Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Láttam van kamera a biliden A 2-dik futam felvételét elküldenéd nekem ? Köszcsi
6 órás begbízhatósági verseny veterán- classic gépeknek Brezova Június 9. Gyertek el akár nézőnek is.
talán 145 de van rajta szivacs, jó lenne ha megmérnéd mit kopott a dugó meg a gyürü,lehet egy uj szett csodákat müvelne, csak dugó szettre gondoltam, igazábol a hüvely nem kopik.
Szia! Csörgess meg, szerintem tudok segíteni, csak itt hosszú lenne le írni. 30/4186299
Mi lehet az oka, ha az elő féknek nincs egy határozott pontja, ahol felkeményedne. Viszonylag jól fog, csak be lehet húzni szinte teljesen. 5/8-os nissin főfékhenger 2 db fix átm38mm munkahengerrel, új betétekkel, légtelenítve.

Főfékhenger enged át vagy a cső rugalmas?
nem jeleníti meg!
Erre gondoltam!
Találtam nektek valamit!
15:42
32 Dellortoban főfújócska?
Ugye ő volt aki ígérte a beszámolót a Szabó II féle Man TT indulásról ?
(sajnálom, h már nem lesz rá lehetőség)

Részvétem!
hát még ha nem merül le a második futamra és veszi amint a vad yamaha ledobja kisdiot!sajnos abból csak két három kör van meg!hála istennek a motorunk meguszta a légszürő nélküli csuszást nem nyelt kavicsot igy az anyagi kár nem jelentős
14.38
5pont nagyon jó lett.
http://www.youtube.com/watch?v...

Classic/Pannonia első futam, a másodikra sajnos lemerült a kamera, így az esésem sincs meg videón. A konvertálás nagyon lerontotta a minőséget, majd ha lesz időm, akkor kitalálok valami más megoldást, jelenleg ez van
Hali Zoli milyen menet van azon a pipán tudd meg oszt veszek eggyet.
Sajnos nem tudtam megvágni. Így van nyersen.
http://www.oldtimerhungary.com...
Sajnálom nagyon! Részvétem!
Részvétem a családnak, nagyon sajnálom két éve Balassagyarmaton beszélgettünk, talán Petró is emlékszik, ő is ott volt. Ugyan olyan Ypvs-e volt mint nekem. Sokáig árulta, és mikor megvették volna, képtelen volt eladni. Iwatának igaza van, versenyzett 20-al. Nagyon szimpatikus ember volt.
meg van a 648 oldalon polaris néven!
részvétem,széria p20 al ment valamelyik balassagyarmati régi képen rajta van,mikor felraktuk akkor ismerte fel magát,megpróbálom megkeresni!
Urak!

A lengyelországban balesetet szenvedett motorosok küzül az egyik elhunytat Zsigmond Lajosnak hívják. Neki állítólag van pannoniás, P20-asos múltja(meg RD-s is!). Tud erről valaki pontosabbat?
Tudna valaki manualt (kézikönyvet) küldeni RD 125 lc hez?
következő versenyre jobb lesz ha bérelsz valami jármüvet biztos ami biztos..................
Köszike. Kiheréltek mindent, most mukodik.......