Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy gondoltad hogy még egy gyors lesz
Nekem már van! Ha nem birok veletek bevetem az új fejlesztésem. Már a rajtolást is gyakoroltam
Nem óvunk! Lesz már neked szupergyors bringád!
nem vagytok normálisak danny fatty-t megóvjuk mert két olyan izéje van elöl
Új yamahás formaruha a MAMI kupába.
Balassacolony 2112 MAMI Cup :
http://www.youtube.com/watch?v...
(A polpozitionből Marmoly Fatty Dani indul!)
Viszont Jabba,az a Tarapcsák! Leila hercegovina,az+a MAMIS Juli...A birodalmi katonák,a MAMIS tanulók...Az a piros-sárga Bőmerland+a birodalmi lépegető...
(Sértődés ne essék!)
Hsss huuuu, hssss huuuu, Most pedig átállsz a yamahás oldalra Anakin Cibor Skywalker
Ha a yamahásokat analogizálom a csillagok háborújával, akkor
Yoda mester az Dimma
Obivan Kenobi: Nándibá
HAn solo az Petró
Mondjuk Mkert Sanyi az ifju Luke skywalker

Ebből következik, hogy csak te lehetsz Anakin Skywalker, aki átállt a sötét oldalra , és lett belőle Dart Vaver:)

(mág hezitálok, hogy akkor én r2 vagy 3po vagyok e.:)
Majd nem mondtam valamit!
eddig csak Ciborból lett DArt véder:)
Most jöttem meg melóból. Gondoltam benézek. Benéztem. Remélem 250-ben azért többen lesznek mint itt. Vagy átálltatok valami sötét oldalra?
semmi izgalom uncsi...
kihaltatok?
köszönöm
Megtaláltam, intézzük.
jó lett csak nem volt nálam szemüveg és lámpánál jobban látszik pont olyan lett amilyenre gondoltam most behoztam a szobába hogy érezzem a nitró illatot reggelre jobban fogom érezni magam...meg siettem...meg más járt a fejemben...meg stb...majd gök...
Ok,köszi előre is. Nem nyilatkoztál hogy az rd fényezéssel meg vagy-e elégedve? Szerintem szép lett nagyon.
...közben ma elfelejtettem mondani,hogy a villamossági témát te is meg tudod csinálni tök egyszerű majd elmondom csak előre szólj a dugaljakat meg a sarukat megvehetem ha kell mert rengeteget használok vagy megadom a címet viszont nem tudom elvinni mert a főnököm már most rebesgeti ,hogy ki akar megint deportálni valamelyik külföldre tavaszig még a sajátomra sem fogok ráérni de a múltkor már nézegettem a rajzot egy részét már lefordítottam mert nekem is az kell.
....Tőlem kérdezték már, hogy én is ott voltam vagy csak a motorom ment.
ha tudnád mibe fáj az a 10-20 kiló plussz........... meg kell küzdeni érte
Semennyire! Lusta ….. megbízhatatlan. Serdül.
Mennyire szeret alapozni az a gyerek?
A fiam lerakta nekem az alapokat azóta én csinálom.