Elnézést a témáért : Lacibácsi, sajnálom ha valakinek nem tetszik ha leírom amit gondolok, azt már nem annyira, h többnyire igazam is van ...
Szóval ezen az Occi féle dugón én kenési hibát látok, pontosabban fogalmazva szerintem az olaj kalap szar ! Részletekbe nem akarok belemenni, de nehéz dolga lesz annak aki meg akar cáfolni
mérjél lyuktávolságot, sztem a ds7 hengeren ugyan akkora,de a speciál levegösön nem. Eredetibe kb 39-40 eu,de van a dobozba olyan amijó lehet.mér nem adsz a marcinak fékrögzitő csavart?
küldj egy képet a r5szivóoldalrol. Van vagy 28 lik rajta.
jó lenne ha yamahába is gyártaná föfuvokát nem muszály hatszög jó mint a dortó csak a hossz és a menet stimeljen sok yamaha van már és 2kell 1 motorhoz.
Üdv szükségem lenne egy par 350 ypvs kipuraÁLAPOT NEMSZÁMÍT vágva lesz a mito 350 teszteleshez átmeneti kipunak olyan is teljes mertekben megfelel amit mas szemètbe tenne ... Előre is köszönöm.
Szóval ezen az Occi féle dugón én kenési hibát látok, pontosabban fogalmazva szerintem az olaj kalap szar ! Részletekbe nem akarok belemenni, de nehéz dolga lesz annak aki meg akar cáfolni
küldj egy képet a r5szivóoldalrol. Van vagy 28 lik rajta.
régebbi komplett első kereket vagy kerékagyat keresek kétkulcsos lappal,van rá némi esély?
Remélem meg tudom ezt 1x hálálni.