Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Speciál V2-esnél van így !
Látom nagyon kenitek ezt a 2 t témát
Látom nagyon vágod ...

Hát nem azért !
Cső miatt mi?
A hátsó henger nagyobbat szokott kérni,főből is és Jetből is
JRC-Atisrace,vagy GI, vagy aki még komolyabb 2t spiller itt! Létezhet olyan, hogy az RGV-mben gyárilag nem egyforma fúvókák legyenek a két karburátorban? Átszoptam vele egy idényt, nem egy dugógarnitúrát vágott gallyra. (mindig csak felső henger) Végül is az egész motort elvitettem azzal, aki felújította a hengereket, meg a főtengelyt. Amióta hazakerült, nincs vele gond, viszont szöget ütött a fejembe, amit a szerelő mondott, "egyforma fúvókák vannak benne, és ez nem tesz jót neki". (ja,,, végül is a CDI-t kellett kihajítani belőle,mert az egyik hengernél nem szabályozta le az előgyújtást) Szóval, a kérdés,,, tényleg különbözőeknek kell lennie a fúvókáknak?
Mi a helyzet Balázs? Megy már az Lc 250?
Köszönöm!
nem az ódal nem enged be, hanem ez a retek Gecsei :)
Köszönöm. Örülök neki, hogy tetszik. Hát vannak benne jó régi dolgok is, amikor igazán gyerekcipőben jártam etéren.. lehet most is csak egy számmal nagyobb, de hát az sem szégyen. :)
Csináld újra légyszi, a pirosbetűset olvasd el. Aztán pár percen belűl aktiválom kézzel, mert még egy darabig itt vagyok, ha be nem alszom.
Sajna tényleg így csinálom, mert inkább így, mint fórumot takarítgatni ezerrel.
Mert a piros betűt senki sem olvassa el. Csak nem tudom milyen színnel kéne írni. :) :)
Most kéne megpróbálni. :)
engem sem.
Már igen :)
Engem sem,pedig regeltem:((
Semmi olyan nincs benne amit Te ne tudnál.
bocs,megvan,csak nem enged be a Ódal
Gecsei oldalán.

(GP RAcing)
hol?
Üdv
VAnnak eladó Yamaha RD 350 YPVS 31K alkatrészeim Kizárólag váz és futómű cuccok (blokk és elektronika nincs)
VAN MAGYAR FORGALMIS RENDSZÁMOS VÁZAM ADÁSVÉTELIVEL TEHÁT FORGALOMBA HELYEZHETŐ MŰSZAKIZTATÁS UTÁN
Nem is azt vitatom, hanem az "akarást"
Na üdv a klubban ! (még 1 gizda P20 tulaj )
Na és? azt csinálok vele amit akarok!
Csak azt tudnám miért ?
Ez sportmotornak lett tervezve, nem pedig olyannak amit alapjáraton járatsz . A kétté amúgy is nagyon "szereti" az alapjáratot .....
István, az oldalad nagyon king.
Márpedig azonos kategória mindkettő, tehát vagy igaz-vagy hamis mindkét állítás
Az Apriliának nem a bal oldalon van a kuplungja ?