Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

királyság
sanyi mondjad a szerelőnek hogy kösse ki az ac vezeték opciót a riasztóból.hallanod kell egy kattanást meg az ac zugását ha megy mikor ráadod a gyujtást vagy inditózol.ha csak kattan de nem zug akkor a relé után van a hiba.ha nem is kattan előtte kell keresgélni
Cseréltem elemet de nem javult. Szerelőnél van most a dög.
Itt találtok képeket még. Az oldalon katt szövegre nyomni. http://www.oldtimerhungary.com...
Nálam van a szarjé!
A riasztók úgy műkszenek, hopgy a tiltás az alaphezet, tehát, ha pl kifogyóban van az elem a riasztó esetleg külön táplált részéból, akkor csinálja ezt.
Hali. Tegnap 5x megállt a kocsi 20km-en. Most indulok vele Budára Gondoltam nem e a lopásgátló csinálja a problémát. Az az ac-ét kapcsolja ki. Amikor megállt azt csináltam ezért, hogy távirányítóval bezártam, majd kinyitottam amikor a riasztó aktivizálta magát. Pöcre indult. Igaz csak 2 km-t de így megy. A riasztós csak délután fogad.....dolgozni meg kell. A astrámba nem fér be a cucc Igazi kalandtúra lesz a nap. Bocs a forúmtól.
üdv.keresek yamaha rd 50 mx tank sapkát.
tyűűűha köszönöm de nem, nekem nem verseny célokra kell a motor, fogyasztás és élet tartam nem elhanyagolható dolog
Nicasilos gyári versenyhenger 2 éve 190 000ért vettem vadi új
100 000ért odaadom vagy a hüvelyes is alapméretű 500km ert futott
pótkipufogós 1 gyűrűs viseco dugóval 175km/h volt a végsebessége
a motornak, 60 000ft 06 30 287 1436. nem gagyi!
dt125r-be nicasilos? állapota milyen és mennyi lenne az ára?
Zolikám. Nincs időm ezért most csak a faszbuckra rakom fel a gyerekeid képeit. Kidolgozom majd név szerint az oldtimeren is.
Van két új hengerem dugóval az egyik nikasilos +egy saját célra
felújított block új gyári főtengellyel./ szabokuksi@vipmail.hu/
még nekünk sincs de fenem rá a fogam!
+ váltóm!
nem mert 56mm es az rd meg 54mm. pár méretett felirhatnál akkor tudnánk segiteni.
de korán keltél,majd hivlak hogy mi pénz a váltó.
Az alap, különben mibő lesz gummád?
Péterbá, Megnáztük Dimmánál, tényleg nem metrikus az a menet...
Nem oké bele sem a 07-075-08 as emelkedés
kis segítséget szeretnék kérni tőletek, dt125r-be kellene tkrj dugattyú és ha jól tudom az rd 250-be megy ugyan az a dugó. Na mármost olyat nem találok a katalógusban hogy dt125R. Valaki esetleg tudja hogy a 125R-be pontosan melyik dugattyú is megy? vagy esetleg a tzr125 2rh?
Jááááj kötyi! Még nem néztem emilt! Köszönöm még egyszer! + ilyenek...
Háj. Délután küldtem vagy 20-at.
A gyerek perselymalacát el kell törjem?
GONDÓÓÓKODOK E !
A piros gúnyás cserebogárról készülteket elküldöd emil ?