Na szokás szerint felkerültek az idei 24 órás képek (kb. 1700 db) a szerverre, egyszer majd a HD videók is így járnak, de az nem holnap lesz. Az elérése szokás szerint total commander vagy windows explorer macerálásával:
IP cím \\94.199.180.190\ratracer
ha még1x kéri a felhasználónevet akkor ismét ratracer
jelszó kartergaz
Ha valaki fel akar tölteni, akor csináljon egy könyvtárat a csapata nevével (pl. 24-es csapat) és oda tegye. Ha valaki szeretne feltenni de nem megy az szóljon és felrakom, ha valahogy eljuttatja (pl. feltölti/már feltöltötte máshova és elküldi a linket, CD, memóriakártya, postagalamb). Az illegális tartalmak törlődnek.
Tavalyról is fent van pár száz kép a 24-es csapattól, Balusk8 jófajta cuccai + amit neten találtam (1,7GB), az én 3500 körüli képem + videóim pont nincsenek, ha van rá igény jelezzétek.
Nekem a szélességgel voltak inkább gondok , ami megoldódni látszik . Végeztem sacc/kb számítást és így ezzel a villával 1400 mm körüli lenne a tengelytáv , persze forgáspont előrébb kerül ....
Most ennél a gyári hegesztést nem bántom , meg leszünk anélkül is .
A bánatom inkább az , hogy ezen az egész geometrián 2 éve agyalok , a hátsó villa forgáspontig már kész is van , viszont most már másképp csinálnám az elejét
Szóval ha ez kész , állhatok is neki a másik váznak
Elsöre azt hittem, hogy en is illent guberáltam, de csak hasonlo (530 hosszu) kiadja, lehet belölle apritani. Én mondjuk a végéböl vágnék, és a középső támasztékot v. ki, v. elöbbre tenném, felülre pedig heggesztenék egy merevitőt.
Laci ! Érdekelne , hogy a P20 hátsó villába betoldást kalodában csináltad , vagy valami más trükkel ? 1 ideje már én is gonolkodok valami megoldáson , a maróval megmunkálást gondolom a legpontosabbnak variálás után , csak sajna az nekem elég nehezen megoldható ebben a méretben .
Minap beszéltük a váz átalakítás témát Ölbeivel Pancsi fórumon , innen jött a kérdés .
Vagy két éve hoztam MÉH-ből fasza alu villát , azt terveztem átszabom és aztán megmunkáltatom a csatlakozási pontokat .
Aztán megjött a szikra és rájöttem lehet megoldható simán elvételes megoldással is , bár így biztos órmótlan lesz :
Tudnátok mondani nekem egy szakit aki készít egyedi kipufogókat?
Valami hasonlót szeretnék, csak nem kókányolt valamit, mert azt én is meg tudnám csinálni... :)
egen, a hullaszállítót lenyúlta a kiccsaládom turisztikai megfontolásbú, maradt ez mint kevéssé autentikus hálókocsi replika
Jaja lesznek képek, szerver, tűzvédelmi, videólánc, népünk ünnepe stb.
Csak most bázisomtól távol, telefonon ennyi valósult, többit majd jövő héten. Meg lesz némi HD kvalityi mozgó anyag is, remélem jaffa is rögzült rajta amíg még gurult.
Jövőre meg ne változtassatok húsz dolgon egyszerre, osztán gááááááz
Nem a tyunning a trehányság vót a lúdas!
Gear fotók! A szervereden lesz a többi?
Ha lett volna nálam aparát,(reggel,mikor pancsolni mentünk a lajtos kocsihoz) tudtam volna egy jó fotóval szolgálni. A kép címe: A wrx hátsó ülésén paragrafus jel formátumban.
Ha elolvastad a topikot, láthattad, hogy egyáltalán nem okoztatok csalódást-bár sajnáltuk, hogy technikai zűrökkel közdöttetek- sőt, igen nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy valakit meghívtatok a címvédő csapatba.
A motor olyan volt amilyen, ennek nyilván megvan a maga oka, de ettől függetlenül nagy dolognak tartjuk, hogy meghívtatok egy pöcsköszörüst címet védeni.
(egy srác el is indult Pestről megnézni a csapatot, de sajna mire odaért, már feladta a csapat)
Ahogy Nándibától hallottam, te gyúrtál a legtöbbet a motorral (körbetolás)
Szóval, köszi a csapatnak, és külön neked.
"jövőre újra megpróbáljuk/játok"
Rosszalkodik a szemem,2 hét múlva műtik,de még Kalo-ra elmennék...
http://www.sportmotor.hu/motor...
IP cím \\94.199.180.190\ratracer
ha még1x kéri a felhasználónevet akkor ismét ratracer
jelszó kartergaz
Ha valaki fel akar tölteni, akor csináljon egy könyvtárat a csapata nevével (pl. 24-es csapat) és oda tegye. Ha valaki szeretne feltenni de nem megy az szóljon és felrakom, ha valahogy eljuttatja (pl. feltölti/már feltöltötte máshova és elküldi a linket, CD, memóriakártya, postagalamb). Az illegális tartalmak törlődnek.
Tavalyról is fent van pár száz kép a 24-es csapattól, Balusk8 jófajta cuccai + amit neten találtam (1,7GB), az én 3500 körüli képem + videóim pont nincsenek, ha van rá igény jelezzétek.
Főgecó
Most ennél a gyári hegesztést nem bántom , meg leszünk anélkül is .
A bánatom inkább az , hogy ezen az egész geometrián 2 éve agyalok , a hátsó villa forgáspontig már kész is van , viszont most már másképp csinálnám az elejét
Szóval ha ez kész , állhatok is neki a másik váznak
VAn prox is, persze, sokkal drágább.
Hol tudok dugót szerezni RD 80 LChez? Mert ami most van benne az valami kisipari szar.
Minap beszéltük a váz átalakítás témát Ölbeivel Pancsi fórumon , innen jött a kérdés .
Vagy két éve hoztam MÉH-ből fasza alu villát , azt terveztem átszabom és aztán megmunkáltatom a csatlakozási pontokat .
Aztán megjött a szikra és rájöttem lehet megoldható simán elvételes megoldással is , bár így biztos órmótlan lesz :
Gondolom nem lesz nehéz dolgod olyat találni , mivel ez a példának felhozott valami elég szörnyű látvány .....
Kicsit off!
Tudnátok mondani nekem egy szakit aki készít egyedi kipufogókat?
Valami hasonlót szeretnék, csak nem kókányolt valamit, mert azt én is meg tudnám csinálni... :)
Köszönöm
Üdv, CaféRacer
Jaja lesznek képek, szerver, tűzvédelmi, videólánc, népünk ünnepe stb.
Csak most bázisomtól távol, telefonon ennyi valósult, többit majd jövő héten. Meg lesz némi HD kvalityi mozgó anyag is, remélem jaffa is rögzült rajta amíg még gurult.
Jövőre meg ne változtassatok húsz dolgon egyszerre, osztán gááááááz
Gear fotók! A szervereden lesz a többi?
Ha lett volna nálam aparát,(reggel,mikor pancsolni mentünk a lajtos kocsihoz) tudtam volna egy jó fotóval szolgálni. A kép címe: A wrx hátsó ülésén paragrafus jel formátumban.
Nincs mit,mi köszönjük! És persze hogy ott leszünk jövőre...
A motor olyan volt amilyen, ennek nyilván megvan a maga oka, de ettől függetlenül nagy dolognak tartjuk, hogy meghívtatok egy pöcsköszörüst címet védeni.
(egy srác el is indult Pestről megnézni a csapatot, de sajna mire odaért, már feladta a csapat)
Ahogy Nándibától hallottam, te gyúrtál a legtöbbet a motorral (körbetolás)
Szóval, köszi a csapatnak, és külön neked.
"jövőre újra megpróbáljuk/játok"