Azért mentem el motorversenyezni, mert a pecázás nagyon drága hobbi volt de úgy látom ez sem olcsóbb. Találtam itthon ülésszivacsnak valót, igaz szürkre...Az asszony napozó strandszivacsa vagy miez. Közbe kiderült, hogy az aerobik szivacsát vagdostam szét....majdnem megölt. Én csak spórolni akartam..ráadásra 9 verseny van tervbe. Nem is tudom mi lesz ebből.
Ok!
Fuckbook:
Mami SzkiMAMI kupa
Felmerült a lehetőség, hogy július 28-29-i hétvégére rendezzünk versenyt Tiszacsegén. Ez lehetne Loyt emlékverseny is. A gáz, hogy a rákövetkező héten Kecskemét következik, a szlovák robogósokkal közösen.
Ha Csegére lejön kb 90-100 ember, akkor elképzelhető, hogy megrendezzük. Ha idén nem jön össze, akkor szinte biztosra vehető, hogy jövőre a versenynaptárba benne lesz.
te ki találta ki azt a láncvédő hülyeséget, ilyen csak a crossszerü motorokon van hogy a faágakat ne kapja be, de" láttam" 1 pár echte pályamotort de azon ez a marhaság nincs
mondtam,h csomo regi am ujsagban szerepel a Ruszov Spartacus egyesulettel,stb.
és" csak " 1 motorral.
Dúzs Péter 20kilenc4272negyven
40x40 cm = 4000 Huf.
Fuckbook:
Mami SzkiMAMI kupa
Felmerült a lehetőség, hogy július 28-29-i hétvégére rendezzünk versenyt Tiszacsegén. Ez lehetne Loyt emlékverseny is. A gáz, hogy a rákövetkező héten Kecskemét következik, a szlovák robogósokkal közösen.
Ha Csegére lejön kb 90-100 ember, akkor elképzelhető, hogy megrendezzük. Ha idén nem jön össze, akkor szinte biztosra vehető, hogy jövőre a versenynaptárba benne lesz.