Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez meg a Honda elott volt a Vass nak?
Ezt spec, nekem írtad? Mert nem az én hsz.-emhez volt írva... Amúgy ma megnéztem, van valami beverődés rajta, de szerintem nem nagy gáz...
Viccet félretéve maradok a p20-nál!
Főleg ha sokan leszünk, akkor meg jó lesz nagyon! :)
:) P20 Bocsánat Űr P20 :) Hatalmas hangtompítókkal :) Kpm vizsgán átment 85 db az utcai túra boci lámpás Suzukinál halkabb :)
dani nem válaszoltál a kérdésre RD -P20
Ez egy eredeti gépkonyves versenymotor a 80-as évekből, a régi simson kupából.
Akkor komoly múltja van a gépnek! :)
De most újra eladó, és nincs messze tőlem 25 km-re :)
ezt tavaly tavasszal megvette egy mucsai tahó, kivette a blokkját, és betette valami bokorugróba, hoy azzal idétlenkedjen a határban.

Eredeti gépkonyves versenymotor volt, ismerjük is, a tulajt. (vas Gyula kőbánya)

Még írtunk is neki, hogy megvennénk, de nem adta dafke.

Heccsát.
:D na ja csak még ezt sem tudom megnézni mert ösze van fözve a tengely de cserés mert kottyan megrángattam . sajna rajzom nincs
http://www.sportmotor.hu/motor...

Csak nektek Zoli! :) Komolyan néz ki! :)
Esztergálhatok neked, ha adsz mintát, vagy rajzot.
Passz. De simán esztergálható. Persze lapkás késsel.
nem érezni rajta h lógna, csak amenyire lehet szeretném tökéletesre csináltatni a blokkot nem akarog semmi gányt beleaztán azért akarok mindent ujracserélni amit csak lehet! szökségem lenne power tegelyekre is és a kettő köztö bilincsre is meg aközépsö szimeringházakra mert az tegelyei ugy szarok ahogy vannak a közdarab meg szerintem a holdon van valahol .. esetleg elfekvőben valakinél ?
A csapágyak nem 63 hrc keményságűek általában?
Én most a power szimeringet akarom kicserélni, a Yamahánál meg szüntetett termék, vettem jó minőségű pirosakat bele, csak 1mm-el nagyobbak, utánna kell igazítani.
Ha nem lóg? Ha a Bandi bácsihoz vinnéd Csepelre, meg oldaná neked azt is, bár kicsit arrébb laksz.
ha cserélek akkor ujat akarok bele mert nem tudom azt sem h ez milyen
Nekem van 1-2 darab, csak meg kell néznem hogy milyen.
labirint hol lehet szerválni ? mert a yamahában azt mondták h nem tudnak ök... mert h az örök darab...
Sinán kifúrható a stift helye, kézi fúróval is akár. Tömör keményfém fúrót kell kérni, vagy vídiás falfúrót kell megköszörülni megfelelően.
0,7-0,8?
Kell egy igazi is! Amúgy a MAGYAR is jó, csak rendesen kell össze rakni.Mi most kezdünk össze szokni a P20-al, ha meg köveztek is, nem bántam meg a cserét. Mikor itt állt 3 rendszámos rd, töpiztem melyikkel menjek...
Minek neked még egy ds?
:)

Jóvammá, békénhagylak:)
nálunk van egy cég,ahol a stift furatot szikrázták a csapágyba,és a csapot szedték ki a sonkából.tökéletes lett!
Bocsánat 160-as fő fúvóka.