talán 145 de van rajta szivacs, jó lenne ha megmérnéd mit kopott a dugó meg a gyürü,lehet egy uj szett csodákat müvelne, csak dugó szettre gondoltam, igazábol a hüvely nem kopik.
Mi lehet az oka, ha az elő féknek nincs egy határozott pontja, ahol felkeményedne. Viszonylag jól fog, csak be lehet húzni szinte teljesen. 5/8-os nissin főfékhenger 2 db fix átm38mm munkahengerrel, új betétekkel, légtelenítve.
hát még ha nem merül le a második futamra és veszi amint a vad yamaha ledobja kisdiot!sajnos abból csak két három kör van meg!hála istennek a motorunk meguszta a légszürő nélküli csuszást nem nyelt kavicsot igy az anyagi kár nem jelentős
Classic/Pannonia első futam, a másodikra sajnos lemerült a kamera, így az esésem sincs meg videón. A konvertálás nagyon lerontotta a minőséget, majd ha lesz időm, akkor kitalálok valami más megoldást, jelenleg ez van
Részvétem a családnak, nagyon sajnálom két éve Balassagyarmaton beszélgettünk, talán Petró is emlékszik, ő is ott volt. Ugyan olyan Ypvs-e volt mint nekem. Sokáig árulta, és mikor megvették volna, képtelen volt eladni. Iwatának igaza van, versenyzett 20-al. Nagyon szimpatikus ember volt.
A lengyelországban balesetet szenvedett motorosok küzül az egyik elhunytat Zsigmond Lajosnak hívják. Neki állítólag van pannoniás, P20-asos múltja(meg RD-s is!). Tud erről valaki pontosabbat?
Főfékhenger enged át vagy a cső rugalmas?
32 Dellortoban főfújócska?
(sajnálom, h már nem lesz rá lehetőség)
Részvétem!
Classic/Pannonia első futam, a másodikra sajnos lemerült a kamera, így az esésem sincs meg videón. A konvertálás nagyon lerontotta a minőséget, majd ha lesz időm, akkor kitalálok valami más megoldást, jelenleg ez van
http://www.oldtimerhungary.com...
A lengyelországban balesetet szenvedett motorosok küzül az egyik elhunytat Zsigmond Lajosnak hívják. Neki állítólag van pannoniás, P20-asos múltja(meg RD-s is!). Tud erről valaki pontosabbat?