Első ülésre jó az 52, le fog az menni, csak ne erőltessed, észr sme veszed és 50lesz belőle.
Annál Szabó Gábor sem volt sokkal gyorsabb múltkor a 250 motorral.
Hehe ez még a kis 24 órás cébé dupla felülfekvő CrVa gyertya előfeszítőkkel. Úgy imádom a (zs)indexeseket hogy amit lelnek a neten az ótómatikusan totalbike szellemi termékké változik, de legalább szétkúrják a minőségét. Ha nagyon feltúrnám az archívumot találnék csegéről fasza Loicht retro videókat. Megnézted a TT3D-t? Annak a végén is ott van Dobbs és Loicht urak emlékére
Egyedül, elösször 52+ vége fele. Le tudok menni 51. talán picit alá. Az már necces. Talán egy-egy körben. Ha nagyon össze jön + elfelejtem, hogy apucinak dolgozni kell menni hétfőn.Szabó,Dani, Frecska, Horváth 50 alattiak szórásban.
Üdv az Uraknak!
Kérésem lenne, főleg Dimmához, Ölbeihez, Lecsóhoz, Bambihoz, esetleg aki tud segíteniT Szükségem lenne egy Rd250lc főtengelyre+hengerekre.Segítségeteket előre is köszönöm.
Elérhetőségem: hetven/383-hetvenöt94
Kakucson nem! Próbálgattam. Nincs igazán bátor kanyar sem féktáv benne. Nehéz előzni. + Hosszú az egyenes. Másik irányból 5 -ik ben a sikánig. Próbálgattam a nagy utcai motorok ellen mit lehet kezdeni, egyenesben leléptek, féktávon rájuk estem, de ha igazán nem akarták, hogy megelőzzem őket akkor nem sikerült. Ráadásra multkor rossz irányba edzettem. Brezó az talán más tészta.
Annál Szabó Gábor sem volt sokkal gyorsabb múltkor a 250 motorral.
Aha néztem! 3 nap és TT !
Még szerencse hogy jobbra megyünk Kukucsott!
Remélem jó lesz!
Köszönöm a segítséget!
http://auto.indavideo.hu/video...
By: Főgecó
Kérésem lenne, főleg Dimmához, Ölbeihez, Lecsóhoz, Bambihoz, esetleg aki tud segíteniT Szükségem lenne egy Rd250lc főtengelyre+hengerekre.Segítségeteket előre is köszönöm.
Elérhetőségem: hetven/383-hetvenöt94
Persze, ha megint fűvezni megy... :)