Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Vettem egy 86-os RD-t, ami 50LE-s. Egy kis segítség kellene, mert nem tudom az RD mitől 50 vagy 64LE? Mi a különbség a két blokk közt? Vagy csak a rezo? Ja, persze ez is YPVS. Minden segítséget szívesen veszek! Üdv.
Itt még vannak képek a munkáiról.
http://www.oldtimerhungary.com...
Udv Beck Istvan vagyok Tatabanyarol ,sport kipufogo erdekelne megvetelre, ha valaki tud segiteni kerem jelezzetek . Tel:06302459910 . vagy beck.istvan@indamail.hu A gep YAMAHA Rd 350 ypvs 1988-as. Udvozlettel Beck
Timken típusból találtam közeli méreteket. Angolszász méretezésűek.
Pl.:
25 x 50,005 x 13,495 [mm]
29 x 50,292 x 14,224 [mm]
Még most keresik a megfelelőt, a NASA mérnökeim...
Ha van megoldás,tudatom! Nincsenek titkaim! Csak magam előtt...
Az a Petro titka, nekünk sem árulja el.
A kormánycsapágy téma engem is érdekel.
Tudja esetleg valaki, hogy melyik típust lehet köszörültetés után használni?

Boldog új évet minden fórumozónak.
Azt én is szeretem!
most látom,hogy te is megtaláltad,
Szerintem az ebay.en megkapjátok olcsóbban.27,95euro a 2 db(ha azonos azYPVS-el) és azt csak be kell tenni.Én is itt vettem.Ha ketten vesztek a szállítást meg tudjátok felezni.
Citromos sörrel sétálgattam:)
aki a füstöt szívja az te vagy!
Világ esze, nem látod, h mind a kettő kétütemű ?
Zolikám, nagyon egyszerű az oka : azért mert nincs bennem megfelelési kényszer !
Bizonyos szellemi és morális szint felett lévő embereknek így is megfelelek, az alatta lévőknek pedig akkor sem ha megfeszülök !
Nem kell sok barát, inkább igaz barátok kellenek (nekem)

A másik dolog meg az, h tanuló koromban a tapasztalt melósok folyton ugratták a kezdőket és különböző vicces feladványokkal "vizsgáztattak" (mondhatni szivattak) minket ...
Ha valamit benéztünk akkor nevetség tárgyát képeztük . Tehát ha nem akartad, h folyton rajtad nevessenek akkor nagyon figyelni kellett ! Szerintem a legjobb iskola volt (tehát elég rendesen átvettem a stílusukat, de nem restellem magam emiatt) !
Ez így van a valóságban is, aki birka azt kinevetik, annyi a különbség, h a képmutató emberek ezt a háta mögött teszik, az egyenesek pedig szemtől szemben !
Szinte a legtöbb hsz-omnak van valami tanulsága, csak meg kell találni benne
Ha igazán belegondolsz még azt sem mondhatod, h geci vagyok, mert még a gecizést is segítő szándékkal teszem, csak észre kellene venni ...
Na itt van! Zoli má megint iszik.
a videó le maradt!
2010 kakucs ring!
Akkó, no alkohol!
Ez igaz de kellemetlen!
A német eBay-n is van:
http://www.ebay.de/itm/Lenkkop...
JMT Lenkkopflager Set

Kegelrollenlager-Satz für Lenkkopf

Erstausrüsterqualität! NEU und OVP, Made in Japan!

Maße: Kegelrollenlager oben 48 x 25 x 13 mm, Kegelrollenlager unten 48 x 30 x 13 mm
Rendszerint nem azzal van a baj, amit mondasz, hanem azzal ahogy.

Feleslegesen szerzel magadnak ellenségeket.

Ha uygan azt kevésbé nagyképü és kevésbé bicskanyitogató módon mondanád, elismert ember lennél sok baráttal.

Most meg akár hova beteszed a lábad, ott a zöm semmi perc alatt megutál.
Te bizonyára tudod, hogy ez neked miért jó.
Igazad van, bocs hogy élek..............
Köszönöm, s viszont !
Gyuribá, láthatja, h szinte sosem én kanyarodok el a baromságok felé, csak ugye többnyire nem állom meg szó nélkül ha már itt járunk !
Igazából a gyógyosokkal is szót tudok érteni ha nagyon akarok, csak az a gond, h nem mindíg akarok

Yamaha Jog-al meg RD 115-el legyorsulni Hayabusát ?
Ekkora barmokat, h ilyeneket benyalnak ...
Viccesen kezdődik ez az év
hehe, ez nekem motorral közelebb van mint Nándibá:)
Legalább nem kell kormány lengés csillapító!