Viszont Jabba,az a Tarapcsák! Leila hercegovina,az+a MAMIS Juli...A birodalmi katonák,a MAMIS tanulók...Az a piros-sárga Bőmerland+a birodalmi lépegető...
(Sértődés ne essék!)
Ha a yamahásokat analogizálom a csillagok háborújával, akkor
Yoda mester az Dimma
Obivan Kenobi: Nándibá
HAn solo az Petró
Mondjuk Mkert Sanyi az ifju Luke skywalker
Ebből következik, hogy csak te lehetsz Anakin Skywalker, aki átállt a sötét oldalra , és lett belőle Dart Vaver:)
(mág hezitálok, hogy akkor én r2 vagy 3po vagyok e.:)
jó lett csak nem volt nálam szemüveg és lámpánál jobban látszik pont olyan lett amilyenre gondoltam most behoztam a szobába hogy érezzem a nitró illatot reggelre jobban fogom érezni magam...meg siettem...meg más járt a fejemben...meg stb...majd gök...
...közben ma elfelejtettem mondani,hogy a villamossági témát te is meg tudod csinálni tök egyszerű majd elmondom csak előre szólj a dugaljakat meg a sarukat megvehetem ha kell mert rengeteget használok vagy megadom a címet viszont nem tudom elvinni mert a főnököm már most rebesgeti ,hogy ki akar megint deportálni valamelyik külföldre tavaszig még a sajátomra sem fogok ráérni de a múltkor már nézegettem a rajzot egy részét már lefordítottam mert nekem is az kell.
http://www.youtube.com/watch?v...
(A polpozitionből Marmoly Fatty Dani indul!)
(Sértődés ne essék!)
Yoda mester az Dimma
Obivan Kenobi: Nándibá
HAn solo az Petró
Mondjuk Mkert Sanyi az ifju Luke skywalker
Ebből következik, hogy csak te lehetsz Anakin Skywalker, aki átállt a sötét oldalra , és lett belőle Dart Vaver:)
(mág hezitálok, hogy akkor én r2 vagy 3po vagyok e.:)