Elnezest, hogy belekotyogok,de keptelen vagyok rajonni,hogyan lehet benzinszintet allitani a sajat VHSA-mon.Azt ne mondja senki, hogy a villas lemez hajlitgatasaval.
Sziasztok!
Yamaha RD 50-essel kapcsolatosan lenne pár kérdésem.
Ahogy nézegettem 77-es évjárat.
Mennyire található hozzá alkatrész?Valamilyen más Yamaha blokkja megegyezik vele?
Menettulajdonságai?
Megbízhatóság?Ez tudom sokmindentől függ.
Milyen gyújtása van?Mert amit kinéztem trafó hibás.
nem tudom miért rugozunk hogy vhsa vagy phb mert majdnem mindenkinek vhsa-ja van, Nem hoz + le ha nincs jól beállitva egyik se. Lyukasztani bármelyikkel lehet. Azt csak a papirtologatok mondják hogy az jobb.
Már hogy a fa@ba ne mehetne mikor az összes olaszt 68'-77-ig azzal szerelték. A csapágyat megkerestem csak nem mértem meg, de mintha magasabb lenne.
Attila: így élből nem tom, az utolsó betűk a végek kiképzéséről szólnak, ill. hogy balos /Sinistro/ v. jobbos /Destro/ ( de a jobb-bal magyarul se megy)
http://www.thisoldtractor.com/... http://www.dellorto.com/mercha...
L
icens igénylő nyomtatvány, jó a tavalyi is! Az évszámot javítsd 2012-re és azzal mehetsz a sportdokihoz!
Árak:
MAMS licenc és biztosítás díjak 2012
Szerző: Julianna Bánfi a(z) MAMI kupa csoportban · Dokumentum szerkesztése
"I" licenc:
február 28. előtt 26.000 Ft
35.000 Ft
"N" licenc:
február 28. előtt 9.900 Ft
15.000 Ft
korkedvezményes február 28. előtt 5.900 Ft
korkedvezményes 10.900 Ft
"C" licenc:
7.350 Ft
12 év alatt sportorvosival 3.700 Ft
Old Timer 2.950 Ft
Biztosítás:
"I" - sima 13.200 Ft
24 órás 19.500 Ft
"I" 14 év alatt - sima 4.100 Ft
24 órás 6.200 Ft
"N" - sima 8.800 Ft
24 órás 13.000 Ft
"N" 14 év alatt - sima 2.500 Ft
24 órás 3.800 Ft
"C" - sima 4.400 Ft
24 órás 6.500 Ft
"C" 14 év alatt - sima 1.600 Ft
24 órás 2.300 Ft
MAMI ÉSE éves tagdíj:
6.000 Ft
Évkezdés versenyzők számára
A versenyzői licenc kiváltásának határideje február 15. A határidő után beadott I és N licenc igénylés többe kerül.
A licencigénylőnek tartalmaznia kell a versenyző adatait, aláírását (kiskorú esetében a szülő aláírását is), 1 db fényképet, érvényes sportorvosi engedélyt, valamint az egyesület pecsétjét és a szakágvezető aláírását is.
A beadott kérelmeket csak akkor fogadja el a MAMS, ha a versenyző egyesülete rendelkezik az adott szakágra vonatkozó nevezői licenccel.
Sportorvosi igazolás
A sorozatos hamísítások miatt az Országos Egészségügyi Intézet új sportorvosi bélyegzőket készíttetett a sportorvosok részére. Az új bélyegzők két színlenyomatúak (kék és piros), ellipszis alakúak, tartalmazzák a rendelő kódszámát, a település nevét, valamint UV-fénnyel megvilágítva a sportorvos 5 jegyű nyilvántartási számát. Az új pecsét mellett kötelező szerepelnie a saját működési nyilvántartási számot tartalmazó orvosi bélyegzőnek, valamint a VERSENYEZHET/ALKALMAS stb. bélyegzésnek.
A sportorvosi igazolásokat a MAMS titkársága egyenként ellenőrzi, így kérjük a tisztelt versenyezőket, illetve egyesületeket, hogy mindenképpen eredeti példányban hozzák ezeket az igazolásokat. Azokban az esetekben, amelyekben a bélyegző hamisnak bizonyul, a licenckérelem visszautasításra kerül, és a hamisítást jelentve lesz az Országos Sportegészségügyi Intézetnek.
én is rakosgatom,de hogy mire lesz keret,meg idő megláttjuk.