Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint nem fogod fel a lényeget ... !
Nincs közöm hozzá, csak ez már nagyon szánalmas
Tetszett az előző kettő videó amit beraktam ?
Keressek még nektek videókat ?
Eddig jól kezdődik az év, ugye ?
Az "idióta haverom" nem szegezett nekem ilyen kritikát, mind te, ráadásul velem személyesen mindig korrekt volt, ha tudott segített. Az hogy milyen hangnemben írogattok egymásnak, az a ti dolgotok. Ha vissza néznéd a fórumot, régebben is linkeltem be hasonló videókat. Amúgy meg ha időm engedi, ki megyek a Mami kupára, érdekes mód soha nem láttalak versenyezni! Na mind 1, Az IQ-t nem lehet iskolában elsajátítani.
Minek akarod látni a végét,nem elég ,hogy a 350 2t elavult technika 200 m en lenyom egy 1300 as 4t t ,egyébként is semmi közöd ,hogy ki milyen videót rak fel,ha nem tetszik menny az rmz fórumra mert itt nem rúgsz labdába!
jaja, velem, nem is az idióta haveroddal ...
Nem érdekel a mellé duma, folyton ezeket a béna videókat rakogatjátok ide aztán meg ájuldoztok Miért nem látjuk a végét a videónak, vagy az időeredményt ? Miért mindig csak annyit, h jobban megindul a könnyebb kétté ? Lássuk már egyszer a lényeget is, a végét !
Még ahhoz is szerencsétlenek vagytok, h normális kéttés videókat találjatok !
Már nem bírom ezt nézni és inkább keresek nektek .

Tessék, ez legalább normális kétkerekű és igazi férfi van a nyergében :

http://www.myspace.com/video/a...
Szerintem meg veled vannak gondok! Ez a videó senkinek sem szolgált kritika ként, csupán annyi hogy ha éppen nincs szakmai eszme csere, mi külsős nem hozzá értő pancserek be írunk, vagy be linkelünk valamit, amivel nem akarunk senkit bántani, mivel ez nem vérre megy, ez szórakozás! Van aki magasabb szinten csinálja,van akit laikus ként érdekel, kinek hogy. Van aki Yamaha, van aki P20, van aki mind kettő, van aki 2t, van aki 4t, és? Boldog Új Évet!
Egy idő után már nagyon bosszantó, h még ezt a "gagyi videókkal való 2t felsőbbrendűség bizonygatását" is annyira bénán csináljátok, h beszarás !
A múltkor beraktam nektek azokat a Pepsi Suzukis - Schwantz képeket és fingotok nem volt mi volt benne az "érdekesség"
Hát az, h ott 4t motorok ellen győzött ! (persze igazából ő győzött, nem az ütemszám)
Még ti valljátok magatokról, h motorosok vagytok akik azt bizonygatják, h 3 vagy 4 keréken le lehet győzni a 2 kereket, ráadásul pancserrel a nyergében ? (talán a pancserokkal azonosultok?)
Akkor most így év kezdés kapcsán elárulom nektek, h mind hatalmas pancserok vagytok akik az ilyen béna videókkal próbáljátok bizonygatni az "igazatokat" !

Inkább keressetek szinvonalasabb videókat ...
Vagy keressek nektek ?
Tessék, itt ez elég friss ... mai (itt is a kétté a jobb . Már Madison is 4t-vel nyomja ) :

http://youtu.be/MrSVNyiW_eI
Ebbe nem tudok bele szólni, csak naivan el fogadtam amit mond, annak fényében hogy a gyári utcai motor 63le. Mind 1, ennek nincs tétje, a videó magáért beszél. Én amúgy sem értek a motorokhoz.
ezek a quad-ok gyárilag 50 le vel kaphatok.kitteket kapni hozzá.
Beszéltem pár hónapja egy emberrel, akinek van ilyen Banshee Quadja, és azt mondta gyári 70le. Szántóföldön 150 km/h. Most ez nem lehet több 90le-nél, de lehet tévedek. Persze ez nem erő fitogtatás, csak érdekesség képen. Mindig van ami jobban megy.
Azért nem akármekkora szösszenettel
Nem számít, a múltkor a 50 es yog is lenyomta!
Nem az volt a baj, hanem az hogy cimcon blokk volt benne.
Janek.no90 nekem nem kell nike pipa,meg rmz reklám se,te is meg fogsz ismerni mikor szívod a 2t égéstermékét!
HAya eleve kurva bénán rajtolt.
Hali. Danika, ha a pancsi véletlenül felszabadulna dobjál E-mailt. Tudom, hogy soha de ha még is.
Ugyan az az Ypvs blokk van benne, csak egy szösszenettel erősebb.
Hogy min rágtam be, az nem nyilávánosban zajlott.

Az én Rg vázamba?
Az zsír lenne.
nem keltem"késön" de kimentem molyolni, meg átnéztem a mikunikat mert az nincs tiltó listán.
Milyen komoly a kör a Hringen (ez a pálya kellene az elkényelmesedett motorosoknak is ) :
http://youtu.be/41BkIq8TfvE
Jó későn kelt ma Gyuribá

Látom Rajmundéknak is jól telt a szilveszter,gondolom ezért nincs napok óta netközelben :
kapd be szilveszter tiszteletére, mivan berágtál az s forumon,
Ha lessz idöd össze kéne lökni a frankeinstein 3-mat ha jó az rg váz akkor esetleg abba.
Te Dani ugy is kiderül jövöre mivel mész, azé elmondhatnád a daroczinál hány le lessz az rd-d. Végül is ez nagy lépés lenne neked előre, bárki bármit mond ideje lenne egy rendes motorra ülnöd.
HA gondolod mondhatok egy durva összeget, hopgy nekeked is drága gyújtásod legyen:)
kérdezted a gyujtást a multkor de azota nem voltál a forumon végül is 260 eu lett, mindennel együtt, én az eredetit használom
a bambi meg az mzoli jovoltábol,lényegesen olcsobban