Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen korban már több alvás kell előtte vagy több ivás vagy több sex!válaszd ki a neked tetszőt petro kolléga!azért jót bandáztunk
Lehet hogy elég lenne 1 futam hogy előbb végezzünk? Akkor még lenne erőd hazavánszorogni.
Aha! Végig aludtam az utat!
hazaért mindenki szerencsésen?
Kakucs GP
Hello!

Mekkora főtengely szimering kell az RD 350 YPVSbe ?
Pár képet felraktam. Gratula mindenkinek!
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.339077709498
507.74998.208844929188453&type=1
időmet nem tudom, majd beszélünk
Köszike. Azt mondták ha nem bénázok nagyot mint multkor átengednek. Átengedtek.
Csövi. Most hétvége necces. Holnap ha nem ragadok be a melóval megyek kakucsra fotografálni meg videjózni. Vasárnap race. Hétfőn pesten melózok este 6 körül be dudom vinni. Mitas leszerelve a heidenau a tartalék mocin. Ha eljösz érte a muterom oda adja ha nem vagyok itthon. Ha itthon vagyok kapsz kávét is.
Menekülj vissza a pályára! Jobban jársz!
Hülye autósok!
Amúgy grat!
El tudnád juttatni a hétvégén? Akkor gyorsba össze tudnám rakni a futóművet.
de ha a kiirásba kitétel a membrán nélküliség
Ne haragudj, de azt kell gondoljam, hogy bele sem olvastál a technikai szabályzatba vagy a kiírásba, ott ugyanis ilyen nem szerepel. Az írtuk, hogy a korabeli technikai feltételeknek megfelelően. Az is kitétel, hogy csak azok a motorok mehetnek tárcsafékkel, melyek az adott korban széria gyártásban rendelkeztek vele. Innentől tiéd a pálya....
..jó napot rendőrbácsi vagyok kérem mutassa a jogosítványát...
Ma alkalmasnak itéltettek, hogy motorkerékpárt vezessek! Jövöhéten kiszabadulhatok az utakra
Pláne:)
vhsa alapjárati
Őő, ja igen, ez valami Mikuni vagy miszösz alapjárati Péterbának.
No, ezt alkottam, egyelőre próadarab, mert nem tudom, hogy egyáltalán hazsnlható e, ha meg xar, akkor nem csinálnék több rosszat, szóval jó volna ellenőrizni, hogy hazsnálható e or not, és ha nem jó mit kell változtatni rajta.
Fő problémám, hogy nem tudom hová záródik rá, melyik a tömítő felület, mert lehet akár a menet végén lévő kúpos rész, de lehet, hogy a végén, ezt nemtom, mivel nincs iylen karbim itthon.

A csavarhózós részt is csak saccoltam, mivel erősen sérült volt a minta amit kaptam, de gondolom az nem mérvadó.

A kalibrált furat hosza uygan annyi mint az eredetiben, az átmérőt én találomra 50-es re vettem, ennél ksiebbet nemigen tudok csinálni.
szombaton viszem ezt a mintát, ha hazsnálhatónak bizonyul, megbeszéljük mennyi kell belőle.
Kipróbálod, ha nem tetszik buktál egy gumiszerelést.
Ha idén megszokom a pályákat meg a mocizást akkor Atisrace megreszeli a hengereket jövőre talán jobb lesz az egyenesekben is
Persze, ezért mondtam, hogy n erőltessed.
Akkor az tényleg jó. Nem akarom nagyon feszegetni a dolgokat.. Ahogy a nagy jedi mesterem Atisrace Skaywoker mondta ez tanuló év. Idő nekem dolgozik.