Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a race motor mivel másabb mint a gyári a burkolatot kivéve.
Azt hittem, hogy megvetted a 200 blokkot és race motort csinálsz. 10-en lennénk calssik 1 -ben.
ja azt hittem te vetted meg az övét.bocs.legalább tudom,hogy neked is 125ösöd van
Psszzt az huszonötös D:)

Velencéről van.
apa70töl van az rd200as blokod?
az egyik külföldi rd forumon találtam egy bejegyzést.mi szerint a vázszámból kilehet olvasni a motor gyári szinét.
az egyik külföldi rd forumon találtam egy bejegyzést.mi szerint a vázszámból kilehet olvasni a motor gyári szinét.
Nemértem sajna.
Ez a 27-es szlovák gyerek nem társalog velünk. Felvettem volna a kapcs. de lehet, hogy meglátta, hogy Hungary ...... Állítólag van egy német meg mi.
végig néztem az egész fórumot,és nem találtam egy eladó 125ös 2hengeres rd hengert se.ha valakinek van irjon legyen olyan szives.köszönöm előre is
Egész eu. -ban csak 3 megyünk 200-al. Veled nem leszek egyedül itthon
hali.hozzád került apa70 rd200as blokkja?ha igen,nállam van a forgalmija.:-)
Ölülüűűűnk! Márkatárs!
T.motorosok ma délután jöttem haza a mátrából láttam egy csúnyaságot egy motoros és egy autós garambolozott vigyázzunk egymásra elkezdődött a motoros szezon ne okoljuk egymást eggyikünk sem kenny roberts előre is kössz.
No.
Úgy néz ki még is lesz ebben az életben yamahám...
Blokk úgy néz ki életben van, ráadásul befér a huszonötös vázba.
még valami sebességeket is vesz:)

Örömbódottá
Szia!
Amit adtam telszámot, itt Csepelen a Kareszék tudják intézni.
Ha beválalod hogy szétszeded akkor elég ha csak a hengert beviszed.
Megméri és elmondja mi legyen a sorsa. tud hozzá rendelni dugót is.
Ha az egész motort leadod hogy Csinálják meg és kész, Hajtókarral, főtengelyel mindenre kb 100 000 huf.
tud valaki henger fúrásra szakit?2 hengerröl lenne szó,vagy hengert keresek yamaha rd 125öshöz 2hengereshez
hali.aki megvette apa70 rd 200as blokját,az jelentkezzen nálam a blok forgalmilya ügyébe,mert tölem lett neki a blokja elméletileg.persze ha kell neki a forgalmi.a többiröl mailba folytathatjuk
Szia! ugy döntöttem hogy cserélek benne dugót, hajtókart is, valami tipp hogy hol vegyek bele alkatrészt, hol furassam fel a hengert?
Magányosan motorozgattam amikor jött Bódis Ricsi
http://www.oldtimerhungary.com...
gen a 350-be, de elsösorban a motor dönti el mi kell neki,meg persze sok sok más. a 250-hez kisseb kéne de tudod sokbol vissza.