Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök , h nem harcoltok az igazság ellen , a látszat ellenére nekem sem hiányzik .....
Szóval csak semmi kettős mérce meg mellé duma !
Ha Lacibá enyhén szólva is érdekes műszaki okosságai ellen nem emeltek szót , akkor Gyuribá is azt írhat amit akar !
Már csak a kora miatt is , de főleg mert ő is része a "Pannónia legendának" , szóval ne pont ti "hithű" Pannóniások pimaszkodjatok már vele , ha lehet .....
A versenyekre nézőnek majd Yamahával megyek.
Beírjuk a neved a füzetbe: cibor.
(csupa kisbetűvel)
Nem bizonygatom, tudom sok rutin róka van itt, én a p20 blokkhoz nem nyúlok hozzá, viszont vágytam egy ilyen motorra, aztán ennyi.
Már ki is vagy:)

áruló, áruló :)
Mittudomén , lehet akár P10-esé is . A régebbi vázakon volt többnyire ez a fajta rugós ülés , de lemezelt is volt már a 0 szérián is , szóval fene tudja
Ezt meg ne itt bizonygasd , mert Gyuribá (és még sokan) tudna neked mesélni pár túráról ......

Anno nekem is sikerült 16 évesen úgyhogy ma már sztem ez nem olyan nagy dolog .
Tudom, nem tetszik nekem sem, de ezt kaptam.Gondoltam hogy valami bibi van, ráadásul nagy a hézag a tank, és az űlés közt. Ez konkrétan melyiké?
Szép, de sz@r (állítólag).
Szép gép , gratula hozzá !
Egyedül a nyereg ami nem illik bele a képbe , ha rám hallgatsz akkor szerzel rá valami normálisabb ülést , mert ez szörnyen néz ki .....

Ha jól látom 69 év végi vagy 70 év eleji a gép , ezeken már amúgy is lemez ülés volt gyárilag .
SZÉP LETT!
Mai időkbe már meg lehet csinálni hogy ne essen szét. Ez is olyan(persze nem én raktam össze a blokkját.)
Lehet ki utáltok innen, de gyönyörű motor,és jó érzés birtokolni egy szép p20-at. Tapasztalom milyen az anyag minősége, de csak türelem kérdése az egész.
Nézd, ha nem indul, annak ezért megvan az a nagyon is határozott előnye, hogy nem esik szét az első sarkon :)
Yamahát cseréltél ERRE ?

Azsongyák a heveny pannonia csepelizmus gyors elefolyású betegség, ha a fertőzöttet gyorsan elkülönítik a fertőzést okozó tárgytól.

Ha viszont folytonos a kapcsolat, akkor kontakt dermatitisz, és yamaha undoritisz alakul ki, iylenkor a páciens már menthetetlen.

Ebben a stádiumban a beteg gyakran össezfügéstelenül beszél, értelmetlen mondatokat halmoz egymásra, senki számára semmit nem mondó neveket emleget mintegy hit szerűen ("csabai, Bába satöbbi) a viselkedés erősen hasonlít egy vallási fanatikus által produkáltakra.

A betegség korai stádiumában rendszeres yamahára üléssel gyógyítható.
Ha az orvos (és a család) másképp nem rendeli, napi 2x 30 perc yamaha kezelés elegendő a tünetek csökkentésére és a betegség elmulasztására.

Pannonia csepelizmus kockázatainak tekintetében kérdezze meg Ölbeilaciját, Frecskajaniját
:)
szia! még nem indult be, tudom mindjárt írja valaki hogy nem is fog, de minden új benne.
Azért működőképes :)
nem vagyok tele, Yamaháért cseréltem, nem használtam ki 3 rendszámos motort, úgy voltam vele hogy legyen egy MAGYAR motorom is. Ha egyszer talán be köszönt a szebb jövő, akkor szeretnék még egy ds7-t is.
Csak szeretnéd Ölbei erre is mondta hogy sz@r (pár alkatrész)
Persze van pár japán cucc benne.
Akkor azt mondod, akárhogy utánnaeszergáltatok, ragasztatok, dolgoztatok, fúrunk faragunk nem lesz jó?

Elvileg kétkulcsos, nagy disznó oldalkocsishoz tervezve. Ezért gondoltam rá.
Deszép bauxit :)

HA elhozod racére, esetleg rituálisan felgyújthatnánk a yamahás depóban:)

Ölbei ezt fogja mondani:
"végre vettél motort is a yamahák mellé"
:)

CSini.
Azé nincs k ocsi beálló, mert vagy kocsi, de inkább motor......
kérdés mit akarsz vele ha a szomszéd macskáját megdobni arra kva jó pláne ha eltelálod. az orosz fékek csak látszatra fogtak az átkosba volt a mkásörségnek 2 db mindég a kisérletibe hozták
féket javitani. A kisfékdobos t5 jobb volt
mer tele vagy lovéval, nem hogy a kocsibejárot betonoznád.
Gondoltam bomlasztom kicsit a fórumot. Addig jártam p20 találkozókra, míg akartam magamnak is egyet az Rd-k mellé.