Akkor gyere el és üld meg te, nyugi én is csak hobbista vagyok, nem kell befosni . Csinálunk 1 találkozót és öszeengedjük a gépeket, az eredmény pedig majd magáért beszél ...
Emzoli, nekem így még jobb, de akkor ne is tegyél alaptalan kijelentéseket .
Ha krossz moci akkor nyilván terepre gondolunk, viszont ha addigra kész lesz az RGV vázas 450-esem akkor jöhetnek az aszfalton is kétté öccáz egyhengerrel
Majd kiderül ...
Nem akarom elhinni, h te is ennyire ostoba vagy
Gondold már át, h miért van az, h hatványozottabban gyengébb a kétté minél nagyobb a cc, na és miért nem lehet olyan extra rövid löketet használni mint a 4T-nél ?
A 450 4t és az 500 2t egy henger szinte egyforma erős, holott negyedannyi térfogatnál még dupla erős a kétté .
Krosszban a nagyoknál (250-450) sehol nincs már a kétté mert sokkal lassabb, a gyorsasági VB-n is csak spórolás miatt mennek széria 600-asokkal a 250-esek helyett .
Ha akarnának most már tudnának hoszonezres furdulatú 4t gépeket is csinálni ami nem igazán lenne sokkal gyengébb a kétténél ...
De tudjátok mit ? Csináljunk nyilvános 2t vs 4t összecsapásokat nagyobb köbcentiben (50 cc-ben még a kétté a nyerő) ahelyett, h itt fűrészelnénk a fingot !
Az asszony jön mögöttem mindig a dobozossal! Viccet félre téve rendbe lett rakva, kapott két új japán megszakítót, úgy hogy majd meglátom. most vape-ra nem tudok áldozni, de ismerek olyat aki ugyan ilyen gyújtással megy, és a világon semmi baja.
Amúgy jó itt fórumozni,olyan jókat nevetek:D Tényleg mindenki a saját lovát dícséri:D bár nekem nincs is négyüteműm.Ja de egy kis robogó Fő a takarékosság!
Nem olvastam el minden kommentet, de tibitát inkább hagyjuk !
"akkor kívánom neked a "régi szép időket", amikor a komplett vb. szezon két szoc-táborbeli helyszinén tudtak csak elindulni a magyarok, az esetek többségében totál eredménytelenül!"
Nagyon képben van szegény, ugyanis Drapál János nem csak a szocis VB helyszineken nyert futamokat
Nekem is megvan ez a kép . Nem látszik, de gondolom ez a híres viz befecsegős blokk !
Tényleg, a 2T mágusok felvilágosíthatnának, h a két felső rövid végcsövet, h a fenébe hangolták össze a két alsó hosszabbal ?
Már megint nem figyeltél, RMZ450-el megyek és hozhatsz bármilyen 2t 500-ast ...
Az meg nem lényeg, h 10 vagy 20 éves mert azóta nem sok újat tudtak kitalálni a 2t-hez, csak apróbb finomságokat .
Nyugodt légy, szólni fogok ha megyek arra, ki nem hagynám
állok elébe nekem nem kell injektor,és még husz évvel régebbi technikával,is porrá alázlak,a cr 500 at lenyomod crf 450 nel,már van egy pár jelentkező,csak szólj ,hogy mikor!
www.sportmotor.hu/motoros_foru...