Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a választ. Várok még 1 választ englis földről és ha nem jön be jelentkezem.
KB 30 000 a két új ha érdekel írjál a szabokuksi@vipmail.hu címre
kb 20 eve ismerem
Gátlóval kapcsolatban nincs valami konkrét valakinek?
tisztelt motorosok én csak érdeklődni szeretnék hogy ez egy motoros fórum vagy rossz helyen járok?
A fórumozó Pannonia kupásokra gondolsz ?
Hálátlan egy banda . Évekig harcolok, h lehessen olcsó jó fékük és mikor összejön még csak meg sem köszönik ! Azzal a dobfékkel esélyük sem volt megtudni melyen egy igazi féktáv ...
Első mondatoddal egyetértek, kiegészitenén még a hazudozással és hangulatkeltéssel ! Mi lenne ha megpróbálnátok elgondolkodni ?
Legutóbb is mivel próbálkoztok ? Engem hangembernek beállítani aki csak netezik, aztán mégis kiderül, h lett volna lehetőség velem mérkőzni, csak ezt már elfeledtétek ...
Mint ahogy azt is, h kezdetben még engem védtél a fórumokon mikor nekem álltak olyanok akik nem értették a mondandómat .
Olvassatok vissza a Pannonia és P.versenyszako fórumokba a 2007-es hsz-okig, aztán csodálkozzatok . Ott szépen látható ki kötött kibe bele (mondjuk a nagyon sunyi részek ki lettek moderálva, de így is látni a lényeget) .
A mostani haverjaidnak 1 idő után nem tetszettek a hsz-aim és minden apróságba próbáltak görcsösen belekötni . Most is ez megy, csak néha visszanyal a fagyi Tényleg sokat írtam és majdnem mindenbe beleszóltam (de hát ilyen a legtöbb kezdő fórumozó) ami idegesítő, de miért nem lehetett ezt írni, miért kellett sunyin más indokkal jönni ?
Zsidózásról meg annyit, h a haverodat ki tudja hányszor baszták ki emiatt az indexről, én viszont sosem tettem ilyet . Nekem a cionisták, a multik és a bankárok és az azokat kiszolgálók szúrják a szemem, és számtalan zsidó felmenőkkel rendelkező barátom van akik kurva jó fazonok .
Ne hazudj olyanokat aminek bizonyítva van az ellenkezője a leírt
hsz-okban !
Mutass pl olyan hsz-t ahol hobbyból elkezdtem valamit "fikázni" !
Összetartásról meg annyit, h én sosem küldtem el senkit, csak az adott vitás témát nem hagytam szó nélkül, ti viszont folyton el kartok üldözni mindenhonnan az összetartás jegyében ...
Ez a mostani hiszti is csak olcsó hangulatkeltés ellenem, nagyon megnézem mennyire álljátok majd a szavatokat !
Engem nem érdekel mit csináltok, amennyiben nem írtok baromságot vagy hazugságot, vagy sunyiságot, én nem foglalkozok veletek, ilyen egyszerű ez . Rajtatok múlik, h megpróbáljátok a lehetetlent, vagyis elviselni azt akit utáltok, vagy tesztek ellene, de ha az utóbbit választjátok legalább ne sunyi módon ahogy eddig .

Végül pedig küldök 1 névnapi puszit
Majd ha kikezd ,megismered :)
Nem ismerem a szitut,de ha a G J valamit mond,az ilyen hatassal van a lelkivilagotokra?vagy ti vagytok tul erzekenyek ,v o egy karizmatikus szemelyiseg?
2012.03.06 18:40:45-án a pannóniások is ki lettek oktatva rendesen a részéről.
Remelem a csak pillanatnyi sertodottseg beszel beloled...az embert meg a helyen kell kezelni.....ha pl nem hergelnetek .....lehet jo megoldas lenne.Teny,h van egy stilusa.
Az alapvető problémám az a pofátlanság és a bunkóság.

A pofátlanság, amikor amikor ordenáré bicskanyitogató stílusban tárgyal emberekkel, akik vele ellentétben sokat tettek le az asztalra.

Tőle semmit nem láttunk eddig, sem fizikailag megvalósulni, sem valami közösségi dolog létrehozásán fáradozni.
Eddig csak és kizárólag mindent és mindenki fikázását láttuk, viszont akik csináltak valamit, motort építettek ,versenytszerveztek,közösséget építettek, azokat kiválóan tudja gúnyosan fikázni.

Göndör jani maga a negativizmus

Az iylen emberek megmérgezik maguk körül a levegőt, rossz hangulatot , balhét, botrányt keltenek mindehol ahová a lábukat csak beteszik.

Az orzságot, és ezen belül a számunra kedves motoros kultúrát kicsiből az egyéntől lehet felépíteni.
Az ilyen modortalan tapló emberek pont ezt akadályozzák azzal, hogy folyamatosan rombolják a mikroközösségeket.

A Magyarok nem azért nem jutnak egyről a kettőre, nem azért vannak periférián mindíg, mert gonosz, cseh, szlovák, román satöbbi emberek ellenünk vannak, hanem a kákán is csomót kereső, a belső egységet megkadályozó göndörjanik miatt.

Az iylen emberek sokkal kártékonyabbak, mint az általuk szívből gyűlölt zsidók például.

A vita, az vélemények kultúrált ütköztetése, a bunkóság és a fikázás meg egy másik kategória.

Viszont látásra.
Ha Simsonos körökből történne ilyen vagy bárminemű atrocitás (bár kötve hinném, hogy fog), akkor kérném jelezze :)
Csak kerdes volt.....azt hiszem normalis hangnemben

de az emlitettek nagyon rendes emberek
Az enyém de nem mindeggy? Akiket eddig ingyen beengedtem
azok mind ki akartak fúrni egyébként rendes emberek:Talmácsi,Bea,
Cserkuti,stb.
Egyebk most kinek a tulajdona a Hangar utcai palya?
Ez nagyszerű
Ha én nem is, de biztos vagyok benne, hogy élni fognak a lehetőséggel. Köszönet érte mindenki nevében!
Én is befejeztem itt.
A Szimósoknak márc 30ig ingyenes edzést biztosítok a Kőbányaringen
ennyit tudok segíteni.
Majdnem el is felejtettem, boldog nőnapot Zolikám !
Zoli,egyvalamit nem ertek,ha nem akarsz valakivel konfrontalodni,akkor miert hergeled?Ha van egy ember,akit nem tartok sokra,azon atnezek,levegonek tekintem.....
Egyebk,a Gondor J elmondta a velemenyet a motorral kapcs,mi ezzel a gond?tied a motor,v szemelyes sertesnek vetted?

A vitaval meg nincs semmi gond, ha esz ervekre,tenyekre alapul,ezekbol lehet tanulni.
Úgy is mondhatjuk, h göndör jani ellensége a trolloknak
Így mások is jobban értik
A továbbiakban sajnos nem áll módomban ezt a fórumot látogatni, mert Göndör Jani lehetetlenné tesz itt mindenféle kommunikációt, csatatérré teszi ezt a fórumot is.

Aki akar megtalál egyéb fórumokban.
Vannak emberek, akiknek az élete a konfrontáció maga.
Foylamatosan harcban állnak mindennel és mindenkivel.
Meg nem értett zseninek hiszik magukat rendszerint.
Mindennek és mindenkinek nekitámadnak, oktalanul öngerjesztő módon dühöngenek.
Ennek nagyon egyszerű magyarázata van.

HAdd ne emlékezzek rá fejből hogy mi a pontos neve, de az emberi test termel egyfajta "bosszankodó hormont" amire uygan úgy rá lehet szokni mint a folytonos adrenalin és endorfin adagokra.
Tiszteletem !
Jó erős a duma, van akit ilyenért megköveznének a "versenyzők"
A salakmotornál alkalmazzák ezt a motivációs elméletet,gyorsaságinál azért nem árt a jó első fék !
Pl Harmati Árpi sem használt hátsó féket a Laaks Yamahás korszakban, mégis ő volt akkor a leggyorsabb magyar ...
A Drapál is futott parádés versenyt leszakadt hátsó fékkel, meg az Ember szigeten is volt már rá példa, de én nagyon nem szeretném összemosni ezeket azzal a szinvonallal mikor valaki magának barkácsol 1 motort, attól függetlenül , h mennyire drága !