Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En lattam 2-3 t...egyebkent nem artana figyelmeztetni az embereket ,h jobban figyeljenek.Egyik -masik sztem nem is figyelhette a zaszlot.Ha meg kilokod a turistat....

spec ,a te versenyedet is tonkre teheti....
06 70 550 7673
Én olyan nagyon durva ráhúzást nem láttam de nem hiszem hogy félteni kéne Tomit,megoldja...
adsz egy telószámot?ha nem akarod ide irni adatlapon ott a mélcim köszi dio
Bagoly-bagoly jelentkezz, itt róka vétel. Bagoly jelentkezz vétel.
mkert sanyi jelentkezz!
zoli az rsw azért egy fokkal jobb az utcainál legalábbis a dry felirat az rsw-ken szokott lenni
Sziasztok!

RD 250 es hengerfejet keresek! Akinek van elfekvőben megköszönném!
Köszönöm!
Terjedne, ha lenne rá időm.
Vinnék is, ha csinálnám, de nem tudom egy hétre kivonni magam a forgalomból hogy csak azt csináljam, így lassan halad.
Tőkém meg nyilván nincsen, mert szeégny vagyok mint a xar:)
Van a simsonosok között egy ogre, az Ament Attila nevű.
Az a fószer, ha hozzáér valamilyen járműhöz, abban tutira hiba keletkezik.

Volt, hogy évek óta hibátlanul futó motorra rátette a táskáját és az lefulladt:)

Mi ezt "Ament faktor" nak hívjuk, úgy látszik a yamahások között meg "mkertsanyi faktor" lesz :)

KOmolyra fordítva, sok szereincsét a balszerencsesorozatból való kilábaláshoz.
mehet race gumival,de akkor +az egyik gyertyapipat is vegye le
Gondoltam nem egy-egy kiserleti darabig terjedne a hataskorod,h tobb 10 darabos szeriat nyomnal?
Ma bedöglött a drog áron vett telefonom. Most már nem mondhatod, hogy amivel megyek az kinyiffan. Elég ha csak megfogom.Agyrém. A boxba pénzért fogom árúlni a képességem. Fizettek, én meg cserébe hozzá érek az ellenfél motorjához. Tuti vége neki.
Köszi a választ. Sejtettem nem piskóta sem megcsinálni sem az ára. Még Losonczi Pistit is kifaggatom, hogy ő mit rakot bele amivel ment eddig.
Meg mg a gumi is sima utcai nem is race:)
Talán, ha rátekintenél az adatlapomra, ottan is a fényképekre....
visszavettünk gecikém 100ccmmet azt még se érsz a nyomába jövöre nem lessz rajta fék
Itthon is van eleg cimcony,gondolom nem 1000 db szamban gondolkodtatok?a nemeteknel is csak az ossi becsuli a cimconyt,az ex nszks az aszarik az mz,simsonra
Zsolival ezen már túl vagyunk. Nagyon sok piranha van abban a pocsojában, egy kurva DDR márkát sem lehet keresni vele, akkor meg csinálja akinek 7 anyja van, nem köll még egy hobbi(t)
akkor a feladat adott Zolikam,elkezdhetnel vmi spec valtosort csinalni a cimconyba,,sokkal egyszerubb ,nem kell kapcsolokorom....jo par garniturat eladhatnal...
Jáááj, Suhl-ban van egy brigád, asszem az egyik egykori mérnök bácsi terelgeti, akik konkrétan vatta új cimconyokat állítanak elő. Majd bescanölöm a cikket jól.
Cimcsony bele még csk bnc ből sincs szerintem:)
Bc 3, c45 azt csók:)
simoba talan jo is lenne a bnc

gondolom kovacsolt bohler anyag,v ilyesmi?
Inkább csak ilyesmi

Miből csináltattd?

bnc 5 ből vagy iylsmiből?