Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy képet tudsz küldeni róla?
nekem 71es széria volt.
köszönöm de csak hagyományos küllővel érdekel, 71-74 ig készült ilyen ha jól tudom.
helló nekem van!csontküllös,ha érdekel
Elnézést a témáért : Lacibácsi, sajnálom ha valakinek nem tetszik ha leírom amit gondolok, azt már nem annyira, h többnyire igazam is van ...
Szóval ezen az Occi féle dugón én kenési hibát látok, pontosabban fogalmazva szerintem az olaj kalap szar ! Részletekbe nem akarok belemenni, de nehéz dolga lesz annak aki meg akar cáfolni
köszönöm a választ.nem drága kint de a szállítási költség az azzá teszi.
hát a p21-re amarikábol szokták venni,bakoss ricsi vagy a serfi is onné vette.
mérjél lyuktávolságot, sztem a ds7 hengeren ugyan akkora,de a speciál levegösön nem. Eredetibe kb 39-40 eu,de van a dobozba olyan amijó lehet.mér nem adsz a marcinak fékrögzitő csavart?
küldj egy képet a r5szivóoldalrol. Van vagy 28 lik rajta.
szusedli e.mail-od nem megy?
Sziasztok!
régebbi komplett első kereket vagy kerékagyat keresek kétkulcsos lappal,van rá némi esély?
Persze, átmegyek érte hozzá ha már nála van.
szevasztok! nem jön valaki 300zatacsekre? szombat reggel indulunk sopronból. két üres hely van a kocsiban.
Holnap a Gyurinak odaadom az jó? vagy hogyan jut hozzád nemsokára keresett cikk lesz.
Eladók e?
Jó, hát agggyáááá mintát :)
jó lenne ha yamahába is gyártaná föfuvokát nem muszály hatszög jó mint a dortó csak a hossz és a menet stimeljen sok yamaha van már és 2kell 1 motorhoz.
Üdv szükségem lenne egy par 350 ypvs kipuraÁLAPOT NEMSZÁMÍT vágva lesz a mito 350 teszteleshez átmeneti kipunak olyan is teljes mertekben megfelel amit mas szemètbe tenne ... Előre is köszönöm.
Péterbá, tudsz adni egy mintát abból az alapjárati izéből, amit le kellene gömbölyíteni?
Szerintem az igencsak vékony bele,robogóba is határeset a kék.
Nagyon szépen köszi a linkeket, léptem az ügyben, várom a válaszokat.
Remélem meg tudom ezt 1x hálálni.
Kék pollini
Milyen vastag volt?
Gondoltam,van minden, kokain áron...
Ja,engem meg folyton elfelejtessz!
Ja, ez egy jó hely, egészen addig amíg nem kérdezed meg mi mennyibe kerül...