Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyééé negatív!
Télen én is az 1 race mellett voksoltam! A régi vasaknak sem használ!
Őszinte részvétem. Ezek szerint a mazochizmus tényleg népbetegség nálunk...
Sajna nem dzsó. 200-as mindenbe más. Marad ez is gyári.
Köszi. szólok Atisracénak nézze meg, hogy a pusztítóba jó-e. Ma beszéltük éppen, hogy nagyon nem jó az áttételem.
Apropó, ha már úgyis széthúzod a főtengely miatt, van még pár garnitúra szűk kiosztású váltó, amilyen a Mogyipetinek és a Zelenyánszky Tibinek bevált. Petróval meg a Kisdióval összeálltok hárman és máris kaptok rá valami vicces árat. De lehet hogy a Krisztiánnak már van, nem emlékszem pontosan.
Igaz csak hét kört mentem de tanulság az van bőven. Ebben az irányban ez a pálya..nagyon nem fekszik. Mire megtanultam merre kell menni és eldöntöttem, hogy most már odatépek neki kiestem...Mentem a Mogyorósi Peti mögött a hátsó egyenesbe és úgy ott hagyott, hogy csak pislogtam. Télen reszelünk!
Minden kedves yamahás és nem yamahás barátomnak gratula a kakucs ringi eredményekért. Még dolgozok rajta de itt pár kép.
na erre vártam
Ezen valamiért cseppet sem tudok csodálkozni
4500ft a prox motoroswebaruhaz.hu
kétajkú
Így biztattak a szurkolóim!
pölczy!
Nem "sima" szimering van benne. Spéci kialakítású.
Sajna nem. Ez az én hibám. A volt gazdi mondta, hogy a föci és a csapágyak generálozva.500 km sem ment vele az utcán. Oda adta a kicserélt darabokat is. Föcit, csapágyakat. Nem gyanakodtam....atisracénak ezért mondtam csak a dugókat és a fúrást csinálja meg. Hengerekhez sem nyúlt minden eredeti ahogy megvettem. Elkezdem megismerni a pályát mentem 7 kört ( 53.2 )gondoltam 8-dikba na most oda csapunk , soha nem húztam 11-ig most igen.
tudod akkor már labirint belső csapágyak cseréje, de ezt igy kellet volna kezdeni. Legalább is azt hittem ez mind elkészült.
Közben elkezdtem frissíteni az oldtimert. Minden versenyzőnél kicserélem a képeket. A gyermeked már meg van. Ha kellenek képek eredetibe dobjatok e-mail címet elküldöm. Lassan haladok sok a kép és melózni is megyek este. edzés + első futam videjó is lesz.
http://www.oldtimerhungary.com...
jól van sanyi ugy látom tultetted a dolgon magad!hidd el ebből a társaságból mindenki regényeket tudna irni a kinlódásokról mire összeáll egy technika és még akkor is ha mindent ujjáépitettél az utolsó csavarig bármi történhet az a kurva ördög sose alszik/a teknikájé/ lesz még alkalom célbaérni bőven
Hengerek sértetlenek A bal hajtókar a föcin minden fele bugizik. Szép szines lett a főtengely a hajtókarnál. Holnap megy javításra és ha minden ok következőn megint ott leszek. Céééélllllbbbbbaaa foooogoook érni! Eredmény már nem számít. Úgy bebaszok ha sikerül.
ezt ne feszegessük kérem!több motorozás az több motorozás aljas módon sokversenypárti vagyok