En lattam 2-3 t...egyebkent nem artana figyelmeztetni az embereket ,h jobban figyeljenek.Egyik -masik sztem nem is figyelhette a zaszlot.Ha meg kilokod a turistat....
Terjedne, ha lenne rá időm.
Vinnék is, ha csinálnám, de nem tudom egy hétre kivonni magam a forgalomból hogy csak azt csináljam, így lassan halad.
Tőkém meg nyilván nincsen, mert szeégny vagyok mint a xar:)
Ma bedöglött a drog áron vett telefonom. Most már nem mondhatod, hogy amivel megyek az kinyiffan. Elég ha csak megfogom.Agyrém. A boxba pénzért fogom árúlni a képességem. Fizettek, én meg cserébe hozzá érek az ellenfél motorjához. Tuti vége neki.
Itthon is van eleg cimcony,gondolom nem 1000 db szamban gondolkodtatok?a nemeteknel is csak az ossi becsuli a cimconyt,az ex nszks az aszarik az mz,simsonra
Zsolival ezen már túl vagyunk. Nagyon sok piranha van abban a pocsojában, egy kurva DDR márkát sem lehet keresni vele, akkor meg csinálja akinek 7 anyja van, nem köll még egy hobbi(t)
akkor a feladat adott Zolikam,elkezdhetnel vmi spec valtosort csinalni a cimconyba,,sokkal egyszerubb ,nem kell kapcsolokorom....jo par garniturat eladhatnal...
Jáááj, Suhl-ban van egy brigád, asszem az egyik egykori mérnök bácsi terelgeti, akik konkrétan vatta új cimconyokat állítanak elő. Majd bescanölöm a cikket jól.
spec ,a te versenyedet is tonkre teheti....