Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe kerül a TKRJ dugó rd 250hez (dt125r) ?
Régen a jó Tiszacsegei racék...
Volt vagy 8 kategória! Mind külön mentek, csak akkóóó még nem vót race motrom!
Viszont vót egy utcai, föciszimeringes RD 125-öm!
Jövőre remélem lesz race Csigán...
Miket nem mondasz Petrókám! Potyakupa? Azt azért nem a legyek hordták össze! 1) oda el kellett menni. ( én már csak tudom ). 2) Teljesíteni kellett a versenyt ( én már csak tudom 1 MAMI futamon értem csak célba összesen igaz az 1 kupát ért. ) 3) akik ott voltak le kellett győzni. 4) Arról meg, hogy kevesen voltak legkevésbé tehettek. Legyél büszke Csak így tovább ..... persze csak mögöttem, ha lehet kérni Köszike
Ez az egybenmenős dolog ez iylen.
Szerintem 100% os kupa amit nyertél.
Amolyan,potyakupa volt!Sajnos, még Mogyi Petinek is megállt a Yamakka. A classic 1,limonádé volt! A kömínyektőő 2-3 kőrt kaptunk,nem is számoltam!
Azéé kötyi!
Petró vaze, mostan látom, hogy nyerted a kategóriát!

Drakula így utólag is!

(nekem el kellett szaladnom szinte azonnal a leintás után mert nem volt más fuvarom pestre)
Sziasztok, van egy RD400 szám nélküli motorblokkom (motorban van, ki is próbálható) amelyben csak a motorkód található.
1A1 (USA modell)
Szerintetek mit ér?
A nagymenő közben hátra nézett, hogy jön e a haver! Mire vissza néztem....
A hiányzott neki! A szép ződ gyep!
ottan 426-nál ment a természetes közegébe.
(fű :)
ez az állat ez a Sanyi?
Nagyon mész! 04.26-nál?
most már igen
Ha MZ-vel jön, hegesszétek fel a kipufogóját
üdv mindenkinek!
sosbe segitséget kérnék elektronikai ügyben.xyamaha rd50 mx-röl van szó. a gyujtásból 4 kábel jön ki,fekete,fehér,piros,kék.feketének már megvan a helye,de melyik a világitás,melyik a töltés?
A joly moto 34 mm ről indul
de akkor azt csinaljam ami 40 ről indul csak 33 mm rel kezdjem?
ez jó hir.
azt csináld meg annyi változtatással, megmértem az ypvs kilépö
átméröje 33mm, innen indulj ne legyen lépcső benne. Az 1 csö a gyári race csöhöz nagyon hasonló. Apróságokban van eltérés.
Peterka Lenárt is indul Kakucson!
F@sza!
Igyekszem...
Szia Zoli mikor lehet azokból a kis csövekből valami?