Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mihu aszndi ők nyertek , gondolom valami trakesszal, de ki ment még ?
Nem rontottam el a yamayát! Je! Sárvári viszont igen. Nem tehet róla. Nagy mákkal vissza kaptuk az egész napos helyünket. Egyszer nekem is lehet szerencsém ! speciál Másodikok lettünk.
Sziasztok! Elmesélném röviden rd-s történetemet. Március 3-án vettem egy 125-ös 86-os rd-t. Haza jöttem vele probléma nélkül 66 km-t. Majd jöttek a gondok. Elkezdett durrogni, hapcizni, fulladni 5-6 ezer körül. Bevittem egy ismert szervizbe az orrom alá dugtak egy 93625 Ft-s számlát hogy ennyiért ők rendbe hozzák (nyakcsapágy, telo szimering, hátsó kerék csapágy, beállítják a karbit meg megcsinálják a gyújtást mert bizti az a baj) Hát mondtam nekik hogy akkor inkább hagyják a picsába enyiért, kicsit bűzlött. Itt a szervizben mértek kompressziót és 5ös volt a 10-12-es helyett. Haza mentem gondolkoztam, majd arra jutottam hogy kicserélem a dugót. Kicseréltem de a hiba meg maradt. Majd egy csepeli "kisebb" szervizbe vittem amit ajánlott az egyik fórumos kolléga. Kiderült hogy főtengely szimering. Ki lett cserélve. Haza hoztam most bejáratós. Gondoltam új a dugó cserélek olajat. Csavarnám ki a csavart és mit látok? ...körbe van gittelve... váááá! Újabb probléma! Ennek ellenére tegnap elvittem bejáratni.
Amikor megvettem tudtam hogy lesznek vele gondok, cserélendő alkatrészek, így ez most egyszerre kicsit sok volt.
Ha valaki tud esetleg további tanácsokat adni a típushoz azt megköszönném!
Gyuri nem vagy te Sámán ne baszogassámán!
Megyek a pályára edzést tartok.
ne alló képet csinálj hanem fekvöbe nyomtasd.Meg jó lenne ha megnéznéd a nyomtatási képet, ha nagyobb alapjáratit teszel be akkor jó lessz.
Nem vagyok számítógépzseni miért marad le a két széle nyomtatásnál?
Nagyon jó tetszik !
Szeva. Kész a gépem, minden ok bár ez sem volt egyszerű.
5 hónap szarakodás után örülök hogy egyben van. Tesztelem.
Megnéztem a tiedet is. Tegnap még meg volt.
Mondtad már tudom, de mire is vár most a tied?
Bocs aki lemaradt.
Hihi:)

Te Sanyi!

Az oszlop-fa az tényelg működő dolog?

Láttam valami kertészeti hirdetésben és rém jópofának találom.
Végetek van! A felemelkedésem most elkezdődött. Csak tudnám miért voltam olyan rosszul tegnap.
Bazeg Sanyi..

elálíltotta magát a guglim spanyolra, vissza sem tudom csinálni, mert uyge minden spanyol:)

Terjed....

D:)
ajaj a héten kétszer is beszéltem sanyival vajon az átok eljön a buckalakókhoz?
Nálunk is fertőző volt az Ament faktor:)
Bocsika bocsika, figyelem! Voltam jósnőné nincs átok.! Eddig nagyon működött a csaj. Évek óta járok hozzá. Még nem tévedett! A ragya nem tőlem jött!
Bammeg Sanyó! 1/2 9-kor átültem a kűdüs ótóba és az enyémben hagytam a telómat! Egész nap teló nékűűű vótam Pöstön!Megmakkant a műszerfalon a digitkijelzősor...Öngyilkos galamb beb@szta a szélvédőm...
Ha ez ragályos,elkerüllek!
Jólvan.
Kutatom a metszőt hozzá, mert azt hottem hogy van, de nincs....
http://www.torque-filthy.co.uk...

Zoli itt még a keki is itt van.
Értem...

Megpróbálom megtudni valahonnan miylen menet van rajta.
(fésülni nemigen lehet, ahhoz rövid)
Emzolikám két motorunkon 4 Dellortó van és ha valakinek csinálom
a motorját nem gányolhatok át mindent. Nyugodtan gyártsál le 10db
ot szerzek hozzá metszőt.
http://www.showandgo.com.au/mi...

Szia Gyuribá.
Én csak négyféléről tudtam , de van egy ötötdik is.
Nekem a legalsó kell.
Egyébként egy suzi 250 gtx-en porlasztott valamikor.
serfy
Hármicc,9338515
Kedves barátaim. Hogy, hogy nem most a telefonom döglött be ( nem röhögni !) Elvesztettem a számotokat. Aki szeretné, hogy zaklassam küldje el a számát.
hát nem tudom hogy miéyen mikunid van de az enyémeken nem ilyen van. Pedig van 1 pár darab mindenféle, és csak 6 szőgletü van benne , Ráadásul most gyártott a zoli egy jó pár db.ot és hibátlan,
és nem szétba@ot menetüek a düzni stockok, van uj karbi is de a p20 fuvoka is mikuni az se igy néz ki.