Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem N-es licenc kellene
Szia Laci!

Te nagy ismerője vagy a Dell Orto porlasztóknak.Mi a különbség a VHBH28-BD és a VHBH28-RD között?
Melyik a jobb a kettő közül?
Én nem értek hozzá de itt valami nem stimmel a lendkerék körül.... remélem Atisrace nem ilyet
szerel az enyimre. 20 percig biztos nem bírnám….
http://youtu.be/BxVApx00tB0
beszélek a lecsoval róla te hol mész ha mást nincs a szocformulán tavaly is voltak nyomtatványok.
Már adom is. assain71@gmail.com Mészáros Gergő
Ma érdeklődtem a Sportok Házában a licencigénylö lapok felöl.Azt mondták,hogy szabályzatmódosítás miatt még nem elérhetők a letöltések,Tud vki,vmit arról,hogy mikor lessz végleges műszaki szabályat?
Február végéig be kell érkezniük az igényléseknek a MAMS-hoz.
Addig még sportorvosi,klubb igazolás stb....
Talán nem ártana sürgetni a dolgot!
Esetleg te Dimma tudnál az ügy érdekében tenni valamit?
a simson teambe....
Szerintem alkalmazd az urat a
Mivel tegnap nagy volt a pofám, és olyat akartam adni neked ami nekem sincs, ezért bocs. Ma én is be mentem az Érdi csavar boltba, hátha van nekik, de semmi. Azért kevertem a Yamahával, mert még nem szoktam meg hogy van p20-m, és mikor darabokban volt, egyszer valamiért meg mértem az egyik csavart, és az volt a fejemben. Azt tudtam hogy csak hat lap fejű van, de vagy 50mm-el rövidebb. Na mind egy ez van.
Ebben az esetben az anyát kell biztosítani a csavarhoz képest, tök mindegy mi van a másik végén ...
azért mert azt könnyeb kifurni és drottal biztositani,nem kell a lemezalátétt. Nekem is 8,8 menetes szárbol van mert egyszerübb beszerezni mint a hosszu csavart.
Király ! Akkor most azt is magyarázd már el lécci, h oda minek imbusz csavar ?
Na akkor 6.8-as ... amúgy meg ne fogadj rá , h kínaiból vagy indiaiból nincs még az 5.6-osnál is kakibb (attól függetlenül mi van beleütve)
Szia Dani! Sajnos egyik boltban sem találtam ilyen hosszban csavart.Én 8- as húzott gömbacélból csináltam és eddig még bírta.Üdv.Lacibá
Hihető magyarázat., mivel a 8.8.ast is elég könnyű kinyírni.
Magyarázatként egyszer azt hallottam, hogy a kulcsnyílás mérete kicsi, és ezért a rossz minőségű csavar fejéből kifordul a szerszám. Ebből kifolyólag 8.8 a minimális minőség.
nem vagyok gépész, de nem volna meglepő, és a linkelt táblázat sem hozza, szóval vélhetően nincs.
Én úgy tudom, BK-sból nincs eleve 5.6-os.

Tévedek?
5,6 os ból nincs ekkora csavar.
Sanyi!

Nem lehetne rávennni a fiadat egy oldal csinálásra?

Van mail címe?
Felvenném vele a kapcsolatot.
Jól ment a 20-as,de a hangja...
Dani, semmi minőség megjelölés ? Jó az 5.6-os is ?
Gondolom P20 első blokk befogó csavarnak kell, de minek oda imbusz ?
Ha rám hallgatsz akkor 8.8-as méteres menetes szár és mindjárt van 4 darabod
Ha nincs 8.8-as szénacél akkor rozsdamantes . Ha az erősebbik kell akkor A4-es, asszem a zöld végű az A2-es .
Vagy esetleg 8-as acélrúd végére rámetszeni a menetet ...

Nem kell testből tépni az anyát és akkor nem töri el az erő
itt is bekérdezhetsz a szabványban szerepel