Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sem tetszett évekig, míg élőben nem láttam egyet.
embere válogatja:) én sem új alkatrészekből akarom megcsinálni,de annyira meg vagyok elégedve az rd-vel,hogy merek rá költeni,mert úgysem fogom eladni. viszont nekem az ypvs sehogy sem tetszik.
Ennek egyébként mi a típusjele, évjárata, mert a műszerfal már újfajta, a főfékhenger is, de a kipu meg a kerék még a régi. Nem kételkedem, hogy gyári, csak lusta vagyok utánanézni.
Azért vettem meg mert mindene eredeti. Azért mentem megnézni, mert hívtak hogy kell-e valami a másikhoz? Megláttam és kész lettem tőle. Azóta az exe már megbánta.
Ilyesmibe csak akkor érdemes belevágni szerintem ha van egy talicska pénzed vagy motorbontód.
Egyébként egy jó állapotú, gyári ypvs is nagy élmény lehet. Nekem még nem sikerült addig eljutni, hogy mindene patent legyen.
A Cibor féle YPVS-t többe mézem mint bármelyik képen szereplő tuning masinát.
hát sajnos én nem tudok segíteni. Nekem csak egy 250 lc-m van.
Ami van összes rd alkatrészem az egy fesszabályzó és egy gyújtás álló rész plusz lendkerék,másom nincsen.
Engem RD400 papiros érdekelne
oké,köszönöm az infót:) ha még fél év múlva is meg lesz,akkor lecsapok rá
hát amit én akarok,abból csak annyi stimmel,hogy ypvs blokk az lc vázban,de amit most linkeltél az nem tetszik ,nem olyasmire akarom.

ilyesmi,mostani nakedbike kinézet a célom,szélesebb kerekekkel,nagyobb tárcsával,hátul is tárcsával. persze ez hosszú távú cél,nem most fog megvalósulni.
Tzr250 3xv és nekem van 30000ft
áhh,nekem nem szitál:) csak építeni akarok:) hasonlót mint a képeken,de nekem az lc alap tetszik. építenék bele egy ypvs 350 blokkot :D (csak azért kellene ypvs)
Mi az, még nem szoktad meg hogy szitál a cucc?
Eladó!
nem tudjátok,hogy ez milyen hátsó villa lehet? tzr?
hmmm,egy ilyen nekem sem jönne rosszul:)
875 zkj-nen a 34.45 relatíve 98. de 34höz viszonyítva a897 százalékosan 552.
Ez nagyon jó gép,az 500 kh 13s ment 400m en 67 ben
"Belföldi postacsomag
A belföldi postacsomag feladásakor külön díj ellenében kérhető, hogy a kézbesítésről a címzett által aláírt okiratot a feladónak visszaküldjék (tértivevény) vagy a feladáskor meghatározott összeg erejéig kártérítési lehetőséggel biztosítsa a csomag tartalmát (értéknyilvánítás)"
Elvileg a fentiek alapján lenne mód kártérítés kicsiholására. Kétségtelen, hogy érdemben csak ügyvédi iroda által küldött felszólításra fognak reagálni, hétköznapi ember panaszaira magasról t.jnak. Sajnos.
Hááát, nem akarlak elkeseríteni...

oylan 20 éve dolgoztam egy cégnél, ami autós cuccokat forgalmazott, rendszeresen postáztunk például Szegedre.
egy idő után rendre eltűnt a csomagból valami, a végén már a keletihez vittük a csomagot, mert ott egynesen a vonatra rakják.
Úgy is lopkodtak belőle
Kiment a főnők a keletibe, és találomra leintett egy postavonatot a trógliról rakodó fószert, és megkérdezte akar e ygorsan 10 rugót keresni, mert ha igen, mondja meg, hogy szerinte hogy lehetséges, hgy rendre eltűnik valamink, és hogy mit kellene tennünk, hogyne így legyen.
(hozzáteszem, 100 ezres importált cd-s magnókról volt szó, az átlagfizetés meg 30-40rugó ugye)

Azt mondta a fószer, hogy kb semmit sem lehet tenni, mert a posta csomagosai között komplett riadóláncok vannak, ha egyszer kiszúrnak maguknak egy céget, aminek a csomagjait érdemes megdézsmálni, akkor az nyíregyházától sopronig, és bgyarmattól szegedig, bizony meg lesz dézsmálva...

A továbbiakban ups-sel küldtük a cuccot,(A z ups kb akkoriban jöt be) ami uygan 2szer drágább volt, viszont soha nem tünt el semmi.
Technológiai sorrend: bemenni, lángszórót begyújtani, rendet csinálni, kocsma
Csőő.
A csomag végig épen utazott, itt tették fel rá a "sérült" matricát, kis levélkével, hogy nem bontották ki, de súlyra megvan.
A cz blokk is onnan jött, nem baxták el , meg is vámolták, a Gt hengerek is itt sérültek, érdekes ezt már nem vámolták. Pedig számitottam rá. Most ez is vámmentes volt, viszont sérült.
Tettem panaszt, kértem kártéritést, biztos lepattintják, csomagolásra hivatkozva.
Kérdeztem , nem kapott leszállási engedélyt a gép? Biztosan kidobálták a C-130-asból.
Mos lesz 2 hete hogy feladtam 1 Suhomáy esőruhát Budipöstre de még nem érkezett meg...
-Valszin ugyan ez a 2T.-t nem kedvelő motorospottasbácsi kézbesítette a TU250-essel és esett az eső...
És most nem a Magyar Postát okolom,hanem...
És láccott a dobozon is a pofon? Mer ehhez már jó magasról és pontosan célozva kell eljárni. Ellenben nem sokszor de már szívtam be netről okosan fényképezett "hibátlan" árut, ami már eleve így indult útnak, viszont tök jó alibi volt az eladónak a postára fogni.
A posta monnyon le, de azért a csomagolás sem lehetett atombiztos.