Örülök , h nem harcoltok az igazság ellen , a látszat ellenére nekem sem hiányzik .....
Szóval csak semmi kettős mérce meg mellé duma !
Ha Lacibá enyhén szólva is érdekes műszaki okosságai ellen nem emeltek szót , akkor Gyuribá is azt írhat amit akar !
Már csak a kora miatt is , de főleg mert ő is része a "Pannónia legendának" , szóval ne pont ti "hithű" Pannóniások pimaszkodjatok már vele , ha lehet .....
Mittudomén , lehet akár P10-esé is . A régebbi vázakon volt többnyire ez a fajta rugós ülés , de lemezelt is volt már a 0 szérián is , szóval fene tudja
Szép gép , gratula hozzá !
Egyedül a nyereg ami nem illik bele a képbe , ha rám hallgatsz akkor szerzel rá valami normálisabb ülést , mert ez szörnyen néz ki .....
Ha jól látom 69 év végi vagy 70 év eleji a gép , ezeken már amúgy is lemez ülés volt gyárilag .
Lehet ki utáltok innen, de gyönyörű motor,és jó érzés birtokolni egy szép p20-at. Tapasztalom milyen az anyag minősége, de csak türelem kérdése az egész.
Azsongyák a heveny pannonia csepelizmus gyors elefolyású betegség, ha a fertőzöttet gyorsan elkülönítik a fertőzést okozó tárgytól.
Ha viszont folytonos a kapcsolat, akkor kontakt dermatitisz, és yamaha undoritisz alakul ki, iylenkor a páciens már menthetetlen.
Ebben a stádiumban a beteg gyakran össezfügéstelenül beszél, értelmetlen mondatokat halmoz egymásra, senki számára semmit nem mondó neveket emleget mintegy hit szerűen ("csabai, Bába satöbbi) a viselkedés erősen hasonlít egy vallási fanatikus által produkáltakra.
A betegség korai stádiumában rendszeres yamahára üléssel gyógyítható.
Ha az orvos (és a család) másképp nem rendeli, napi 2x 30 perc yamaha kezelés elegendő a tünetek csökkentésére és a betegség elmulasztására.
Pannonia csepelizmus kockázatainak tekintetében kérdezze meg Ölbeilaciját, Frecskajaniját
:)
nem vagyok tele, Yamaháért cseréltem, nem használtam ki 3 rendszámos motort, úgy voltam vele hogy legyen egy MAGYAR motorom is. Ha egyszer talán be köszönt a szebb jövő, akkor szeretnék még egy ds7-t is.
kérdés mit akarsz vele ha a szomszéd macskáját megdobni arra kva jó pláne ha eltelálod. az orosz fékek csak látszatra fogtak az átkosba volt a mkásörségnek 2 db mindég a kisérletibe hozták
féket javitani. A kisfékdobos t5 jobb volt
Szóval csak semmi kettős mérce meg mellé duma !
Ha Lacibá enyhén szólva is érdekes műszaki okosságai ellen nem emeltek szót , akkor Gyuribá is azt írhat amit akar !
Már csak a kora miatt is , de főleg mert ő is része a "Pannónia legendának" , szóval ne pont ti "hithű" Pannóniások pimaszkodjatok már vele , ha lehet .....