfogó lessz belölük.ha érdekel valakit hivja a 06039825809 es számot,akár most is!
Hali.
Ma hozzá kellett nyúlnom a kuplung "vezérlő" Ló****- hoz (amit húz a bovden) És ráeszméltem hogy mi tartja a a helyén vertikális irányban:
SEMMI ! Ez azon felül hogy rohadt nevetséges, normális dolog?
(azt sejtem annak a simmeringjével lesz gondom)
Az szép... hatalmas vihar volt te meg abban motoroztál? Nemtom hogy hol bontsam le a gittet a blokk aljáról ott kéne ahol meg is tudom hegesztetni. Amúgy hogy tudom meg mérni h mennyi olaj van benne és hogy elegendő e?
Még is van, találtam ebay-on gyári újat.
Nincs RD 200 hajtókarok valakinek?
Ja, ami az orrunkat is tiszticsa!
a nagy szerelésben nem jó ujjamat mutattam sanyi
Vigyázzatok a Füves a pályán van!
Ja! Igy könnyű! Aki mögött ilyen team áll!
Mondjad meg nekik hogy: Én meg a SAnyi vagyok:)
Most kaptam a lehetőséget az MZ cupásoktól, hogy ha a nyavaya nem készül el időben, kakucson mennyek MZ cupába. Adnak mocit! Szegények!
Kérdeztem, hogy : és ha elromlik? Asszongyák ez MZ
Két éve volt cserélve a pumpa szimering, ÉS megvettem akkor a gyárit.
Remélem nem ment szét, majd utána nézek. :(
Vagy hűtővizet.
Ez a szokásos kezdeti időszak amikor kiderül hogy minden szar.
Ismerős.
Én tegnap lenyomtam 100 km -t Éjjel fél 1 kor értem haza.
Hát mit mondjak, kellemes vihar volt. Csak felhabosodott kissé az olajam, :) Szívott valahol 1 kis esővizet, bassza meg.
Pálya az ipari parkban!
http://www.gaskrank.tv/tv/moto...
Ráadásra a box-ból kijövet az az izmos felsőtestű pirosgatyás miatt is időt vesztettem! Bizony!
HA a kékruhás volt a kifogásolt pannoniás egyén, akkor el keleltt volna ballagni a versenyrendezőjáhez, de minimum a csapatához, és felvilágosítani, hogy mi az eljárás, ha a gyorsabb már előrébb van.
HA ezt többször ismételte az sima kizárás.
http://youtu.be/Xydtb7DIoAo
Itt egy pici vidi. Sajna elfelejtettem a kamerát bekapcsolni. 2 menetem van meg részlegesen. Mogyi Peti embere mindig felbukkan rajta.
ja jó nap volt bár lehettünk volna többen azt meg azért csak a füves féle átoknak tudom be amikor a boxunk előtt hemperedett fel az egyik pilótánk motorostól mikor be akart állni tankolni..................../mondjuk a zuzott kő talaj is segitett/
Köszcsi, jó olvasni az ileneket.
Őláne, hogy mi nem jutottunk el...
persze kemény a srác minden oké csak piszkosul elfáradt mindenki még most pakolásszuk az összedobált cuccokat
Szőr Dio! Bocsika de a kis Dioval minden ok? Kakucson vágyakozva ráült a motoromra és utánna megállt. Most is ráült erre is..... Bameg már csak a rendszámos utcai yamahájom van ami bevethető, amiviel Kecskeméten kerülgettetek