Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 31k-tol elvettem mindent, és így a legjobb. Mivel nem értek hozzá, minden variánál ki próbáltam. '60-as fő fúvóka, 25-ös alapjárati, úszó szint kb nekem is 20-21mm környékén. Olaj szivattyú minimálra vissza állítva. A motor 2be 95 3ba 160 5be 195 (a 4et nem figyelte, mert kapaszkodtam) gyári láncszettel.
Majd megnézed milyen aztán beszélhetünk
Az YPVS-nek középen kétoldalt recézett csapja van ami bele van sajtolva a sonkákba.A két hajtókarcsap már sokkal gázosabb,mert azokat ki kell fúrni a sonkákból és új csapokat kell legyártani.
AZ eredeti koyo csapágyak 83454AI
SKF 6305C4(én ezt használom)mind a 4 db ez a méret.Jobb oldaliban nut van esztergálva
a stift helyett ragasztottam
A labirint elméletileg nem kopik,de azért ha a lógása közelít a0,7-0,8mm-hez akkor esetleg megfontolandó a cseréja
Egy ilyen hengerfejem nekem is van fölösbe, ha még kell tunyingolni.
Már csak egy, pedig volt 6 igaz nem egyszerre. Sajnos nem engedhetem meg magamnak. De meg fogadtam, egyszer lesz egy szép DS7 is. Valamiért a fehér lehet fojtott volt, de a 31k többet megy 3-ba mint annak a vége.
Upsz,ezek lemaradtak!
1800.-/db.Stift nincs! Ragaszd!Ez van a motromba, 2 szezont már kibírt!
Ok Holnap felmegyek érte,aztán faragom :) köszi
hát meg kell venni mert egybe a hajtókarokkal küldeném gépmühelybe középen a labirint az örök?
olyan helyen vegyed ahol visszacserélik mert a borgáshovely miatt 30mm középen a kezembe van a csapágy igaz a levegösé ez biztos de nem volt benne változás de a cagiva mindjárt mondja ha itt van
de megnézhetem katalógusba is.
jaja nem 20 25 öt akartam mert a 6305 nem 25 mert suzu 30 at irt akkor stiftes helyet raganyó
A rögzítőgyűrű hornyát utólag is meg lehet csináltatni. A stiftek helyett én úgy emlkszem ragasztottam a csapágyakat.
25 mm
a közepén 30mm a csap átmérő? vagy 20?
ok akkor 4db 6305 ös a C3 az alap vann olyan kereskedelemben h stiftes ? mert skf boltban azt mondták h nincs rögzitö van de stiftes nincs! ha meg furatom és megstifelem az megfelel ? vagy felejtős?
YPVS főtengelyen 4db 6305 van, minimum C3 radiális hézaggal. Elfordulás ellen stifttel rögzítve mind. A kuplung oldali rögzítőgyűrűs, ez 6305N.
30*62*16 3404
ÜDV lenne mégegy-két kérdésem az rd 350 ypvs el kapcsolatban
előszöris kézépen labirint van a két csapágy közt ugye? és szükségem lenne a két középső csapágy számára h meg tudjam rendelni megegyszer köszi a segítséget
Már egy sincs neki, mind világgá ment decemberben :)
Csapágybólt,Szigetszentmiklós(vagy márton)Ady Endre út.Próbáld a neten,hátha pontosabb infót kapsz.A lényeg hogy a boltos leköszörültet ha kell.Nekem pl.p20 kormány-csapágyat.Ha nem segit a net,akkor türelem,otthon vannak feljegyzéseim,pl.tel.szám,viszont ma melózom,de otthon meg net nincs.
Hány RD-d van?
igy néz ki 50évekböl származó vlami ftengely kromozva köszörülve
Köszi Forest! Ez nagyon király oldal!
Ha mindent megcsináltál és még sem megy úgy ahogy szeretnéd ,akkor írj az 1wt,1ua,1wu,ugyan az a 31k az más történet!
A Petróbandibá tudja megcsinálni csepele ezzel modszerrel nem 1 ftengelyt hozott helyre a telszáma06304641212