"Ádám Aszalós: Sajnálom ha valaki kötekedésnek veszi, de én nem teszek fel 3 jegyű startszámot ! Kisem fér a motor oldalára rakjanak a veteránosok a motorjukra 1 hirdető tábla méretű startszámalapot nekik úgyis mindegy!"
drgonzo1 Hát kb a reális ára igen, bár itthon egy kicsit kevesebbért hirdettem meg. Hát ha lesz rá és kell még és meg van akkor csak szólni kell, emilke vagy teló és megdumáljuk. :-)
örülök, hogy örülsz SUZU777 :-) Bár meg mondom őszintén, hogy nem igen olvasom az RD fórumot, (Időhiány miatt) de ahogy nézem lehet hogy sűrűbben kéne fölnéznem.
te ölbei ha letetted a vasutassapkát nézd má meg ezt a foss japo hengert igen csak a tiéd hajaz erre csak ez nicasilos, má utánzod te is a japokat ejnye
Ha a Simoncelli balesetére gondolsz,valóban igazad van, de ott nagymértékben Ö volt a hibás és csak a szerencsén múlt,hogy nem a vétlenek húzták a rövidebbet.Nálunk a veterán versenyeken is vannak olyanok akik a győzelem remémnyében nem törődnek a biztonsággal.Üdv.Lacibá
Elnézést, hogy közbevágok a témának. Eigner Péter barátom azt írta, hogy itt egy bizonyos Dr.Gonzo olyan 240-es Laverda első féket keres amilyet én árulok.
Azt gondolom , h senki nem vitatja a digók hozzáértését , de azért a történelmet nem kell felülírni .
De ha már ennyire szakértők vagytok akkor igazán megmondhatnátok , h ez a CNC-rett blokk melyik digó gyárban készült ?
Igazán remek darab szerintem is ....
Kikönyökölt a kultúra rendesen...
örülök, hogy örülsz SUZU777 :-) Bár meg mondom őszintén, hogy nem igen olvasom az RD fórumot, (Időhiány miatt) de ahogy nézem lehet hogy sűrűbben kéne fölnéznem.
Igen nézegetem a fékeket.
Tudom, hogy ez a reális ár ezért a szerkezetért, de egyenlőre messze vagyok tőlle.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ha az utolsó affért veszem nagy a hasonlóság.
De ha már ennyire szakértők vagytok akkor igazán megmondhatnátok , h ez a CNC-rett blokk melyik digó gyárban készült ?
Igazán remek darab szerintem is ....
Nekem a huszas tankfestése jobban tetszik.
Persze a hosszúkás yamaha tank az verhetetlen:)