Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

......ja most jutott eszembe hogy itt a fórumon keresd meg a tropikba irj az mkert-nek ő neki van 125-öse asszem az kéthengeres de hátha tud jobbat....
kb én is így jártam csak nekem le esett a vezeték az akkuról vagy akku nélkül nem szabad járatni mert a fesszab zénerdiódás és a töltőfesz felmehet akár 30 voltra is a töltő áram max 14v mérd le minden fordulatszám tartományba ha egyszer kétszer megpezsdül talán még jó tegyél fel képet a lendkerékről és a fesszabról főleg a szinek miatt.
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, Fesz- szabályzó témában.
Rd 125 lc -m van és nem tudom hol keressem az alkatrészt és hogy néz ki. :)
Konkrétan elforrt az aksifolyadék nullára, és gyanakszom hogy a fesz szabályzó halt meg, (egy két izzót is kilőtt indításkor) de menet közben üzembiztos. Lecserélem az aksit, ha járatáskor túl nagy a sarukon a töltés, gondolom akkor egyértelmű a gond.
A választ előre is köszönöm, ha valaki kisegít.

Kerta
Írtam mailt.
Üdv!olcsón eladó yamaha rd 200 kéthengeres komplett blokk,gyújtással vezetékkel,karburátorok nélkül,egyébként teljesen jó,érdeklődni az atacc@freemail.hu lehet!
több lehetőség van nekem rd 250 levegős 350lc üzemanyagszint még nem állítgatott karbin a következő:beindítod a motort leállítod a karbiról leveszed az üz a csövet hogy a csőből kifolyon a benzin leveszed az úszóházat visszintesen tartva a szélétől lefelé 6,5 miniméteres benzin szintnél szürke a kipuf vége 1:50 keverék 8-10literes fogyasztásnál 110 főfuvóka súbertű középen 12ezerig kiforog a motor 32 éves nálam bevált de lehet hogy másnál más a trükk.
GP versenyeredmények 1973-tól...
http://www.jumpingjack.nl/GP-r...
ha hosszab továbvágatod a menetett.
Maestro! 290mm. hosszú és RD tengely átmérőjű kellene, ha volna! Telegrálok mielőtt tudok menni...
Őket is elérte az anyagi válság?!
Nem mesz iden Horicebe?300 zatacsek G H
Hat ez jo volt,a nyelv ellenere is.
de vemhesen szol

azert Loca felvette a feher kesztyut hozza
Köszi! esetleg olyan cég ami Budapesti?
Holnap tudom meg!
nem irtad hogy mekkora tengely kell
Már volt de nagyon jó! Drapál!
http://youtu.be/GiYcC2OccO8