Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm,hogy megnézted csak azt nem tudom,hogy akkor minek írtak az egész elé 50-et is :P de így már akkor oké.
Üdv!
Hozzám kerültek Rd? féknyergek, olcsón eladók vagy Pannónia alkatrészre cserélhetőek. Levegős Rd250 lengővillát keresek!
Üdv Szilveszter
Így van én is meg néztem, és meg is mértem. Külső átmérő 30, belső 20, és 4.5 vastag.
sanyi ha bemész az öregszabohoz kiirt egy pár videot lemezre felteheted az oldaladra.
tudom,hogy nem drága,csak úgy akarom,hogy akkor szedem szét,amikor már meg van a csere,hogy amint szétszedem már rakhassam is össze. meg néztem,de az van ráírva,hogy "50 20 30 4.5"
az meg eggyel több szám mint kellene.
Vedd le nyugodtan, bárhol kapsz 2-300ftért, de később majd meg nézem neked, van egy üres blokkom.
kérdezném,hogy az lc 250-350 berúgótengely szimering méretei mik?
folyik,de nem akarom szétszedni,csak ha már meg van a másik.
Má méne lehetne?
Amíg nem kombínóval akarsz indulni, nem lehet porbléma
Csókkolom! Villanyossal lehet menni?
http://youtu.be/tAQcuoVSvfk
eleve, már az 50ccm es is messze túl van a segédmotor szabályain.
Ez nem hivatalos verseny, nem is annak hirdetjük meg.
Ez pályamotorozás.

Én kimegyek egy pályára, és 10 és 12 óra között váltügatva egy barátommal egyfolyátban motorozok.
Előtte megkérem a pályatulajt, nézze meg, hény kört megyünk 2 óra alatt.

Az, hogy mások is odajönnek, már nem az én dolgom, és, ha ők is megkérik a páylatulajt, hogy az ő köreiket mérje le, én arról igazán nem tehetek:)

(remélem érted:)

Szóval ez két órás balhé, átfutós, betolós rajttal.
Az nyer, aki 2 óra alatt tübb kört tesz meg.

egy csapat, az egy motor + minima 2 pilóta tetszés szerinti váltásban motorozva.
Rajt 10 kor, leintés 12 kor.
10előtt szabadedzés.
De lehet egyik sem, elég ha rendőr az illető!
És halott?
A 80as blokk, kívülről színre szagra, kinézetre teljesen azonos az 50-essel.
Élő ember meg nem mondja kívülről hogy mekkora.
Felraktam az átadó képeket. sajna nem valami cép, messze álltam +bénáztam. Valahol középen található. Minden kategória.
http://www.oldtimerhungary.com...
Külsőre mindenképpen, ezek viszont tudják mi a jó!
nahát olyan nagylukura illik a nagy karbi,mit kezdenél egy gilisztával, tiszta égés lenne abba a faridomba pilinckázni
Csajozás, úgyan már. Öreg vagyok én már ahoz. Drága is meg hát infláció, valuta árfolyam stb. inkább motorozzunk.Milyen vidire gondolt főnök?
látod ez a különbség csepelen 38-40 átmérőt mondanak mi itt vidéken örülünk ha 28 megvan
már mire gondolsz csajózásra? hol a videó amit feltöltöttél a napokban?
ugy hallotam az öregdiót nem lehet leverni csajózásban
Össze vissza csinálom magam, ez qvajó. Köszi a képeket. Összehozunk egy veterános csapatot! Dimma már jelentkezett is. Vagy nem?
ha lehet választani én azt a 3mat választom amit az mkert feltett.
Zsoli majd ír okosságokat én meg biztosítok képeket

TMK képek
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy van ez a dolog, mert én még nem is hallottam erről. Nincsenek fotók vagy valami? Írjál róla részletesebben ok. Minden képpen indulnék. Köszi a blokkot de azért raktam bele az 50-est mert felénk a zsaruk simán lelőnek ha nem 50-es.