Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem ! Nekem ebből annyi a tanulság, h akkor jobb a 600-as, azzal 2p környékén megy 2 haver is akiket innen a lakótelepről ismerek .
Igaz a súlya nekem sem tetszik, de azt legalább nem kell minden mocizás előtt órákig karburálni ...
te jani te egy fsza gyerek vagy birlak is csak nem ezzel kéne itt foglalkozni. itt a hideg ha nincsmit csinálni vagy nincs kedv csinálni akkor rögtön karatézunk. Azt hinném hogy csupa nyálasszáju tinédzser van a gép elött aztán majd mindegyikötök a nyugdijazás elött áll.
Még akciós veszek egyet karácsonyra!
ezt honné tudod mondta a jani.?
A 360-as kicsit másképp adta le a lovakat
Kérdezd Atisracét ő ment vele
Gyuribá, amit én linkeltem az nem hülyeség !
Nem kötelező végig nézni, csak nem árt .
Ezzel többek közt arra akartam utalni, h ez motorosdi csak játék, csak plusz lendületet adó életérzés a hétköznapokhoz, az élethez amik tele vannak kibaszott szemétségekkel és hazugságokkal ...
Többek közt az "oszd meg és uralkodj"-al .
"Mi" meg többnyire semmiségeken vitázunk
Ez a videó nagy igazság,nem úgy mint a crf 450 vs cr 500!
Te tudod,hisz mentél vele A tied se volt gyenge
Kb úgy ment,mint az enyém,lehet jobban(ez a sima 250 mérés amit mutatott)azt 2.05.4 alatt vittem végig a hungaroringen.A 400 as pályacsúcsot egyébként egy R-es!(ha tudjátok mi az)ZXR 400 tartja 2.05.131-el
Sajnos a nagy ccm-et nem mértük le, de átépítettük a blokkot a haverom Mc21-ébe majd abba lemérjük :)
Én 70-re saccolom f.tengelyen, egy, rommá tuningolt 250-es simán lehet is annyi, ráadásul ez nagyobb CC ha jól tudom .
Fasza, de meg kellene nézni mit fut a 402 méteren, ha már nem körözöl vele a pályán .
Elnézést! Ez az RD fórum?
Használt motor ügynök vagyok!
Ajánlatom a következő!:
Yamaha TZ 750 OW 31 valakinek, 11.780.000.- ért?
(De van,42.000 €.-ért is!)
http://suchen.mobile.de/fahrze...
-Ha eltalálnák a lottón a számaimat....
De ez nem lett visszaszámolva
nem értem mér baszkuráljátok egymást hülyeségekkel.
szerintem legyen 100 le de a pad ugy gondolom visszaszámol ftengelyre,
gondolom azért kéri a tipust mer különben mindegy lenne mi van rajta.
Akkor értem már miért mondta a Jana ,hogy a keréken a lényeg !Mert ebből a 60 ból ami keréken van ,a főtengelyen bármennyi lehet a korrekcióktól és a hajtáslánc veszteségből adódóan beállítástól függően.Ezek tudatábam 60le keréken akár 66-72 is lehet főtengelyen ez pedig szerintem nem rossz .A gyári 40-(MC28) illetve 45( MC21) főtengelyenhez képest
A cion bölcsinek jegyzőkönyve már 300 éve megírta többek között ugyanezt.

Bár a könyvet betiltották nálunk is, de a "hamisítói" olyan jövőbelátásról tettek tanúbizonyságot, hogy tartalmilag hiteles.

A történelmi múlt, jelen és a jövő minden mondatára igaz. Ezt henry Ford is kijelentette 1923-ban. Sajnos azóta is igaz.

http://albatros7.atw.hu/cont/b...
Ha nem csak felületesen figyelnél akkor látnád, nem egyvalaki tolja itt a 4t krosszt ... De mivel biztosra veszem, h rám céloztál ezért csak annyit mondok, h az általad képviselt hamis értékrenddel nem itt kellene moralizálni ! Van elég fórumod, rakjál ott rendet !
Amúgy is csak példának hoztam fel az egészet, mert ez a dolog sajnos működik, ezek tények, még ha egyesek nem is tudtak róla eddig akkor is ...

Nem ide vágó téma, de mindannyiunk életét érinti és nem árt végignézni , érdekes nagyon :

http://youtu.be/eR5F0xvSjyE
eletronic ignition helyesen.
látom sok elektromos összegyült a csapatba, bár lehet a Pista berágot azt az rd forumot is kitörülte a gépböl. A 2 hengereseknek
a figyelmébe ajánlom ezt a gyujtást ez valami dt rd 125 80ccm mes dolog rém egyszerünek tünik a kup is jó de nálam gebasz van nem ad szikrát rugásra pedig minden értéke jó . probapadon/esztergába csak nagyon alacsony fordulaton, pedig bontoba 20 körül megvolna és talén a vapénél jobb.
Annyi ló jött elö az elöbb hogy mindenki szétszaladt
a video yuotube yamaha RD350 electric ignition
hát nem hiszem hogy 2 versenyt mentek i dugoval talán 6tal
mert edzésenként tették be az ujat.
NA most menny a picsába!

SOHA nem mondtam, hogy szar az oldal!

Uygan azt pedzegettem mint most Dimma, hogy nem lehet linkelni az oldaladról semmit.
Rajtad kívül ezt mindenki problmának látja.

a mi oldalunknak uygan ez a baja.

a differencia annyi, hogy nekünük legalább SZÁNDÉKUNKBAN ÁLL változtatni ezen.

Továbbra sem értem azt a gőgöt ahogy a világot szemléled újabban.

NAgyon rossz mintákat követsz, de ha az a célod, hogy elmarjad minden haverodat, akkor jelzem, hogy az én türelmemnek pontosan itt van a határa.
gecsei csak nem
Az a baj sokszor tartósságban is :) :) :)