Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt tervben egy elyesmi...
4T jamakka
A világ vége...
mit akarsz az xs-sel utcára jó de pályára lassu lessz 1 kicsit.
Üdv. Yamaha xs 400-ról tud valamit főnök? Alkatrészek, stb.
Az meg simán.
5x0.75 a pontos méret , megoldható?
serfy
Asszem a nagyfejünek mondott a 8mm-es, de ha kisebb az sem nagy gond. Nekem az 5-ös normál csavar szépen bemegy egy darabig, és az már pont elég. Szal nem fog kiesni az 5x0.8.
Este kideritem a mikuni menetetjellemzőket:-))))))
serfy
Szervusz Péterbá.

Sajna oylan rövid a menet a fúvókán, hogy Dimmával sem tudtuk megállapítani miylen lehet.

Látszólag jó rá a 0,75 ös és a0,8as menetfésű is...

Az alapvető baj, hogy zerintem amerikai menet van rajta, UNc-UNF de mint mondom oylan rövid,hogy az megfésülni nemigen lehet.

Dimma szerint is a leg egyszerűbb lenne a karbiban átfúrni a menetet sima metrikus M5x0,8ra
Szasz!
Melyik mikuni?

Átmennék Dimmához, hogy legyen minta, ha megmondod meléyik.
Szia mindenkinek.
Zolika, kellene nekem vagy 3 pár düzni, nagyfejü mikuni/asszem5x0.8/
100-110-120. Kakucsig ráér. Köszi
serfy
Aki dagadt,azt könnyebb átugrani,mint kikerülni...
Zolikám milyen a menet hozok metszőt!
Így ahogy mondani teccik és ezzel rögtön két hozzászólásra is válaszoltam
Aki nagyon csapongva megy kiszámíthatatlanul, azt nehéz kikerülni.
Azért Te is tudsz "árnyaltan" hátulról kikerülni.
Szerintem,aki hátulról érkezik,gyorsabban,oldja meg...
(Én sem figyeltem különösebben a zászlósokra...zavartak!)
Ettől függetlenül, jól dolgoztak...
Azért azt se felejtsük el, hogy a bírók sem álltak a helyzet magaslatán.
Nem véletlenül volt gyűlés a versenyen. Lengette nekem a manus a kéket az edzésen, várom a hangot semmi, hátranézek, hol van már és látom, hogy az Öreg Szabó két kanyarral mögöttem jön és még csak a tályat nézegette. Annak a körnek annyi is volt. A depóba mondták, hogy ne is figyeljek a zászlós manusra. ők sem nézik.
ja sopánkodott is verseny után hogy mért kellett neki oda bemenni ahol nincs hely három motornak.....de ugye utólag könnyü okosnak lenni
Hát én azért árnyalnám ezt.
Egyrészt senkiről sem feltételezek szándékosságot, másrészt kibaszott szűk ez a pálya, sokszor nem csak rajtad múlik el tudod-e engedni aki mögötted jön, a kék zászló meg folyamatosan kint volt, egy idő után már semmit nem ért. Meg aztán ott van az is, ha azok az emberkék meccselnek egymással, akkor nem várhatod el, hogy a kedvedért feladja a pozícióját.
Másrészt viszont elég látványos volt az is, hogy akadt olyan nagyon komótos emberke, akit teljesen jól ki lehetett kerülni, míg a másik nem sokkal gyorsabbat gyakorlatilag csak a füvön lehetett letudni. Hát ez ügyben mondjuk tényleg volt némi lenyelendő epe. Főleg a Kisdió szopott be néhány helyzetet, a Dani gyerek meg csak húzta mint a bolond, 'szt majd lesz valahogy, de végül is neki lett igaza. De a második futamra már a Krisztián is határozottabb volt pont annyival, hogy betette magát oda is amit az elsőben még eludvariaskodott volna. Ezt meg úgy hívják, jellemfejlődés
Persze,siman el van foglalva a sajat menesevel,de akkor is figyenie kell,nem 300 al mennek fak kozott....
szerintem ez simán a gyakorlatlanság miatt van, nem rosszindualt vagy ilyesmi.