Ja itt még teljesen szétkopott dugóval hengerrel látható. Megjött a dugó szett és most furgancsolják a hengereket. Gondolom jobb lesz.
Ha nem, marad minden, magamhoz kapok egy kis füvet ( angol perje vagy vöröscsenkesz tipusút ) és a többit bátorsággal pótolom.
Hali. Az elöző tulaj ezért hagyta meg a gyári könyököt, hogy a nyomaték megmaradjon. Viszont a mostani kipuval tudtak javítani rajta. Az a gáz, hogy senkinek nincs tapasztalata a 200-ra. a 125 twin kipu kicsi a 250 nagy. Itt egy szintén elvetemült cseh srác. Jeleztem már neki. Hamarosan felveszem vele a kapcsolatot. Bár szerintem az én gépem az ő gépét leveri. http://www.youtube.com/watch?v...
Még a lányom is visít rajta: http://www.youtube.com/watch?v...
Én sokkal rövidebb áttételt raktam rá plussz az utcánk is hosszú domb.
Aki pufogó ne egy oylan szerkezet, hogy 1mm ide oda nem számít,mert de.
egy nem rá való csővel kevésbé optimlis esetben a motor csak szűk sévban vagy sehol sem fog menni, és forrni is fog.
Ez a dolog nem úgy műkszik, hogy ha egy kipu bevált X motoron, akkor az Y motoron is jó lesz.
Ez még márkán belül sincsen így.
A nyakamat tettem volna rá, hogy 30 körüli induló keresztmetszetű a könyököd, mert a henger méretből ez következik.
(nem lehet a hengerre akármekkora kipufogónyílást faragni, és igen előnytelen, ha a kipuablak mondjuk 30 as csőnek emgfelelő felületü, a könyök meg 40-es.
Így egy nagyon hirtelen táguló rövid szakasz keletkezik a henger fal és a kipukönyök között, ami megöli a kipu működését.
Összefoglalva: neked egy olyan cső kell, ami a TE hengerdhez stimmel.
Hali. Mostani könyököm 31 átmérős. Ezzel és ezzel a kipuval nagyon jól megy alulról is. Igaz csak a 125-ös motorokkal van tapasztalatom, ahoz képest sokkal jobb a nyomaték. Jó lenne ha ez maradna is. Bevallom, hogy én egy versenyen sem huzattam 10 fölé a mocit, mindig elváltottam alatta. Igaz tök széria blokkal mentem mindig és ha 10 fölé húztam csak sírt a gép de nem hajtott tovább. Ezt mondta Dimma is: neked ott van vége ahol indulnia kéne.
Megint nem figyelsz, nem én vagyok menő, hanem te vagy az átlagnál bénább ! Ezért van az a fránya kisebbségi érzésed
Fogd már fel, h semmi esélyed ellenem a hiányos tudásoddal szópárbajban ! Meg amúgy is unom már a hülyeségeidet ...
Persze ettől nincs harag részemről, van neked elég bajod , hisz magaddal vagy összezárva
Tudod , "Just do it", fel is rakom ezt a szlogent a mocim elejére, h messziről megismerj majd
SXbébi, ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél
Ilyenek, h felhasználó-profil képek ? Próbáld csak meg, menni fog .
De kurvára menő vagy 200 köbcentivel többel,de egyenesben ez az yz ameddig megy végre addig leverne mint a sza.t! de lesz 500 is akkor kezdheted ásni a gödröt az rmz nek!
Ennél még Petró motorja is sokkal jobbat szólt első menésre, dadogó gyújtással, erősen keveselve:)