Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszáj, mert már darabosan fordulok...
Ez a 13mm magasság a gond, a körnékén nincs, csak jóval magasabb. te is cserélsz?
Vegyé nagyobbat,oszt köszörűűűűűs! 4000.- HUF.-ba megáll,tok,vonó!
Nandisan,Gabikával átbiciklizik a Gastlandba.
http://maps.google.com/maps?q=...

http://gastlandm0.ysolutions.h..
.
Csapágy boltban sajnos nem kapni ilyen méretet, úgy hogy Nagyvas.hu
Ez volt a tervem.
Ha mentek, mennék veletek.
Uramisten! erre inkább nem reagálok...
jössz a dijkiosztora?
Boldog uj évet. Janikám jó lenne ha csak az aszfaltos kanyargos pályán maradnál slick vagy asszerü gumival, meg kéthengeressel,
ami mondjuk 2t mondjuk p20.
dettó
Végre valami profi videó !
Ez a kétté 2002-ben be is fért volna nálunk a Belme elé a 2. helyre :
"Széria 9oo+Top:
Első helyezett: Papp László, 9,7335 mp
Második helyezett: Belme József, 9,8557"

2001 :
"9.17 s negyed mérföldön, új országos csúcs,
9.68 s hivatalos dragster idő 900 köbcentis géppel,
9.44 s dragster idő kitámasztó és nitró nélkül szintén új országos csúcs, "

De sztem ebbe a dragozásos balhéba inkább ne keveredjünk bele ...
Kezdem érteni miért vagytok ekkora haverok . A felfogó képességetek hasonló ...
Ezt majd valakivel értelmeztesd, mert látom neked nem akar sikerülni :

"Akkor most így év kezdés kapcsán elárulom nektek, h mind hatalmas pancserok vagytok akik az ilyen béna videókkal próbáljátok bizonygatni az "igazatokat" ! "

Lehet nem tűnt fel de ezt nem címeztem név szerint senkinek, akire ráillik az magára veheti !
Ha úgy érzed rád illik akkor úgy is van, ha nem, akkor nincs úgy
Nem azt mondtam, h nem tudom elviselni mit raktok be, hanem, h nem állom meg szó nélkül a sorozatos baromságot !
Nagyon nehéz felfogni ?
Ti szeretnétek nekem megszabni dolgokat, hát pont ez az amit kezeltetni kellene ! Én elfogadlak titeket ilyennek, ilyeneknek is lenni kell, mert nélkületek unalmas lenne az élet ...
valszeg mi is jövünk dioék
Innen ki megy az átadóra?
Nem nagyon akarok beleszólni semmi be de rakok én is egy videót :D
http://youtu.be/ho7ehqYOkO0
Ha nem bírod elviselni ki mit rak ide, akkor fordulj kezelő orvosodhoz, gyógyszerészedhez. Ne haragudj így ismeretlenül, de erre nem tudok mást mondani, és tényleg minden rossz szándék nélkül.
Ember, fogd már fel miről csacsogok ! Nem kifejezetten a videód volt ami kibuktatott, hanem az, h ez már a sokadik volt a sorban és ez még hagyján, de szinte ovis módjára tudtok az ilyen bóvliknak örülni és úgy beállítani mintha ez lenne a mérce ... !
Na erre mondom azt, h ez bizonyos idő után már szánalmas !
Igazából tudom, h nektek ez igazi örömöt okoz és sosem fogtok leszokni róla, de akkor ti is fogadjátok el azt, h én meg néha ezt nem tudom megállni szó nélkül ! Ennyi az egész lényege, szerintem nem túl bonyolult .
Na jó éjt
Bocsánat hogy faragatlan fa Jankó vagyok, mert fel raktam egy videót (fajra, bőrszínre, identitásra, vallásra) tekintet nélkül! Még egyszer el mondom:Én vagyok a fórumom az utolsó láncszem, és annyira beképzelt vagyok... nem is tudom hogy engesztelhetnélek ki.
Szerintem az a ti dolgotok, a "szájkaratét" meg hagyjuk!
Ha kisebbségi érzésed van ,vegyél egy 2t hátha elmúlik,én nem megyek debrecenbe,mert nem érsz nekem annyit, de ha egyszer összetalálkozunk ne félj nem hagyom ki az alkalmat!
Azért nem árt megnézned kinek mit írtam, aztán próbáld meg újra értelmezni !
Na elég is mára ennyi, mert a szájkaratés már így is szájkaratéval vádol
Mondjuk ezt az IQ-s dolgot nem kellett volna felhoznod. De igazad van, az elég gyengén áll ebből is aki nem tudja helyén kezelni a dolgokat és minden szalmaszálba belekapaszkodik csak, h az igazát bizonygassa (gondolok itt a béna videókra) .

Basszus, valóban nem voltam még MAMI kupán
Milyen tudatlan vagyok, hisz akkor nem láttam semmit !
Azokat a VB - Pros SBK - Supercross és BBK futamokat meg lehúzhatom a WC-n amiken eddig megfordultam

Bevallom az idén is csak annyi a fő terv, h ha Sanya indul a Man TT-n akkor megyek nézőnek, nagyobb terveim nincsenek erre az évre, szal nem igazán fér be a MAMI kupa ...
Szerintem hagyd, nem érdemes, csak a szájkarate húzódik tovább.
Hát ha így ismeretlenül szánalmas vagyok, sajnálom! Bármilyen videót szívesen meg nézünk, bár nem biztos hogy meg értjük a lényegét!? Szerintem te nem értetted annak amit le írtam a lényegét! Bocs, de nem tudok mit kezdeni veled, és nem is akarok, sem meg bántani, sem nem megbántani, mivel nem ismerlek közömbös vagy számomra. A többiekkel más a helyzet.