Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lábtartót sikerült kifaragnod a nagy gumóból?
Hát az jó lesz!
Nekünk jó ez :) Nem ismerik a mi szerény lehetőségeinket :)
Basszus,még gyakorolnom kell a hegesztést....
Tudok egy ilyen 350-es tárcsás kawát:) Csak nem eladó...:(Bár nehéz,mint a sár
Szeva
Nem lesz rá időm sajnos majd beszélünk róla!
Elfogadom a tapasztalataidat azt köszönöm ,de az iróniád is érzékelem ,amit annyira nem hiányoltam.Téma lezárva
Hát én GP színvonalról még csak álmodni sem merek. Persze vannak akik már túl is tettek azon, de én inkább ebből kimaradnék.
Elnézést mégegyszer.
Hát figy, tudod, sorry a segítő szándékot. Számolt méretekkel te jöttél. Ez az egyik. Persze nem mintha program is ne számolna. Nem létező tapasztalat alapján át van számolva a méret, hogy valós (tény hogy közeli) jöjjön ki. Vízvágatom az elemeket, sajna ebben is benne van 1 tized. De nekem tökmindegy.
Én nem szeretnék sem olyan csövet, sem olyan könyököt fújni mint te. Ennyi. Témát lezártam, elnézést minden bosszúságért, tapasztalatlanságomért a témában.
Te programmal én sajnos csak tapasztalattal rendelkezem
A nagy átmenetek miatt sose fog jó lenni akár mit csinálunk ez biztos ,kis kúpszöggel és kis átmérővel simán megoldható ,de 15,4 fokos ellenkúp és 9,5 ös félkúpszöggel még senkinek sem sikerült mérettartás mellett ezért csinálják a Gp csövet is szeletekből
Ezt nem értem, én átszoktam számolni teljesen, eleve a hosszok is módosulnak, meg minden, ez be van tervezve.
Harmadik képnél jól látszik, arra gondoltam. De ha már ezt a csak átmelegíted, majd egy megfújással hagyod élbe nyílni a lemezeket, majd újrahegeszed, akkor sokat segítessz rajta, nem mondom, hogy megszűnik a probléma, de százszor jobb lesz.
Persze sorry, nem kioktatni akarlak, mert nem áll módomban, nem is kell megfogadni a tanácsomat, de pl kb ugyanilyeneket csináltam CO-val a babetámra, ott jól látható ugyenezen hiba, egyenetlen hegesztés és nem élben voltak a lemezek:

babetta kipu

igaz ez már volt, de ennél nem látod a jelenséget, mondjuk ehhez nyomás is kell, spriccelő csővel nem lehet megcsinálni.

De igazából elég sok egyéb ok miatt mostanában nem gyakorlom az ipart :(
Igen de a 9,5 Fokos félkúpszöget és a 125-ös átmérőt nem lehet úgy összehozni hogy a számolt méretet tartsd :)
Itt mondjuk szerintem, de persze én nem értek hozzá, túl nagyok az átmenetek, has és diffúzor, konfúzor találkozásánál. Kicsi a rádiusz. Illetve a hegesztés sem egyenletes.
Nem beszólásból, félre ne érts, mert a nagyja nekem is ilyen lett, de ez volt az, amire azt mondták, hogy nem lett jó.
Tényleg szép ,de én nem szeretem a hosszú hasú csöveket :)
Ilyen lett a szeletelt :)
Kép nincs róla, de akkor volt rajta berúgókar, és átforgott, bár tudom az egy dolog.
Néha hegeszt ha kell :)
de vele csak szeletekből csináljuk,fújni én fújok :)
te figyu ne szard szét a forumot
majosházával vigyázni kell sokminden van az ár nem mindíg fedi az alk minőségét.
Még dolgoztok a Bükkös-sel?
sajnos dolgozni voltam 24 órás szervíz ügyeletbe a városba bementem de céltalanul bolyongtam körbenéztem csak úgy a tvgt azt bevállalnám motorral többet nem megyek arra az biztos csak nancy-ig mentem pályán aztán gondoltam levágom a háromszöget párizs előtt na azt nem kellett volna mellék utakon mentem lyionig kb 1 hétig mentem állandóan eltévedtem min + ezer km többet mentem vsszafele a szervízkocsival hoztam a motort stuttgartig 10évig nem volt kedvem motorra ülni
nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!nem akarok veszekedni már mert nem érted meg! de geci szar vagy az rmz 450 -el együtt!