Sziasztok! 1990-es Yamaha Rd 125-höz kéne ford.szám spirál! Nem tudom hol tudnék venni olcsón újat, vagy hogy van-e esetleg valakinek elfekvőbe egy jó állapotúja?!
A cagiva mito evo-t(ugy tudom a 97 körülieket)szerelték ezzel a hengerfejjel Kb 2 évig,ill.annyiban különbözik,hogy azokban lapos dugó volt és így a préssáv is ennek megfelelően 0 fokos.Aztán ők is áttálltak a domború dugóra.A Yamahában íves dugó van és a préssáv követi ezt az ívet.A képen ez nem igazán látszik.Az égéstér többi része valóban egyenes felületekből áll.
Remélem a yamahában is jól fog működni.
Igaz, ez valóban nem az, csak gondoltam én is írok már valami hülyeséget hátha ezzel népszerűbb leszek...
Ha már másoknál beválik akkor elvileg nálam is működnie kellene
92-esről csak azt a rossz minőségűt láttam eddig amiből nekem is fent van itt pár részlet . Láttam 91-es felvételt is régebben, sőt még Hringeseket is, fogalmam sincs hová tüntették ezeket ...
A membránháznál a közdarab csak fele olyan vastag lessz és ha a dell orto nem fér el, teszek rá mikunit.Az jóval vékonyabb.
A vizesen elég tágas hely van hátul ,.úgyhogy szerintem elfér.
A gyujtásoldal még nem teljesen végleges, gondolkodok még rajta.Igen ezek az angol dugók,már nem emlékszem pontosan,mert tavaly nyáron vettem őket,de olyan 140E körül volt darabja.
Szakik! 350lc-be kéne valami combosabb kuplungrugó! Tud valaki lelőhelyet? Nekem is csúszott a kuplung a fehér 350-lcn , és az egyik donor blokkomba találtam kb 4mm-el hoszabbat, és krómozott volt, bee tettem és onnantól kezdve tökéletes volt. Olyat lenne jó szerezni valahonnan. Gyári van a nagyvasnál 3800ftért, de félek hogy kevés lesz.
A henger alsó része elöl és kipucsonk alul is extra hűtést kapott.A gyári TZ750-nél a kipucsonk csak felül van meghűtve.Az a cső a vizvisszavezetés csatlakozója az utólag kialakított viztérből.Cagiva membrán van benne,de meg kellett a membránházat szélesíteni és nyujtani is,hogy beleférjen.
Írj a Daróczy Motornak Az Atti pont keres !
Remélem a yamahában is jól fog működni.
Ha már másoknál beválik akkor elvileg nálam is működnie kellene
A toroidnak ívesek a vonalai.
(elnézést a pongyola megfogalmazásért)
A vizesen elég tágas hely van hátul ,.úgyhogy szerintem elfér.
az ypvs vázba is