Zoli , ezért kellene megbecsülni mindenkit aki valamennyire tudja ezt a veteránosdit értékelni és átérezni .
Mert szép és jó amit csináltok , de ez akkor is csak hobbi , legalábbis így lenne egészséges . (na meg bármit is hisztek , ettől azért sokkal komolyabb versenyeket is rendeznek máshol ebben a műfajban , de tudom nem ennyiből )
De hát mégse mindenkinél van ez így , mert néhányaknak akkora arca van , pedig mint ahogy már többször is kiderült , még igazán komoly versenyt sem láttak , a VB szintű motorokat meg sok esetben még képről sem ismerik .......
De összehasonlítási alapjuk azért van , hát persze
Nemrég raktam be képeket a 4 órás Classiks verseny depójáról , gondolom arra azért nem írt senki semmit már már halálra unják az egészet , mert hát mindegyiket élőben nézték és amúgy is tisztára uncsi az a sok VB-ről kimustrált gép
(bocsánat! Rajmund egyből vágta)
Hát ha már akkor éltél, és figyelemmel is kísérted, akkor tudhatnád hogy a makaróni 71 óta ment 2t vel (1c/2t, 2c/2t) csak k. megbízhatatlan volt, így mindenki a 4t-t favorizálta. De mikor a harli budidzon adott egy kis pénzt, igen jó motrot csináltak belőle. Villa motrján csak a logo volt H-D.:)) Nekem nagyon tetszik, igen ötletes, a vázat meg a bimota adta hozzá.25-30000 e-ért mindig szokott lenni vik börzén.:))
Ö.laci híjál föl.
Azért oda csak ugy nem lehetet.
Dimma
Mert szép és jó amit csináltok , de ez akkor is csak hobbi , legalábbis így lenne egészséges . (na meg bármit is hisztek , ettől azért sokkal komolyabb versenyeket is rendeznek máshol ebben a műfajban , de tudom nem ennyiből )
De hát mégse mindenkinél van ez így , mert néhányaknak akkora arca van , pedig mint ahogy már többször is kiderült , még igazán komoly versenyt sem láttak , a VB szintű motorokat meg sok esetben még képről sem ismerik .......
De összehasonlítási alapjuk azért van , hát persze
Nemrég raktam be képeket a 4 órás Classiks verseny depójáról , gondolom arra azért nem írt senki semmit már már halálra unják az egészet , mert hát mindegyiket élőben nézték és amúgy is tisztára uncsi az a sok VB-ről kimustrált gép
(bocsánat! Rajmund egyből vágta)
Annyit elárulok , h 2004-es modell .....
Még jó , h hamarosan meg lesz szavazva ......
Mondjuk én még most kezdek belelendülni a melóba
Kokain áron árulják... http://www.discovolantemoto.co...