Csáó! Most kiderült hogy a tank lukas, azért hólyagosodott a festék rajta, elvileg 13. körül lesz kész, de azután pedig az olaj leengedő csavarral kéne valamit csinálni mert körbe van gittelve 4 cm vastagon és nagyon finoman de ereszti az olajat.
na akkor én is szolgálok egy kis adalékkal ott kezdődött hogy reggel a füves sanyi mellé parkoltunk be meggondolatlanul a 24h-s pupos mz-t készitettem fel tavalyról maradt 2 mitas gumink ugy gondoltuk bőven jó lesz a hat órára.krisztián kiment tesztelni az áttételt 2kör puff egy perec lábtartó fékkar kormány kupplungkar szevasz.köszönöm szita örséknek hogy hegesztővel kisegitettek.de még nem sejtettük mi vár ránk.visszaküldtük krisztiánt 2kör puff perec megint lekonyult pár dolog de megcsináltuk és már gyanus volt a dolog.levittük tartaléknak a zöld mamikupás mz-t arról átraktuk a hátsó gumit Mogyorósi Peti barátom tartalék etz-jéről meg ideadta az elsőt/áldassék a neve örökké/igy verseny előtt tudott az egyik pilótám menni két kört igaz nem tudtuk ugy felfujtatni hogy mindenütt kifeszüljön kicsit nyolcas volt a két kerék.a rajtig visszamaradt időben sikerült ezt is megoldani elrajtoltak.érdekes hogy az első etapban születtek meg a legjobb köridők bár utána tényleg esett kelt mindenki lehet óvatosabbak lettek.nekünk az utólsó körrel lett pont háromszáz körünk brc-ék +32 körrel nyertek a többiek 300 alatt maradtak.öt eséssel abszolváltuk a dolgot jópár letört lábtartó kormány-kezelőszerv esettáldozatul de mindent sikerült összesufnizni.petiék is buktak párszor de tovább tudtak menni még egyszer köszi a gumát.ezért jó ez a banda mindenki segit mindenkinek meg eljöttek ha nem is motorozno de nézni szurkolni petro,dani a faterral. serfy,ésmég sokan.sanyinak sajnos megállt a motor de most nem őalatta meg legalább már értékelhető körszámuk volt.dióhéjban ennyit
.
Különben volt egy P20-as emberke aki 3 versenyzőt fektetett meg. Nem vicc! Engem kizavart a fűre amikor le akartam körözni. Utolértem megint és elfektette a másik P20-t elöttem. Nem akartam hinni a szememnek. Ja! az ember ha nem esett 3-4 -et magától is akkor semmit. Sisak kamerámon 2 eksönje is rajta van. Nagyon féltem tőle! Komolyan!
Ja! Mihu is feküdt Morini-vel! Nem is kicsit a célegyenes végi rettenetes balosban. Dio itt is feküdt. Az durva volt. Én is majdnem 2x. De discosan rázogatva megúsztam.
Hát eggen, tartósságban a trakeszek nehezen verhetők, pláne, ha oylan gyors pilóták viszik mint Dani meg Mihu meg brc.
Lacit nemtom, de Mihuék elégé ritkán is szoktak taknyolni.
Nem mintha a te csapatod nem lett volna ütőképes...
A riderem azt mondta meg se nyikkant, nem csörgött csak úgy megállt. Taktika az volt, hogy nem húzzúk neki mert 2 pozició a mienk. Abszolút 5. helyen vagyunk. Megnéztem az utolsó köreit és végig nyélen ment. Sajnos éppen akkor nem figyeltünk rá. A rajtnál gondoltam megnézem, hogy mire mennénk ha picit tépjük neki. ( 8000-nél így sem huzattam jobban mivel bejáratós a gép. Benneli nem készült el. Ezt pedig pénteken vettem elő, tavaly szeptember óta nem ment ) Másodiknak eljöttem és támadtam az éppen akkor első P20-at. Nagyon kockázatos lett volna megelőzni, mert nagyon ment az a dög. 0,3 tizedre követtem egy pár körig és utánna lassan vissza vettem a tempót és a nagy dögöket lassan eggyesével elengedtem. De így is egész nap az abszolút 4-5-6-helyen tanyáztunk. A mezőnyben szinte mindenki taknyolt! Kis Dio 3x. Az utolsónál a motor alatt feküdt. Hajmeresztő volt. Saját szemmemel láttam 4 bukást motoron ülve! Mi meg csak mentük a magunk 1.07 -1.14-es köreit. Még azt is megbeszéltül, hogy ha valaki szomjas lenne, vagy cigizni szeretne jöjjön ki a versenyből oszt cigizük egy jót. Nem vicc így adtam ki a csapatutasítást! Mi félóránként cseréltünk mert az én vén genya hátammal nem bírtam többet. Félidőben negyedig volt még a tank benzinnel és csak azért tankoltunk, hogy lássák mi is tudunk olyat. Termelte a benyát. Végül is 198 kört mentünk hiba nélkül. Mivel a háromnegyedét teljesítettük a másik kettő meg nem, így vissza kaptuk a második helyet tetemes körhátránnyal. Szerencse volt. B.R.C. banditák uraltak mindent. Mentek mit az állat. Dio sem viccelt. A többi esett kelt a másik felét jól elvertük. Pannonia, Mz- voltak yamahájjal csak mi mentünk. Kurva jó volt.
.
Csak nem legelni vótá?
VAgy kiugrottál egy kávéra?
D:)
De nem volt vészes és legalább tankoltak is egyúttal!
Lacit nemtom, de Mihuék elégé ritkán is szoktak taknyolni.
Nem mintha a te csapatod nem lett volna ütőképes...
Van még fotó...később!
http://www.oldtimerhungary.com...