Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ez csak 250 es:)
de most gyujtással foglakoztam a szabó amitt vett a 260eu probálok mást elcsobbat hátha jó mondjuk már szikráztattam jó kény 1cm szikrát ad csak aksis a doboz került 8ba a többit kukáztam a pincébe.
most méregettem a ftárcsás dugolyát ideális a réseshez ninc lik széles a szoknya, pont jó lenne igaz 15 csapszegü de a yamahához van 20x15 görgö
mit modelleztél most rc nálunk a divat.
honné tudod de ha ilenre gondoltál illen van meg ez is réses
de csak 51 le tud
Nálunk a modellezőklubban(1980 környéke) az volt a divat, hogy ha valakinke nagyon nagy volt az arca, annak kihabosítottuk a fiókját szerszámostul mindenestül:)
Purhab nem jobb?
Kiveszed a membránt, teszel bele nem likas dugót, betömöd kenyérgalacsinnal az 5.-ik felömlő járatát a membránházból:)
Mondtam már,réses és nektek nincs olyan.azért:)
Akkor vegyél R6-ost
de miért pont r5 mert réses vagy mert 1970-71 amerikába biztos van henger hozzá a petró is onné hozta, rd blokk meg van itthon is.
váz is van akkor. Vitrinbe akarod
Mondjuk ha neked van,attól én sajnos nem vagyok előrébb:D
tényleg volt a multkor bagóert hátul azzal a támassza valami gaguero olasz üléssel 260eu ért de messze volt
van ds 7 sem elkérem a petrotol az r 5 hengert azt lessz hol ilyen hol olyan
ja az énfaterom erösseb mint a tied na ne
Csak R5-ösöd nincs:(
nézted már nagy mozis vagy indavideo anton mang a pályán
nincs levegősöm,de majd lesz vizes amilyet te csak szeretnél!
sok munka van még

rajta, még ha nem is látszik.
most már csak húzni kell!
Szépen óvatosan járatom majd.
Szépen forog, csak túl ne erőtessed::)

Zsír.
Kikapcsolódásként nézzétek meg, raktam fel videót a 20-ról, bár szar a kép minőség mert akkora volt a videó mérete, hogy át kellett formálni, de a hang az kárpótol érte.
Ezt kikérem magamnak, én kérem érett infantilis ember vagyok !
nyilván 100 ccm sokat nyom a latba, az a 70ps nem elképzelhetetlen pláne ha a végén már 100 körül jártak az alap meg ez volt. van egy jó ismerösömnek egy 1987 baujár rs speciálja
mondtam jöjjön mamizni vele de inkább beásta a többi mögé.
pedig pengén szól.