Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam hogy nagy port fog kavarni a "sz@r" motorom, de legalább nem unalmas a fórum.
Csizik kint vannak az ablakban?
Nagyon jól néz ki! Szép munka!
Végre van motorkerékpárod is. Gratulálok hozzá!
mer az üzembiztos meg gyorsabb is.
ez kerellgott r5f dugoja.
kb dilis a manus mér nem tette ráaz egész lchengert meg fejet.
hát nem tudom de a yamaha töbször nyert vb ezzel a felállással mint a digó makaroni. Te is má olyan leszel mint a BRC csak a potyolinó jó
Könnyen! Rövidek a tőcsavarok,hosszúak a hengerfej csőcsavarok!
Hogy múlik el a világ dicsősége:-)

1990 előtt mennyire fordítva lett volna.................
Erről, hogy veszik le a hengert, vagy hogy szerelik ki a blokkot?
DDD :)
Szerencsed! :-))
Köszi, mär megijjedtem, hogy gyäri. En is majdnem ilyet csinältam.
Ellenpelda: aermachi 73-bol
En nagyon orülök neked, "hogy vegre motorra ülhetsz" a sok japo fos utän, a többi meg kapja be, különösen az mzoli:-)))))))))))))))
NAh, humorkodás volt, aki jobban ismer, tudja, hogy kifejezetten kedvelem a magyar motorokat, viszont Dimma, és laciék folytonos évődése is direkt teccik:)
Hali. Többen érdeklődnek, hogy a mezőnyben található motorok milyen teljesítményűek, hogy készülnek, kik szerelik, kinek a tulajdona, mit módosítanak rajtuk, hogyan készült stb. Gondoltam csinálok egy rovatot a motorokról yamaha, pannonia, suzuki, Mz, simson stb. a mezőnyben található gépekről tulajukról. Ha van kedvetek küldjetek képeket leírást a gépekről, teljesítmény stb. ami csak megosztható. Üdv.
Ez kegyetlen! Micsoda írói véna.
Persze, hogy csodálták.
Csodálták, hogy megy
Egyébként érdekes dolog ez, mert az utcán a lakosság mikor motoroztunk a haverral(ő p20-al, én levegős rd-vel) az rd-re rá sem nézett senki, mindig mindenki csak a 20-ast csodálta.
Hát sok örömöt hozzá !

Bele sem merek gondolni mekkora király lettem volna , ha kezdő koromban ilyen lett volna az első 20-asom ........