Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy szól a huszas az elején :) :) jááááááj!
De a Yamaha előtt
A sorrend is jó volt :)

A csavarra visszatérve!
Pancsiba kell nem Yamahába! :) :)
Igen kettőt szeretnék venni a harmadikat tartaléknak, mert félek, hogy ha az erő eltöri megint futkoshatok utána
A Fabory-t köszönöm felhívom holnap!
Meg kivan nézve még egy bolt csak félek ott csak az 50 db-os kiszerelést lehet megvenni :(
Ha nem járunk sikerrel akkor megköszönöm a segítségeteket és írok.
Jó Éjt!
Az a helyzet hogy ez egy kétezerkilences Salvador Dali kép, és azóta sok víz le fojt a Dunán! Sajnálom.
az a hőmérö gomba izgatja a fantáziámat.Ha esetleg mellőzni tudnád........
Utcai gép lesz, de szeretnénk indulni a Zsoltival egy-két versenyen a motorjainkkal. Külsőre próbálom megőrizni az eredetiségét, ezért marad a nagyfékdob. Hátra mz teleszkóp, az első meg lesz okosítva.
más=már
A Pannónia kupában mehet az ETZ tárcsafék ! Én más megalkottam.Üdv.Lacibá
Üdv Lacibá!
Igen előszedtem a 20asomat, most futóművet és féket szeretnék rá csinálni, ezen munkálkodom mostanában.
Szilveszter
Hö! Az is megódás!
Köszi!
Nem! Be mész a legközelebbi Yamaha márka kerbe, és kérsz egyet. én a 350 lc-be vettem műanyag nívósat, és meglepően olcsó volt.
eBay-n? Akkó, esztergácsoltatok! Az enyémről letőrt a füle,nem tudom átfúrni,mert le köll biztosítani deróttal...
Szia Szilveszter! Na végre lesz valami a P20-ból! Üdv.Lacibá
Meg találtam a csavarokat, csak épp ki borult a vödör!
Ilyen sajnos nincs mer má oda attam valakinek! Egyébként vettem már ilyet újonnan, nem 1 tehén ára. 1-2 ezres kb az ára.
Tsao Tsaba! Egy ilyen nem vón?
Szia! Van 2vödör gyári Yamaha csavarom, holnap keresek, ha gondolod küldök!
Bammeg! Most nézem hogy ez a méret nem is jó!
Ez kéne! : 43 X 25 X 11,2 és 48 X 30 X 12,2
Budapest, Fabory. Ott tuti van.
Szia Dani! Nálunk lehet mindenféle csavart kapni de ilyen hosszút nem biztos.Holnap megnézem és mondom,hogy mi van.Üdv.Lacibá
ha van átmegyek azt elpostázom ha sürgös
probáld meg 285-3100 természetesen pest
mindent kaptam náluk pedig voltak extrém méretek, blokktartó csavar? a yamahába elöre csak 2tő kell
Köszi. Sajna nem megyek arra felé manapság de össze hozzuk.
Sziasztok Urak!

Olyan problémám van hogy nem kapok Egerben belsőkulcsnyílású (inbus)M 8x240mm -es csavart. Esetleg ti tudtok-e olyan kiskert ahol 2-3 db-ot is adnak nekem...
Köszi!
Szia Laci!
Nem sokat beszéltünk a díjkiosztón...
A kormánynyak csapágy méretei ezek?:48 x 25 x 13 / 48 x 30 x 13
Nekem van vmi ilyesmi , meg fékbetét, meg 1db megszakító.Eredeti lehet mert vagy 20 éves.