Basszus, azt hittem az az RGV zoli vagy aki tőlem 5-6 házzal odébb lakik A francért van egyforma nevetek , ilyet lehet sportmocin ?
Ja igen, ha nincs tapadásod az aszfalton akkor gyere te is a füvön
Idén már nem szándékszom motorozni. Nekem Debrecen vagy 120 km, oda 3 fokban nem indulok el, másrészt meg,,, némi tapadás nem árt nekem sem. Télen meg olyan nincs...
Te tudod, én azt mondom neked, h amíg plusz C fokok vannak addig bármikor kimehetünk mondjuk a Pallagi útra és gyorsulhatunk 0-100-ig, annyi előnyt adok, h én a füvön megyek melletted . Hozzál kamerás embert is ...
Ha esetleg legyorsulnál akkor beáldozom a hátsó gumit és mehetünk egyet csak az aszfalton is
Királyfi pedig ha járt volna 2002-ig VB-re vagy idén elment volna Spa-ba akkor láthatott volna RGV 500-at , mert így azt se tudja miről van szó ... Magyarországon RVG 5000 ... beszarok
Figyelj már farok ! Picit sem zavar, h jobban belegondolva mennyire kínos, h 2t-s videóból már csak ilyen hazai készítésűek vannak ?
Sehol 1 profi ami valami komoly versenyen készült (vagyis 1 kivételről tudok, de már csak azért se mutatom meg nektek )
Tele a net ilyen és ehhez hasonló videókkal mikor olyanok menőznek 2t-géppel, akik az egész életüket 2t reszeléssel töltötték és örömöt okoz nekik ha legyőzhetik a kezdőket .
Tök objektívak ezek a példák mikor valami épített spec szarral kihívnak gyolrsulni 1 utcai gépet a láthatóan amatőr pilótájával ...
Persze csak azt látjuk, h milyen jól megindul, de mikor már kellene 1 kis nyomaték is azt már nem mutatják
Inkább menjünk ki gyorsulni a régi 4-es úthoz... ezzel a Honda kerekes 20-asommal még senkivel nem gyorsultam ebben az összeállításában . Készítsd elő a 250-es Yamakkát én meg majd Öcsivel ledumálom, h jöjjön értünk és hajigálja be a motorokat a mecska buszba, ehhez úgyis nagyon ért
Suter vázzal meg méginkább
Azt én is tudom mi a jó, de ez "szegény ember motorja" lesz, 300-ból szerettem volna kihozni, de már 110-be van csak a blokk és még nincs hengerfej sem rajta . A váz-hátsó villa-himba 15 ezer volt . Viszont ha tud valaki ettől jobb vázat olcsón akkor azért akár még 20 ezret is adok , a blokkot pedig megtarthatja a tulaj akárhányszázeret is költött rá
Ja igen, ha nincs tapadásod az aszfalton akkor gyere te is a füvön