80ccm yz 80 blokk van most benne de kacérkodom 1 forgotárcsással ami 125ccm, tartaléknak ott lessz és mezönyfüggő mibe fog menni, amelyik a gyengébb futam
kész agyujtás alaplap el is fér minden meghagytam a töltötekercsek helyét is,hátha valakinek akkut kell tölteni
Bár most nem igen foglalkozom az rd-kel,mert a gabi sajáttal fog menni az 1 versenyen 250-be,de azért játszom mert unatkoznék
ez az uj játék bár lehet hogy csak a polcon marad
oks.igaz!most újjitok fel egy rd125dxet,meg egy rd200ast.teszek majd fel képeket a gyogyulás folyamatáról.az eleje elég bizar,akinek volt köze ilyen motorhoz az tudja milyen élmény egy ilyet felujitani.
hali.keresek yamaha rd 125ös ikerhengeres blokkot,vagy komplett motort.de érdekel rd200as tipus is.akinek van irjon ide,vagy a szallw@freemail.hu cimre.kösz elöre is.
hali.keresek yamaha rd 125ös ikerhengeres blokkot,vagy komplett motort.de érdekel rd200as tipus is.akinek van irjon ide,vagy a szallw@freemail.hu cimre.kösz elöre is.
most már értem hogy mire gondolsz nagyon jó ötlet ezt kellett volna legelőször írni a következő kérdések merülnek fel az új gyuj vezérlő kompatibilis e az eredeti lendkerék és a vezérlő tekercsek feszültségével ha nem csere ha ok akkor meg lehetne hagyni az eredeti cdi-t power vezérlőnek és lekötni a gyujt-ról az új gyujt vezérlőt pedig meglehetne vezéreni a cdi bemenő jeleivel vigyázat az eredeti cdi vezérlő feszültség 50-400V között van ford függően jól körbe kell járni a témát mert nem olcsó mulatság.
Köszi a választ,de nekem ebből nem derül ki,hogy hol lép be a power-elektronika.Én egy irható Ignitech gyujt.elektronikához szeretném párosítani a gyári powert.Ebben az a baj,hogy az elektronikán nincsen powervezérlő és igy nem tudom meghajtani a pow.elektronikát.
Van valakinek ötlete,hogyan lehetne ezt megoldani?
Van vagy 55 Kg. !?
Jól néz ki a kis mérges! Ruhája is van? 125?
Nem még,örülök ha kész lesz a czetka Pócsra!
Bár most nem igen foglalkozom az rd-kel,mert a gabi sajáttal fog menni az 1 versenyen 250-be,de azért játszom mert unatkoznék
ez az uj játék bár lehet hogy csak a polcon marad
-Ja,elkezdtem reszelni a czetkát!
Nem ikerheneres.
Kéthengeres.
Van valakinek ötlete,hogyan lehetne ezt megoldani?