Ez is a cél, gyenge, de legalább nehéz legyen. Ha összeszedem magam meg is tudom csinálni (és még kurva sokba is lesz) Van kép, majd bescannelem, első nekifutásra 150 ló volt, csupa tehetségtelen gyökér... Olyan pici turbót senki sem volt hajlandó gyártani nekik (mert hogy kettő stück volt a 250-esen), hát nem micsinált a fehér köpenyes paraszt? Faragott magának.
Mer beszart a mikroport. Mer mindig csak a tunying, az tehet mindenről. Gondolom nem bírta nyitott csövet, mert eleinte még jó volt, aztán szép lassan feladta. Vagy azért mert japó fos az is, valami camcunyg
Ja vett: hogy jól kibelezze és tegyen bele épkézláb blokkot. Egyébiránt nagyon aranyos az eredeti V2-es blokk is és megapatent állapotú, úgy néz ki tényleg csak 17ekm van benne, beszartam olyan makulátlan, persze genyó voltam és száraz 95-össel még járattam kicsit, hadd szokja, de le se szarta (hiába nu, ronda vagy mi van ráírva) ketyegett mint egy saffhauzen
Beszarok rajtad, az összes íbajon be van állítva a keresés, csak a vonatkémlelőknél nincs, mert azok mindig megszopatnak valamivel. Ha esetleg járnál a szmogos putrink felé, mindig lesz nálam térdvédő, hogy törleszthessek...
Lófaszt, ilyenem már van egy messziről, a másikért meg a Lecsónak ígértem már orálisat, olyat úrhölgy meg nem mondhat vissza. Nekem a kicsiké (NS250/400) köll. MONDOM KÖLL! MOST! Nem érdekel hogy nincs, szerezzetek!
Hát nem 1 tömegcikk , de ez már akkor is gyenge volt mikor először megcsinálták . Viszont a "félbe" vágott NR500 blokk a turbóval , az még most is ütne ....
Arról van képe valakinek ? Már rég láttam .
Most kicsit megnyugodtam , hogy mégsem vagyok akkora pancser az angol versenyekhez .....
Azért megkérdeztem szakembert is , aki ismer ilyen arcokat .
Aztán kiderült , hogy nagyon sok helyen van kanyarba ugró , csak elég gyorsan kell menni
Itt épp az egyik főkolompossal :
De, tőle még az is kitelik...
-Hagyd a koptert, sikícs ha kő valami,hátha tudok valamit...
Arról van képe valakinek ? Már rég láttam .
http://motors-parts.shop.ebay....
Azért megkérdeztem szakembert is , aki ismer ilyen arcokat .
Aztán kiderült , hogy nagyon sok helyen van kanyarba ugró , csak elég gyorsan kell menni
Itt épp az egyik főkolompossal :