Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez valóban így van
Vajon miért?
a 45ps volt de nekem nem tettszet. szar volt hozzáférni is most ha beirom amit gondolok lenne felhördülés, de nem irom csak azt nekem nem jött be.
Jah, fasz Lovász (simson kupa) vitte át Pedróza motrát csepelről oda ahonnen elvitted amikor megakadt.
Megkérdi:
"Zoli, hatodikban 9000 ezres fordulat az mekkora sebesség lehet? Mert a km óra nem műkszik, de az ótók nagyon maradtak lefelé a Rákóczi úton"
Tényleg, azt a "versenyt" ne emlegessük már, nemrég írtam a körülményeket, az az esemény azért kicsit hamis képet ad rólam ...
Régebben azért voltak jobb versenyeim is .
Nemrégiben találtam egy papirost ami azért lehet érdekes mert pár éve épp itt lettem azzal is vádolva, h csak a sarokig megyek a P20-al .
Hát igen, ezen az eseményem én P20-al voltam és pont azzal együtt aki szerint csak a sarokig megyek vele (k...a nepper)
(a papirt elírták mire "hazaért", mert segédmotorra nem kell műszaki és akkoriban még bukósisak sem kellett, viszont nem reklamáltam mert így kevesebb volt a bírság...)
Viszont ezzel most velem is jól kibasztál, mert téged csak itt néznek hülyének, de engem bárhol amerre járok, mert ha eszembe jut elkezdek röhögni és aki lát az tutira hülyének néz ...
Gyuribá, jogos ! De hát én egyfolytában azt ismételgetem, h csináljuk, ne csak beszéljünk róla .
Amúgy meg a por már a múlté...
Pl most legutóbb 1 jó nagy tócsába hemperedtem bele mert ki akartam kerülni és 1 vékony ág behúzta a fékkaromat... de ez még semmi, pont rám esett a moci és ahogy kászálódok ki alóla jött egy gyökér autós és lassítás nélkül telibe baszta a gépemet vízzel, még jó, h alatta voltam
Minden NSR,TZR 45LE. Ha átkötözöd az NSR-t akkor 60.Tudod mit veszel észre hogy 60 vagy 45 LE? 160km/h ig semmit!És úgy megy a 45Le-s motor,hogy azt hiszed 80.Nincs teljesítmény lépcső,semmi.Jó 8-tól jobban meglódul,de 8 ig is úgy tól,hogy azt hiszet 4t-n ülsz.
Jó, a tied, az sp az 60akárnyány pacal, Pedróza is zt mondta, az övé azért jóval gyorsabb meg rugalmasabb mint az öreg yamaha, ráadásul a z rd kellemetlenebb karakterü,birkózni kell vele, satöbbi.

De mintha az nsr ből lett volna egészen fojtott darab is nem?

Nem lehet, hogy Dimma iylet vett?
A keréken mért teljesítmény csalóka?Ne haragudj Gyuri bácsi de egy széria fojtott 45LE-s NSR vagy 3XV,10 szer rugalmasabb és gyorsabb bármilyen 250 es RD-nél,GT-nél és sorolhatnám.20 év van a két motor között fejlesztésben. És mielőtt betámadtok,én mindegyikkel versenyeztem,és javítok ilyeneket és voltak ilyen motorjaim.
Ha fékpad,ennyit tud a robogóm egy körömnyi lyukkal a membránlapján,KERÉKEN MÉRVE:
honnan szed össze állandóan fillérekért ilyen jó kis mocikat?
helló! ki van vágva,de még nincs nálam.
rg 500!
20-25 le biztos volt közöttük a honda annyival gyengébb volt.
na megyek molyolni a sufniba biztosb meleg van 1/2 órája begyujtottam.
lehet én értem félre,de a honda 250 ugyanolyan erős mint a yamaha 350en?
Szia!
Lácfeszítőkkel mi a helyzet?
az egy nsr mc21 nem most vettük a csabával egy simson áráért de
csalodtam benne gondoltam jobban megy de a 350ugy lenyomta hogy csak na a pedroza 250 se is sokkal gyorsabb volt,mielött azt mondják persze ki volt a bele a nicasilos hengerbe én tettem 2 uj dugot meg átnéztem gyertya gyujtás power olajcsere etc de hát ennyit tudott.Te beesett a sforumra valami virus váltóláz mert olyan halott mint a reszelőtopick.
Má megin vettél egy motorot?

Róócsild e vagy?
:)

Mi ez nsr 250?
mondjuk a dátum érdekes. Lecso ez belefér a classikba?
lemaradt a honda
de látod ugyan ugy számolnak a korrekciokkal,
a képek rész munka állapotokat ábrázolnak.nem tölthetek fel minden másodpercről képet,és nem is fotózhatok minden másodpercben,mert akkor a munka sem haladna
de a papiron mc 28 van. A számolásnál, 3,8kg 11250-nél és ott 60ps a diagramm szerint DIN de ha a képlet szerint összeszorzod a mennyiségeket akkor iszonyu veszteségell számolnak. Fötengely mérésnél ez 4-6 %.
A Lecso tanárur mindjárt nyilatkozhat ő van benne.
De a klasszikus képlet alapján fszám-X fgatónyomaték =ps
ehez jöhetnek bizonyos korrekcios zényezők azt pasz.
a kw-nál más az erökar hossza. És NM adják a nyomatékot.
Van 1 jobb kép a hondárol. Ez meg egy gyári görbe.
hát ha 9500-nál nyit a power akkor tényleg igazad van.
márk hivlak a jövö héten hogy mi legyen kössz
amibe beletudsz nézni az csak tüzve van köszörülve hogy lenne,
kivülröl meg nem, látod de mindegy nem ha jó vele.