Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen legyen a legnagyobb zakó jövőre!
NSR, NR 250 stb...
Hadlyuk ezt az egészet mert elbeszélünk egymás mellett,inkább elmegyek gyufáért addig elgondolkodom hogy milyen videót töltsek fel legközelebb,mert itt már az sem mindegy, nehogy valakinek belegázoljak a lelki világába! Békés karácsonyt! Ui: Én nem hiszem ,hogy valakit is sértegettem volna vagy nagyzáskodtam valamivel
Gyerünk a múzeumba.
http://youtu.be/XZPkQ0FmGxw
én ezt tartom ,van egy mondás,kár a motorkerékpárt szelepekkel elrontani
Petrokám. Egy tanulságos vidi a következő Gyarmati versenyedre!
http://youtu.be/-VUEcO4WLds
Te valamit kurvára félreértesz, én nekem a 2t az igazi van 1 pár 4t a garázsba meg volt is 25-210 le ig de akkor is én 2t nöttem fel.
Azért van 9db rd m meg gt 2 meg hondám mxv meg suzuki rm meg kawa ar meg p20. A többi csak van.
Nem kötözködés de erre a forumra te jöttél én meg itt voltam révén hogy ez az rd forum. A Drapált meg emlegetni jó hiogy nem felejtik el de én 5 évig jártam vele versenyekre nem a honvéddal azalkával.
Hát én meg úgy látom hogy egy két ember ha közelebb lakna egymáshoz itt már rég vér folyna! Csak az a furcsa,hogy aki minimum 20évig a füstöt szívta mert azokon nőttünk fel addig jó volt,utána vett egy 4t és elvan ájulva magától, hol ott a motornak a tudásának a felét sem tudja kimotorozni,hogy ettől nincs jobb motor,mert a a 2taz már nem motor! A fórumokon már alig lehet válaszolgatni kérdezgetni mert itt mindenki " DRAPÁL J.",hogy mindenkinek megfeleljen az ember ! Szerintem! Ui: De azért ha gondolod elmegyek gyufáért,én nem vagyok fasszopó!
Köszönöm :)
már a fele nrre gondolsz:
Dobtam E-mailt.
Mick Walker könyv! 57.oldaltól!
A 2. én már akkor is motort szereltem mikor még a mozdonyt huztad magad után talán a pannonia kisérletibe talán a zalkában
hát gondolom elküldthetnélek gyufáért már ha a kort nézzük , de ez azoknak a foruma akik szeretik a motort márka nélkül
Mióta tegeződünk? Bocsika,én kérek elnézést,nem tudtam,hogy ez a te saját fórum oldalad!
de azért csak a 2t gyüjtöd nem az a sok tzr meg nsr az mire van csettegöt csinálsz belölük?
Én itt a 4 üteműre való áttérésre írtam .nem Honda -Yamaha párbajra
te meg összeüthetsz 1 gt ugy is 2 már lessz,nem mindenféle durrogost betenni.
nem szájkaratézni kell hanem mondjuk odaállni balassán
a yamahák oldalára, korhü motorral mondjuk 1 1975 hondával
azt össze lehet mérni.
Szép